Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Munca facuta superficial, pe repede inainte, si fara sa se respecte bunele practici. Acum trebuie sa mai stau eu cateva ore sa remediez. Ca sa dau si un exemplu, din mai multe: au taiat gaurile supor... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lucreaza cu subcontractori, servicii esecrabile si scumpe. Au lucrat niste amatori si eu a trebuit sa platesc ca si cum s ar fi livrat pt ce am platit. Cea mai proasta experienta ever, zero customer... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Am trimis un laptop la reparatie si - l-am primit inapoi dupa 2 saptamani jumate - spatele la ecran (aia de metal) prezinta ciobituri (o fii scapat ceva pe el) - ecranul este impins/bombat in... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Depanero nu este un service de incredere. Expun un termen pentru diagnosticare si reparare si nu il respecta. Le-am trimis un produs electrocaznic pentru diagnosticare prin curier, de la prima i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Taller de reparación eléctrica
  2. Servicio de reparación electrónica
  3. Tienda de electrónica
  4. Servicio de reparación de teléfonos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bine ai venit la Depanero, atelierul de reparatii profesioniste si rapide! Reparam cu grija echipamentele tale electrocasnice, electronice si IT in garantie dar si post garantie. Te asteptam!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

(80)

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

JALNIC

Sincer și dacă ar fi să puteți avea parte pe GRATIS de serviciile acestor “meșteri” nu aș recomanda nici celui mai mare dușman. Am avut cea mai proasta experiența cu ei în sensul în care am comandat un aparat de aer condiționat de pe eMag și am fost programat la serviciul de montaj de către “meșterii” DEPANERO. După ziua de montaj în care mi-au dat găuri greșite , proaste , mi-au spart pereții în ultimul hal , s-au repezit la montaj , unul din “meșterii” DEPANERO în timp ce vorbea cu nevasta la telefon despre problemele de acasă , mi-a montat greșit furtunul de condens , urmând ca după ce au plecat în grabă să-mi curgă apă ca la robinet din unitatea interioară pe perete , cabluri electrice , pe ușă și ulterior pe parchet care s-a și umflat. După zeci de apeluri , mail-uri și sesizări cu poze și dovezi , mi-au trimis un alt “meșter” îmbrăcat la costum , care tot ce a putut să facă este să îmbrace încă odată furtunul de condensare cu o bandă albă și să-mi șteargă cu șervețel carcasa unității , urmând ca să mă reprogrameze iar și iar pentru “remedierea” situației. Concluzionând pot spune ca am ieșit doar în paguba de bani și de timp și de stres cu acesti țepari fără niciun fel de studiu în domeniu.
Nu recomand nimănui colaborarea cu ei , iar mai mult de atât am trecut la demersurile necesare și sesizări multiple la instituțiile abilitate prin care si ANPC.
Doresc din tot sufletul să se închidă definitiv această “firmă” fantomă și să nu mai treacă și alți consumatori prin ce am trecut și noi niciodată !

2 de julio de 2026

Very bad technical services

Very bad technical services. Ruined with professionalism!

"the fix is ​​only possible post-warranty, at the price of 3,529.00 RON" I quote from their email
For a iPhone that was bought from Emag. They asked for more money ( 2529 ron aprox. 700 euro) than the initial cost of the product. They also rejected the warranty :)))))

24 de junio de 2026

O rusine de service ..

Sunteti o rusine si ar trebui sa va dati demisa toti si sa faceti public diplomele de ingineri sau reparatori, mecanic sau cum va numiti acolo .. minati facut praf 3 laptopuri si 2 monitoare si tot ce am primit sunt scuze banale

10 de junio de 2026

Gasiti alt service.

Le-am trimis un produs electrocaznic pentru diagnosticare prin curier, de la prima interactie au fost complet neprofesionisti.
Nu au trimis nici o confirmare sau un nr de caz/fisier. Au zis ca mi-au notat gresit datele. Nu am primitive nici dupa rectificare un numar de caz.
Mi-au tinut aparatul de facut cafea 5 saptamani fara sa il diagnosticheze si mi-au trimis inapoi produsul pe costul meu inapoi. NU AS FOLOSI COMPANIA ASTA NICIODATA!

