Helaas voldeed het bestelde product niet aan mijn verwachtingen. Dus stuurde ik het terug. Echter bleek toen pas dat het retour moest naar een partner van Decathlon en kon het niet via een DHL-pakket... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb online artikel besteld, omdat dit niet in de winkel gekocht kon worden. Bleek van externe partner en na het terugsturen begon de ellende. De klantenservice van Decathlon blijkt mij verkeerde li... Ver más
La empresa ha respondido
Waardeloze retour service. Bokspaal kwam beschadigd/vol met krassen aan. Mail gestuurd: ik kon het product retourneren door sticker te printen, naar afhaalpunt te gaan en daar product weer op te sture... Ver más
Ha contestado el 99% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Twee kinderfietsen besteld zouden 8 april bezorgd worden (€19,95 extra voor betaald). Genoeg voorraad dus ik dacht mooi op tijd voor 11 april als mijn kleinkinderen uit Engeland voor een week komen en lekker kunnen fietsen. Niet dus.... middag gewacht..geen fietsen. Vandaag van kastje naar de muur gestuurd van Decathlon naar PostNL . Decathlon zegt problemen bij PostNL... PostNL zegt dat ze maar 1 fiets hebben ontvangen, morgen kunnen we pas weer contact met Decathlon krijgen. Zal zaterdag voor de kleinkinderen een teleurstelling zijn. Ik ben nu al teleurgesteld in Decathlon en mn de klantenservice.

Respuesta de Decathlon Nederland
Volledig onbetrouwbare levering - status onbekend - en annulering niet mogelijk.
Bestelling geplaatst voor een fiets, aflevering binnen 3 werkdagen.
We ontvangen een verzendbevestiging in de nacht per email, uur later een bericht dat de bestelling niet ontvangen is door de vervoerder. Vroeg in de ochtend een sms dat er die dag binnen een tijdsvak geleverd wordt. Geen levering, geen bericht meer.
In de orderinformatie nog steeds een link naar levering volgens oude schema. Telefonisch geen verdere informatie behalve dat er iets mis is gegaan en dat we een nieuw kalender voorstel gaan krijgen voor levering. Maakt niet uit dat ik zeg dat ik geen behoefte heb aan een kalendervoorstel en dat ik gewoon de eerstvolgende dag wil ontvangen. Annuleren is ook niet mogelijk omdat het in het systeem staat op 'verzend'!?
Wat een ongelooflijk onprofessioneel bedrijf is dit, fouten in de levering, informatiesysteem ook niet op orde en niet in staat om op wat voor manier dan ook klanten normaal te informeren over fouten die in principe kunnen voorkomen. Waardeloos.

Respuesta de Decathlon Nederland
Op 28 februari een apparaat besteld, bij een partner verkoper van Decathlon. Vervolgens niks ontvangen. Meerdere malen contact gehad met Decathlon. Elke keer moest ik 5 werkdagen wachten. Uiteindelijk zal ik terugbetaling krijgen, binnen 14 dagen.
Vandaag is het 9 april. Nog steeds niks.
Elke keer moet ik zelf achteraan.
Product welke volgende dag geleverd zou moeten worden heb ik na ruim 1 maand nog steeds niet. Geld ook niet.
Waardeloos

Respuesta de Decathlon Nederland
I had an extremely frustrating and disappointing experience with Decathlon.
My first order was never delivered and was returned to the sender without ever reaching my address. After contacting customer service, I received a refund and was advised to place a new order to ensure timely delivery.
I followed this advice and placed a second order with the exact same items. By then, some products were no longer on sale, so I had to pay a higher price.
Despite my address being entered correctly, Decathlon provided the wrong address to PostNL.
I contacted customer service again as soon as I noticed the issue and was told they would try to resolve it with PostNL. Unfortunately, the same thing happened again — the parcel was not delivered due to the incorrect address and was returned to the sender.
Two orders, two delivery failures — both due to issues on Decathlon’s side.
This experience has been incredibly frustrating and unacceptable. Ordering online should be simple and reliable, especially when timing is critical. I would strongly urge Decathlon to review their delivery processes and customer service handling, as this situation should never happen — let alone twice.

Respuesta de Decathlon Nederland
Decathlon Den Bosch zou een afdeling hebben met hengelsport-artikelen. Wat een teleurstelling ! 2 rekjes met wat kinder-hengeltjes verstopt in een hoekje naast de dart-artikelen, echt een lachertje!

