1 ster is teveel!Nooit meer !!!! Mijn fiets ging toekomen in de winkel , 2 keer verkeerd geleverd , bestelling geannuleerd door geen vertrouwen meer in klantendienst en terecht , want ben al me... Ver más
Zeer slechte ervaring gehad bij het online bestellen van een elektrische fiets. Ik kreeg op een gegeven moment zowel van Decathlon als Fedex een mail dat de fiets zou geleverd worden op 22/7. De fiets... Ver más
Bij de kassa werd mij een product aangerekend dat niet eens in de buurt was. Decathlon geeft daar een draai aan: die kassa's kunnen best wel eens heel gevoelig voor zijn. Er waren vervolgens drie me... Ver más
Een probleem met een fietsdrager werd vakkundig opgelost door Audry van Decathlon Antwerpen. Analytisch en zeer rustig ging ze te werk. Leuk om mee te maken na een zoektocht naar hulp in Decathlon.
No consta que solicite reseñas
Wat een verhaal.
Wat een verhaal.
Bij levering van 2 nieuwe fietsen:
Binnenband stuk, spatborden scheef, bagagedrager stuk, lakschade, staander rammelt, fiets kraakt,...
Enkel prijs van binnenbanden terugbetaald gekregen.
Na maanden telefoneren, mailen uiteindelijk de fietsen mogen binnen doen in een decathlon winkel voor nazicht door eigen technieker.
Vaststelling technieker: voor de vrouwenfiets waarschijlijk fout in de las(sen) waardoor de fiets blijft kraken/tikken. Mannenfiets zou te herstellen zijn in eigen atelier.
Er was afgesproken dat de dames fiets opgestuurd en vervangen zou worden. Mannenfiets zou hersteld worden.
Na weerop weken wachten en verschillende malen navraag na status blijkt dat beide fietsen verloren zijn gegaan.
Ze hadden per ongeluk beide fietsen opgestuurd zonder te weten met welke transporteur, zonder verzendbewijs, zonder iets. Enfin fietsen waren kwijt.
Uiteindelijk hebben we wel ons geld teruggekregen. Maar wat een lange leidensweg. 1 raad: koop geen fietsen online bij Decathlon!
Dan een review geplaatst bij Decathlon waarop ik onderstaande LEUGEN als reactie terug krijg:
Reactie Decathlon:
Onze excuses voor het ongemak; de fiets is tijdens het transport beschadigd geraakt en is kort daarna volledig vervangen. Met vriendelijke groeten
État de la commande. Vêtements en vrac aspect friperie.
Bonjour. Pour la X ième fois, je décide malheureusement de commander en ligne chez Décathlon. Comme pour toutes mes dernières commandes, mes 4 articles sont arrivés chiffonnés en boule et tapés à la hâte dans une boîte. 2 articles ont été commandé pour faire un cadeau. Après avoir contacté le service à la clientèle pour lui dire que rien n'était présentable sans repasser les articles, celui-ci m'a répondu que c'était du vrac ( il y avait des pantalons de randonnée à 30 euros pièce) et que personnellement il ne lui viendrait pas à l'idée de porter des vêtements neufs sans les laver...Donc si vous faites un cadeau Décathlon, enlevez les étiquettes, lavez et repassez les vêtements, et si la taille ne convient pas, c'est pour votre pomme... Il a clôturé l'appel en me disant qu'il ne pouvait rien faire pour moi, ce dont j'étais déjà persuadée avant de composer le numéro vu la médiocrité de cette marque depuis quelques années. J'ai fait des photos.
Suivi SAV impeccable
Personnellement, on ne dit pas assez souvent quand on est satisfait. Mon expérience de SAV a été plus que positive : j’ai eu un problème avec mon tapis de course (roulements à changer) et le suivi SAV a été réglé entièrement en ligne : en moins de deux semaines, un technicien est venu réparer le tapis à domicile et cela a été pris en charge par la garantie (alors qu’elle était expirée depuis deux semaines). Je n’ai jamais du les relancer pour le suivi de ma réparation. Franchement je suis extrêmement satisfait ! Merci !
Als het goed is, mag het ook gezegd worden!
Het betreft het contact met de klantendienst via de telefoon.
Ik had problemen met het kiezen van de leveringswijze van een bestelling.
Eerst contact opgenomen via mail (op een zaterdagavond dus klantendienst gesloten). Volgende dag antwoord van AI. Nutteloos.
