Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service, hurtig ekspedition og god kvalitet til gode priser. Vi har bestilt en større ordre af polotrøjer til vores forening. Vi havde egentlig udset os en polo, men Iver kom med en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo

Escrito por la empresa

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

super god service og utrolig hurtig…

super god service og utrolig hurtig håndtering af ordren.

3 de febrero de 2026

Hej Martin.

Tak for din anmeldelse af din oplevelse af dit køb på vores webshop, dette beviser overfor os at de bestræbelser vi hver dag håber at kunne udfører virker.

at str passer godt køb

hurtig til at sende varen 100 % i orden handler gerne der igen

3 de febrero de 2026

Hej Jeanette

Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop, dine "roser" er hermed givet videre til de respektive afdelinger i huset.

Super

God pasform

2 de febrero de 2026

Hej Pia.

Dejligt at du var tilfreds med det købte og at leveringen gik som lovet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, og personlig betjening.

god service, og personlig betjening.

15 de enero de 2026

Hej Ivar

Tak for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop.
Vi håber du en dag vender tilbage,

Virkelig fin service

Jeg er glad og tilfreds og vender helt sikkert tilbage 💪🏼
Bonus - der er små vingummi poser i pakken 👅👅👅😘

8 de enero de 2026

Hej Rikke.

Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop.
Vi er naturligvis kede af at gryden havde en fejl ved modtagelsen, men det er desværre det der sker ved fragten, da vi altid tjekker varen inden den forlader vores lager.
Du er velkommen tilbage og næste gang vil der også være lidt sødt i kassen.

Hurtigt fremme

Pakken var hurtigt fremme

7 de enero de 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse af leveringen af den ordre du havde bestilt på vores webshop.
Dine "roser" er sendt videre til vores forsendelses afdeling i huset.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringen kunne godt være hurtigere…

Jeg bestilte et par skindhandsker og er super tilfreds. 😄

6 de enero de 2026

Hej Steen.
Tak for din anmeldelse af specielt vores leveringstid, som jeg lige har undersøgt nærmere.
Du bestiller varen d. 23/12 kl. 11.12, altså små 4 timer før vi gik på juleferie og vi vente først tilbage mandag d. 5. januar 2026 og vi sendte varen dagen efter altså d. 6. januar.
Ved bestillingen lovede vi en leveringstid på mellem 1 og 6 hverdage og hvis vi ser bort fra juleferien, så har din levering taget 2,5 dag.
De handsker du bestilte havde vi efter et godt salg af julegaver desværre ikke på lager, for havde vi haft det, så var de blevet sendt samme dag vi modtog din bestilling.

Velkommen tilbage en anden gang.

Super god service.

12 de enero de 2026

Hej lars.

Vi takker for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop.
Vi håber du en dag igen får lyst til at handle hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Troværdig service og god information

Troværdig service og god information, selvom varen skulle hentes på fjernlager og leveringen derfor tog lidt tid. Pakken indeholdt desuden en sød personlig hilsen fra pakkeren ;-)

13 de enero de 2026
Opinión espontánea

Hej Erik.

Stor tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop. Dine "roser" er sendt videre til de respektive afdelinger i huset.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering af aftalt vare.

5 de enero de 2026

Hej Jørgen.

Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop, og dine "roser" er sendt videre til forsendelses afdelingen i huset.

Venlig betjening

Venlig betjening. God kvalitet.

1 de diciembre de 2025

Hej May-Britt

Mange tak for din anmeldelse af vores salgs-afdeling og ikke mindst at den kvalitet som det købte havde, var helt efter hvad du havde forestillet dig.

Med venlig hilsen og god jul.

Super Handel

Søndag bestillt, tirsdag leveret:-)

17 de noviembre de 2025

Hej Jens.

Mange tak for din anmeldelse af oplevelsen om at handle på vores webshop, dine "roser" er sendt videre til de respektive afdelinger i huset.