Respuesta de Decathlon Nederland
Bij retourneren van een product via een partner wordt het je werkelijk onmogelijk gemaakt dit op een normale manier terug te sturen. Gegevens met nummers over het pakket zijn alleen beschikbaar als je telefonisch kontakt opneemt. Terugsturen betekent een dag wachten op een label totdat je het op wilt geven en dan maar het product wilt houden. Vreselijk!!

Respuesta de Decathlon Nederland
Prima (online) sportwinkel met een ruime keuze. Doordat ze zowel eigen merken als A-merken verkopen, kun je er voor elk budget wat vinden.
Voor mij is een voordeel dat ze een fysieke winkel in de buurt hebben. Dit maakt ophalen of ruilen van een bestelling altijd gemakkelijk. Het nadeel is wel dat het assortiment in de winkel helaas veel kleiner is.

NL5EA9XZ8FBG-A.
Ik raad het af om bij deze winkel te kopen. Op de website staat duidelijk dat klanten 30 dagen de tijd hebben om een product te retourneren en dat lichte gebruikssporen zijn toegestaan. Dit is logisch bij de aankoop van een fiets. Echter, in de e-mailcommunicatie beweert de klantenservice plotseling dat de fiets "NIEUW en ONGEBRUIKT" moet zijn. Dit is directe misleiding van de consument.
De fiets is slechts één keer gebruikt voor een testrit, waarbij direct een ernstig technisch defect aan het licht kwam: er zit een slag in de wielen . Dit is een veiligheidsrisico, waardoor het product simpelweg niet aan de eisen voldoet. Ondanks het melden van dit defect en het recht op retour, maakt de winkel het proces onnodig moeilijk door te eisen dat de verpakking in originele staat is (terwijl beschermfolie verwijderen noodzakelijk is voor inspectie).
Daarnaast heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen factuur ontvangen voor mijn aankoop, ondanks eerdere verzoeken. Het negeren van administratieve plichten en het blokkeren van een rechtmatige retourzending van een defect product is onacceptabel. Ik eis een volledige terugbetaling zonder enige inhoudingen.

Respuesta de Decathlon Nederland
Fake offers to get you using their App.
Purchased a new bike during a promotion, where they offered a 20€ coupon for in-app purchases. After paying €500, they inform me that my purchase was not through the App, as I used iDeal which took me out the App to pay.
Scummy behaviour to get your data, and customer service takes forever to respond.
Edit after their reply: I have already been in contact with your client services, who take a week to respond, and they would not resolve it.

Respuesta de Decathlon Nederland
Tweedehands ebike gekocht via Decathlon zodat je ermee terug kunt naar de winkel voor onderhoud en service maar helaas bleek dit een wassen neus.
De fiets was groen ipv zwart, het voorwiel zat een enorme slag in en de fietscomputer was zo zwaar beschadigd dat er condens onder zat. Eindeloos heen en weer mailen met de klantenservice, weggestuurd worden in de winkel en aan de telefoon.
Grote teleurstelling, echt een afrader

Respuesta de Decathlon Nederland
Bel je maandag de klantenservice om 1300 uur ( algemeen nr. 085) zegt het bandje dat de klantenservice gesloten is. "Kijk op onze website voor de openingstijden ". Daar staan de openingstijden voor de maandag van 10-22 uur. Prutsers.

Respuesta de Decathlon Nederland
In januari een bestelling geplaatst waarvan ik meerdere artikelen heb geretourneerd. Netjes binnen de 30 dagen conform de voorwaarden en met het retourlabel dat vanuit Decathlon ter beschikking is gesteld.
Van 1 van de artikelen nu ruim 2 maanden nog steeds het geld niet terug. Dit blijkt een partner artikel te zijn wat rechtstreeks naar de partner geretourneerd had moeten worden. Helaas, geeft de partner aan, is dit in het systeem van Decathlon misgegaan waardoor daar geen retourlabel voor is gemaakt.
Al meerdere malen met zowel de partner, Sports Lab, als Decathlon contact gehad. Decathlon geeft aan dat de partner het retour moet verwerken terwijl de parner aangeeft dat de fout bij Decathlon ligt en zij eerst het artikel moeten hebben. Hoogstwaarschijnlijk krijg ik dan nog mijn geld niet terug omdat de retourtermijn van deze partner 14 dagen blijkt i.p.v. de 30 dagen zoals op de site van Decathlon aangegeven.
Kortom een verschrikkelijke slordige en onklantvriendelijke situatie waarin ik alleen nog maar van het kastje naar de muur gestuurd.
Voor mij nooit meer een aankoop bij Decathlon of deze partner als dit is hoe zij hun klanten helpen. Bijna bang dat als ik dan wat zou moeten retourneren ik in hetzelfde schuitje kom.

