Beställde en Laddomat LM9A Drivsida 21-60 CIL, Grundfos och fick hem ett paket med pumpen inslagen i brunt papper. Det gjorde mig misstänksam för den såg inte helt ny ut. Produkten såg lite sliten ut... Ver más
Trevlig och hjälpsam kundtjänst, bra priser jämfört med detaljhandeln, hyggligt kort leveranstid. Men - jag försökte göra en direktbetalning och kunde inte avsluta den utan att Klarna trängde sig eme... Ver más
Genomströmningsvärmaren är installerad och funkar, när den gamla av samma märke sade upp samarbetsavtalet. Enda negativa var att jag fick vänta ganska länge innan jag fick den, men det fick jag veta... Ver más
Jag fick informasjon från BoRö som tillvärkar ackumulatortankar, att ni säljer däras podukter. Min tank fans inte på din hemsida, så jag ringde , och träffade micket trävlig dam som hjälpte mig med... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
DinVVSbutik i Sverige - Vi har Sveriges största och mest välsorterade VVS-sortiment med priser som tilltalar såväl privatpersoner som proffs.
Välkommen till DinVVSbutik!
Escrito por la empresa

Göstakrog 4, 66193, Säffle, Suecia
- 0533-10650
- info@dinvvsbutik.se
- www.dinvvsbutik.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Jag uppfattade att jag beställde…
Jag uppfattade att jag beställde hemkörning till en kostnad av 150 kr men paketet hamnade hos ett ombud några mil bort! Jag har ingen bil och det går inte buss dit från mig! Jag fick övertala en granne att köra mig! Jag trodde också att levererasen skulle komma snabbare!
Ni hade produkten jag sökte
Kanske något hög frakt men jag förstår
Väldigt långsam leverans
Bra leverans och hyffsad snabb…
Bra leverans och hyffsad snabb leverans. Dock saknades röret längst ner på hydroforen som fanns med på hemsidans bild.
Bra att kunna få en telefonkontakt och…
Bra att kunna få en telefonkontakt och prata med leverantören. Vid frågor.
Pumpen var lätt att installera
Pumpen var lätt att installera. Den har samma storlek och anslutningar som den gamla.
Snabb leverans!
Snabb leverans som var lite dyr dock
Snabb leverans som var lite dyr dock. Annars jättenöjd bra pris på produkterna.
Trevig personal att prata med på…
Trevig personal att prata med på telefon.
Hade en vara som inte så många har - nippel G10/G10.
Mycket bra.
Kalle
Snabbt och felfritt
Bra pris snabb leverans.
Snabb hantering
Snabb hantering, beställde en söndag, leverans till utlämningsställe på måndag em dagen efter.
Produkten fanns hemma och otroligt snabb leverans!
Produkten fanns hemma. Otroligt snabb leverans!
Snabb leverans bra pris!
Väldigt hjälpsam personal när man…
Väldigt hjälpsam personal när man ringer dom, snabba leveranser