Vandaag gebeld, zeer vriendelijke dame die ook niet wist wat er aan de hand was. Heeft de tijd genomen om uit te zoeken wat er mis was. Zeer tevreden! An
Damesfiets gekocht voor dochter
Zaterdag een Elops 520 fiets voor onze dochter gekocht. De remmen maakten een luid schurend geluid bij het draaien van het stuur. Maar volgens de medewerker van de fietsafdeling ging dit wel weg na een 40-tig tal km. Als het wat afsleten was, dacht ik, maar te braaf en niet op ingegaan... Nog even een helm gaan kopen. Bij het passeren hoorde de man van de beletteringsafdeling dit geluid en sprak ons aan. De rem moest even bijgesteld worden met een schroevendraaier. Maar ook het achterwiel stopte direct bij vrijdraaien. Ook bijgesteld. De banden waren ook niet voldoende opgepompt en bij een vraagje over het stuur verhogen bij een eerder aangekochte fiets werd duidelijk dat het stuur van deze nieuwe losstond. Levensgevaarlijk als mijn dochter bij een helling zou draaien en het wiel niet meedraaide... Tot slot zaten er ook in welk wiel maar 1 reflector in plaats van de wettelijke 2.
Bij het rondfietsen thuis viel een moer-afsluitdopje van het pedaal er af. Niet diep genoeg erin geduwd, zo bleek het ook aan de andere kant.
Fietsklaar gemaakt volgens het etiket. Niet echt dus...
Wel 100x bedankt aan de vriendelijke man van de beletteringsafdeling.
Heel tevreden met de fiets na deze afstellingen.
Hoe luid moet die tv reclame zijn
Hoe luid moet die tv reclame zijn, heel irritant en storend 🤬
Plus jamais je vais commander une…
Plus jamais je vais commander une piscine chez decathlon piscine vraiment manquante avec des pièces même pas fini d'usine cela fait déjà deux fois que ça m'arrive allez voir ça sera peut-être mieux aucun suivi client vraiment bien déçu à ne plus jamais fuir ce magasin
Er loopt vanalles mis met levering
Op 11 juni bestelde ik een yoga bolster bij Decathlon. Er liep vanalles mis:
- op 17 juni werd er een pakje geleverd. 6 dagen later dus. (Op de website staat levering "vanaf 24u")
- er bleken gewichten in het pakketje te zitten ipv een yoga bolster
- op 18 juni meldde ik het probleem bij de klantendienst. Tot op de dag van vandaag (23 juni) geen enkele vorm van reactie. (Op de website wordt reactie binnen 48u beloofd). Ook niet na een herinnering.
- vandaag 23 juni zijn we 12 dagen nadat ik een yoga bolster bestelde, en heb ik nog geen enkel idee wanneer ik die uiteindelijk zal mogen ontvangen...
Dat kan allemaal beter. Het is de 2e keer dat ik iets online bij Decathlon bestelde. Ik denk niet dat er nog een derde keer komt...
Op 6 juni 2026 heb ik via de website…
Op 6 juni 2026 heb ik via de website van Decathlon een gloednieuwe fiets besteld. Na een week wachten werd de fiets eindelijk geleverd, maar bij het uitpakken zag ik meteen dat het voorwiel een duidelijke slag in de velg had. Een nieuwe fiets die al beschadigd aankomt, is simpelweg onacceptabel.
Na talloze telefoontjes en e-mails met de klantenservice kreeg ik alleen te horen dat de fiets door een externe verkoper was geleverd en dat Decathlon hiervoor geen verantwoordelijkheid neemt. Het enige wat ik kreeg was een excuses.
De externe verkoper bood mij een waardebon van €40 aan als compensatie. Tegelijkertijd vertelden de monteurs van Decathlon mij dat het richten van het wiel ongeveer €70 zou kosten en dat zij de fiets hiervoor minimaal één werkdag nodig hadden. Met andere woorden: ik koop een volledig nieuwe fiets en moet vervolgens nog extra betalen om hem überhaupt veilig en normaal te kunnen gebruiken.
Daarnaast heeft dit hele proces mij enorm veel tijd gekost. Urenlang bellen, e-mails sturen en in de wacht staan, zonder dat er een fatsoenlijke oplossing werd geboden. Sinds de dag dat ik de fiets heb gekocht, heb ik er nog geen meter op kunnen rijden. Uiteindelijk zit er niets anders op dan de fiets terug te sturen.
Dit was een bijzonder teleurstellende ervaring. Ik had van een groot bedrijf als Decathlon veel meer verantwoordelijkheid, service en klantgerichtheid verwacht.
Een bedrijf met service en een goeie planning
Had iets gekocht en het was te klein ,heb het moeten weersturen ,en service voor weer te sturen en u geld weer te krijgen was zonder opmerking gestort op u rekening, ne goeie service
Concerns Regarding Organization, Communication, and Participant Experience
Based on our experience, I would not recommend this tournament organized by Decathlon Brussels.
Several items and benefits that were communicated to participants before the event were not provided. When we contacted the organizers to report the issue, our initial complaint was questioned rather than immediately investigated. Only after further discussion was it acknowledged that the promised items had not been received.
As a form of compensation, participants were provided with discount codes. However, when players and their families attempted to use these codes in Decathlon stores, they were informed that the codes had already expired and could not be accepted. This resulted in additional disappointment and frustration for the children and their parents.