Respuesta de Decathlon Nederland
Decathlon heeft altijd kwalitatief goede en ook betaalbare artikelen. Groot assortiment. Snelle levering.

Respuesta de Decathlon Nederland
I ordered via Decathlon with an external partner. I recommend everybody not to to this. The service for purchases with 3rd party supplier is horrible. No service at all and no replies. My parcel is lost and I am still waiting to get my money back. Decathlon does not take any responsibility. Terrible.

Respuesta de Decathlon Nederland
Vorige week naar Decathlon Leeuwarden geweest. Ik had problemen met het koppelen van mijn Garmin horloge aan de decathlon app. De punten die je verdient met sportsessies bleken sinds october vorig jaar niet meer bijgescchreven terwijl ik dagelijks actief ben. De dame aan de balie heeft mij uitstekend geholpen door de klantenservice zelf te bellen en een en ander te regelen met haar collega's. De apps waren weer gekoppeld en de punten weer bijgeschreven. Kijk, zo kan het ook Bever Steenwijk. Lees mijn review over hun.

Respuesta de Decathlon Nederland
Toch besteld, top! . Ik zag hier de reviews. Niet daar kopen dus. Maar ik moest Suncream van hen hebben (destijds als beste getest). Toch de gok genomen. En... ja hoor, nu 14 uur later wordt het al bezorgd! (Jammer dat ik n iet met PayPal kan betalen want dan heb ik aankoopbescherming)

Respuesta de Decathlon Nederland
Als echte online shopper gebruik ik dagelijks verschillende apps, maar de app van Decathlon is echt een enorme teleurstelling.
De zoekfunctie werkt vrijwel niet — het lijkt alsof je letterlijk “niks” zoekt. Zelfs met duidelijke trefwoorden krijg je totaal irrelevante resultaten. Het vinden van een specifiek product is daardoor bijna onmogelijk en zorgt alleen maar voor frustratie.
Wat het nog erger maakt, is dat producten uit Instagram advertenties vaak niet eens goed gelinkt zijn in de app. Je klikt vol verwachting, maar komt vervolgens nergens uit of moet zelf opnieuw gaan zoeken (wat dus niet werkt).
Kortom: dit is zonder twijfel de slechtste shopping app die ik ooit heb gebruikt. Voor een merk als Decathlon verwacht je echt veel beter. Hopelijk wordt dit snel verbeterd, want op deze manier jaag je klanten juist weg.

Geachte heer mevrouw,
De fiets van mijn zoon is defect en kan nu al twee weken niet gebruikt worden.
Onderdeel besteld, met veel moeite zonder hulp van jullie te krijgen.
Het gaat hier om veiligheid, remsysteem wat niet meer functioneert, had goed fout kunnen gaan.
Nee, ik heb niet de mogelijkheid om naar de werkplaats in Alkmaar te gaan.
Dit koste mij €34.60.- terwijl het nog garantie zou vallen.
Rem onderdeel voor de fiets besteld Rockrider st 120 27.5''
Nu heb ik het verkeerde onderdeel ontvangen zie bijlage, deze gaat niet passen.
Graag ontvang ik z.s.m. het juiste onderdeel opgestuurd naar adres

Respuesta de Decathlon Nederland
Decathlon levert snel, levert een hele goede prijs-kwaliteit verhouding en heeft voor ieder wat. Als ik wat meer geld te besteden heb, kan ik super mooie items scoren en als ik even krap bij kas zit kan ik óók precies krijgen wat ik nodig heb, gewoon zonder toeters en bellen, maar kan ik wel gelijk lekker gaan sporten. Echt een topbedrijf. En heel erg mijn smaak qua design keuzes! Zowel in de "fit" als in de creatieve vormgeving.

Respuesta de Decathlon Nederland
i bought an ebike from rebike through decathlon, this turned out to be a horrible idea, already left a review for rebike, but why should i even be in contact with them if the bicycle was bought through decathlon???? Nearly 2 month long conversation over a kickstand!!! absolutely atrocious customer service. the bicycle needs a 25mm spaced kickstand (arrived damaged) that i cannot find anywhere on the market and for the billionth time customer service keeps getting back with "if you source the kickstand we will reimburse you" MAN FOR THE BILLIONTH TIME I CANNOT FIND IT ANYWHERE!!!!!

Respuesta de Decathlon Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.