God oplevelse

God oplevelse. Tryg ved handlen og alt var som det skulle være.

6 de noviembre de 2025

Hej Anne-Marie

Tak for din pæne anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores webshop, som bekræfter os i at alt det vi gør for at det skal være en god og sikker oplevelse, er lykkedes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er altid en lille pose slik i…

Der er altid en lille pose slik i pakken...det ka' jeg godt lide :-)

30 de septiembre de 2025

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse, ja det er der mange der er glade for og sjovt nok så køber vi 10 % flere poser end vi har ordre til, så jeg tror at personalet er lige så glade for dem , som vores kunder. Ha. Ha.

Fantastisk Kundeservice!

Fantastisk Kundeservice!
Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grundet benlængde, det løste de dog ved at lægge bukserne op uden beregning.
Det et god service, det er ikke sidste gang jeg handler her :)

2 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Hej Kasper.

Vi er superglade for at vi klarede din bestilling til UG, til trods for lidt omveje.
Vores salgs-afdeling tænker lige lidt længere end man andre firmaer, da en oplægning på systuen godt nok er forbundet med en lille meromkostning, men kan dette gøre vores kunder tilfredse, så er det bare sådan det skal gøres.
Velkommen tilbage en anden gang.

super god service

super god og dejlig nemt levering

21 de agosto de 2025

Hej Freddy.

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop og velkommen tilbage en anden gang.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Svær hjemmeside

Svær hjemmeside, jeg er 83 år

31 de julio de 2025

Hej Jørgen.

Hvis man er inde på en webshop for første gang, så kan det godt se lidt uoverskueligt ud, men vi syntes nu selv at vores er meget let at navigere i.

Du er til enhvertid velkommen til at ringe på 7654 0000 og derefter trykke 1, og vi vel hjælpe dig med at navigere igennem siden.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Der stod 1-6 dages levering

Der stod 1-6 dages levering

Bestiller d15/6
Skriver d 19/6 hvad der sker?
hører først fra dem d 23/6 at det regner ned at sende d 24

24 de junio de 2025

Hej Ulla.

Tak for din anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores shop, men at du giver os 2 stjerner, kan vi ikke forstå, da vi har overholdt det vi lovede dig ved købet.
Du bestiller varen d. 15/6, som er en søndag.
Vi skriver ved købet at der kan gå mellem 1-6 HVERDAGE inden leveringen.
Allerede d. 19/6 altså efter kun 3 HVERDAGE skriver du til os om hvad der sker med din levering.
Vi sender varen d. 24/6 altså nøjagtig efter 6 HVERDAGE, så vi har har holdt det vi lovede 100 %.
Vi tager gerne i mod kritik for det er det der gør os bedre, men det skal være berettiget kritik og det er det så desværre ikke i dette tilfælde.
Du er meget velkommen til at ringe til firmaet og spørge efter undertegnede, hvis jeg skal uddybe ovenstående.

God sommer.

Iver Sørensen
Indehaver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den store forståelse for mit problem…

Den store forståelse for mit problem men ikke mindst at der blev fundet en løsning som jeg kunne bruge
Gode tilbagemeldinger og hurtige svar gjorde det til en rigtig god oplevelse
Mine største anbefalinger

1 de julio de 2025

Hej Anders.

Tak for din fine anmeldelse, som vi fluks har sendt videre til salgs-afdelingen.
Vi er glad for at vi kunne løse problemet.

God sommer til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode kvalitetsvarer.

Jeg bestilte 2 badeværelsesmåtter i røde hos jer.
Jeg modtog dem 6 efter bestillingen.
De var meget flottere end på billedet, så jeg er super tilfreds.
Ikke sidste gang jeg handler hos Dansk Uniform.
Mvh. Freja

26 de junio de 2025

Hej Freja.

Dejligt at du blev glad for de fine badeværelsesmåtter og helt korrekt så er farverne mange gange meget flottere end på billedet.

God sommer til dig.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.