4 de junio de 2026

Montare aer conditionat

Ca sa dau si un exemplu, din mai multe: au taiat gaurile suportului metalic pentru unitatea exterioara, ca sa nu stea 3 min in plus sa treaca tijele corect prin gauri. Acum, in maxim 1-2 ani, o sa rugineasca suportul in acea zona, iar unitatea poate cadea oricand daca se slabesc suruburile de la vibratii, nemaiavand gaurile inchise.

22 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mai mult strica decat repara!

Nu stiu cum poate cineva colabora cu depanero!3 situatii am avut…toate 3 dezastruase!
Ultima a foat cea mai tare..am luat un iphone 17 ,care s-a stricat in garantie,l-a trimis vanzatorul la ei si a venit mai stricat decat l-au trimis(ecran umflat pe interior si zgariat pe spate)desi un operator de la ei m-a sunat si ma certa ca eu nu ma pricep si ca ei sunt profesioniști scoliti de apple ,dar nu au vazut in defect asa mare!
Nu cred ca se pricep la reparat ceva ci doar merg pe”lasa,poate accepta asa”

11 de mayo de 2026

Oribili, de evitat

Cea mai proasta experienta ever, zero customer service, nici macar nu au luat in considerare ce le-am spus in reclamatie. Intrucat am platit pt o instalare prost executata ma gandesc sa escaladez catre ANPC. Nu se poate chiar asa bataie de joc…

12 de mayo de 2026

They kept my laptop in service for 3 monts

They kept my laptop in service for 3 months under the excuse that they didn't have the battery in stock and only after I threatened to file a complaint with ANPC, miraculously it was ready. The laptop was intact when I brought it and picked it up, full of scratches and signs of being dropped.
The communication between the employees is laughable, no one knew anything about the condition of the laptop.

31 de marzo de 2026

Worst service possible

Worst service possible. They were supposed to fix the Wifi issue under Asus warranty. They did nothing and just recommended to install Wifi driver which was Already installed from official Asus website.

19 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu respecta legile legate de garantii

Nu respecta legile legate de garantii , mint cu nerusinare ca să-ti anuleze garantia produsului si sa te facă sa platesti reparatia ! Refuză să-ti ofere detalii si dovezi concrete legate de natura defectului si modalitatea in care produsul s-a defectat .

16 de enero de 2026

Am lucrat la ei 2 luni

Am lucrat la ei si in 2 luni de zile muncite am primit 400 de lei in loc de aproape 1200 de lei in bonuri de masa din cauza ca colaboreaza cu edenred romania, o firma capusa cu o aplicatie cu reguli draconice si rigide. Hr ul de aici a continuat sa dea vina pe mine pentru problemele aplicatiei iar cei de la edenred mi au spus ca angajatorul e de vina pentru problemele intampinate. Au aruncat pisica de la unul la altul.

22 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Experiență extrem de dezamăgitoare cu…

Experiență extrem de dezamăgitoare cu Depanero

Experiența mea cu Depanero a fost una dezastruoasă. Am trimis un Apple Watch pentru reparație, însă în locul unui serviciu profesionist, am primit tratament lipsit de respect și soluții complet inadecvate.

Am fost presat să accept întârzieri nejustificate și modificări ale produsului fără consimțământul meu. Deși personalul de la call center a fost politicos, soluțiile oferite nu au fost în concordanță cu nevoile mele și au dus doar la amânări suplimentare.

Am fost chiar pus în situația de a mi se atribui acorduri pe care nu le-am dat — o practică inacceptabilă. În plus, termenul legal de 15 zile pentru soluționarea reparației nu a fost respectat, ceea ce încalcă drepturile consumatorului.

Consider că Depanero trebuie să își trateze clienții cu seriozitate, să ofere soluții reale și să respecte termenii legali, nu să vină cu scuze și promisiuni fără acoperire.
Recomand tuturor să fie foarte atenți și să se informeze înainte de a trimite produse în service prin intermediul magazinelor partenere care colaborează cu Depanero, deoarece experiența mea a demonstrat că lipsa de transparență și întârzierile pot apărea chiar și atunci când produsul este trimis printr-un comerciant cunoscut.

18 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Unprofessional service, the worst kind

Extremely disappointing experience. Instead of fixing products under warranty, they return them with the excuse that ‘everything is fine,’ even though the problem remains. It feels like whenever they don’t know how to repair something, they simply dismiss the issue and send it back.

20 de agosto de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.