The sporting organization of the tournament also raised concerns. In our view, aspects of the event did not align with recommendations generally promoted by the Belgian Football Federation regarding youth football. The match schedule placed a significant physical demand on young players, and the organization of the closing ceremony created uncomfortable and confusing situations for participants and families.
What should have been a positive experience for young football players was overshadowed by unmet commitments, communication issues, and organizational shortcomings. While every event can encounter problems, participants reasonably expect organizers to deliver what was promised and to address issues effectively when they arise.
For these reasons, we would choose other tournaments in the future and cannot recommend this event based on our experience.
Als ik kost nog lager
Als ik kost nog lager, hun online bestelling is hopeloos voor het pakket aan kwam was er miserie met de bestelling. Dus moest het niet meer hebben alsnog bij de buren afgegeven, retour aangevraagd nu ligt het weken in mijn hal te rotten want elke keer beloven ze iemand te sturen om op te halen!
Commande Personnalisée et livraison Parfaite
Achat de Maillot avec Personnalisation (Nom + Numéro) EXCELLENTE Qualité
Commande effectuer + paiement en ligne
Rapide et efficace
Livraison rapide en 48h
Colis reçu dans un état irréprochable
Heel goed geholpen geweest door JOHN…
Heel goed geholpen geweest door JOHN uit Decathlon Kortrijk.
Ik had een verloren tennisracket die nooit aangekomen geweest is via de post, en JOHN heeft hier alles aan gedaan om mij te helpen, chapeau!
Dikke pluim naar John.
Tibo
Decathlon is megawinkel met oké kwaliteit
Ik koop hier vaak "minder belangrijke" sportaccesoires, die ik regelmatig kan vervangen. Decathlon is geen premium sportwinkel, het is een algemene megawinkel waar ze van alle sporten wel iets hebben. Ik snap niet dat ze zo veel slechte reviews krijgen, als je echte kwaliteit en service wil, ga dan naar een LOKALE WINKEL die zich specialiseert in die specifieke sport...
Een slechte grap
Ik plaatste een online bestelling, waarbij 2x het gevraagde bedrag van mijn rekening ging, en de bestelling was niet zichtbaar op mijn profiel. Gelukkig kon ik mijn betalingen annuleren via mijn bank. Tegen mijn beter weten in plaatste ik de bestelling opnieuw. Deze keer was de betaling oké, maar na 2 weken is de zending nog steeds niet in de winkel aangekomen. Aan de telefoon krijg ik als antwoord dat de bestelling misschien deze, misschien volgende week toekomt. Met misschien ben ik niet veel. Mijn kampeervakantie heb ik moeten annuleren. Ik ben echt zo hard teleurgesteld.
eigenlijk geen service bij decathlon…
eigenlijk geen service bij decathlon Gent Fietsreparatie, onmogelijk om telefonisch een afspraak te maken, na online afspraak en verplaatsing naar decathlon Gent er te horen krijgen dat on Line gekochte fiets bij decathlon niet kunnen gerepareerd worden bij decathlon.
Is gewoon pure schande, dat ze zulke fietsen verkopen zou verboden moeten worden.
N'importe quoi
Bon bon bon, ben ça fait 1h30 de ma vie perdue à tenter de vous contacter par tel ET via votre "fiche contact" qui ne fonctionne pas..
Donc vous allez l'avoir car lorsque vous annoncez une livraison pour le lendemain si commandé avant 21h (sur votre site en dessous de la case "ajouter au panier" et ensuite devient le 11 [3 jours après], après paiement, et ensuite le 13 lorsque confirmé par votre e-mail d'une commande passée le 08 et que "le colis est toujours en préparation " 48 heures après le paiement" ben, comment dire, c'est du tout grand n'importe quoi.
C'est bien la 1ère fois que je poste une évaluation "négative" du coup avant même de recevoir le matériel commandé. Lol
Bravo Décathlon, je ne peux recommander de fait !
La prochaine fois je commande sur Amazon au moins ils ne prennent pas leurs clients pour des idiots eux.
Bonsoir
Opgepast met Decathlon Kortrijk
Opgepast met Decathlon Kortrijk! De prijs vermeld waar het produkt zich bevindt is NIET altijd de prijs die aangerekend wordt aan de kassa. Regelmatig is de prijs aan de kassa hoger! Bij een opmerking hierover wordt dan een smoes verzonnen om dit te verrechtvaardigen.
Dit is niet eenmalig maar we werden hier al meermaals mee geconfronteerd.
29 mei een bestelling geplaatst dat…
29 mei een bestelling geplaatst dat beloofd werd bij bestelling op 2 juni is nog steeds niet af te halen in de winkel. Beloof dit dan niet. Mensen rekenen hier wel op. In de winkel krijg je als enige reactie dat je het maar moet annuleren. Er is geen tijd om de vrachten in te scannen.