Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grootste fout gemaakt om over te stappen naar Ditzo. Zoals velen hier ook melden ze zijn heel moeillijk bereikbaar Wachttijden via telefoon 1 uur !!! Reacties op WhatsApp blijven uit ! Zit nu al ruim... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schandalig bedrijf. Doet niks voor je, zelfs een rekening naar je laten opsturen is teveel gevraagd. Vergoeding voor nicotine pleisters? Nee hoor, gewoon afgewezen. Apotheek zegt "Voorschieten... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klantenservice geeft onjuiste informatie. Drie keer gebeld naast overige contact dat zeer traag is. Drie keer ongeveer een half uur moeten wachten. Uiteindelijk kost dit ons duizenden euro's door onju... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ben al vanaf december bezig met dingen proberen aan te passen wat makkelijk moet kunnen. Zelfs mijn oude verzekering SALLAND heeft meer moeite gedaan hiervoor dan Ditzo. Krijg elke keer mensen aan te... Ver más

Información sobre la empresa

1. Aseguradora
  2. Agencia de seguros de automóviles
  3. Agencia de seguros médicos
  4. Seguros de responsabilidad civil
  5. Seguros de investigación fiscal
  6. Seguros de viaje

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Fatsoenlijke autoverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, woonhuisverzekering en inboedelverzekering bij Ditzo. Direct online afsluiten!

1,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lastig klantenservice te bereiken.

Een klein ongelukje gehad. Probeer maar eens uit te vinden waar je in hemelsnaam het schadeformulier naar moet sturen. De medewerkers die de WhatsApp beantwoorden zijn niet de meest snuggere, als je tenminste iemand te pakken krijgt. De bot die je eerst hebt is niet veel slimmer dan mijn magnetron.
De website is zo slecht dat zoeken verkeerde hits geven. De (naam)overname door asr maakt het allemaal nog ingewikkelder.

12 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit is zo een typische gevalletje…

Dit is zo een typische gevalletje verzekering waar je kan fluiten naar een direct antwoord op al je vragen. Geen telefoonnummer en alleen whatsappen facebook en twitter. Je raad het al; op whatsapp krijg je gewoon geen reactie. Zo een ditzo verzekering moet je gewoon alleen nemen als je nooit wat heb want als je hiermee contact op moet nemen ben je gewoon de sjaak.

10 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Terrible company, avoid at all costs

My partner cancelled our insurance in October 2022 when we left to return to Australia which they said they did but continued to charge us, we've since learned that they referred us to a debt collector agency because we have missed payments yet we closed our accounts before we left. Haven't heard back from them on WhatsApp which is the only convenient form on communication when you live on the other side of the world. 0/5 do not recommend, stay away from Ditzo, ASR, and any of their companies.

8 de mayo de 2023

terrible customer service

the customer service via whatsapp says that they will answer after max 2 hours. it took 3 days the first time and now it's been 2 days and they still haven't answered.

also: the first time they coudn't help with my problem although they should've been able to.

I don't want to spend hours trying to reach them by phone.
I'll consider another company next year

10 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit overstappen naar Ditzo!

Heel slecht! Sinds overstap naar Ditzo wordt 0% van mijn huidige medicatie nog vergoed. Hiervoor nooit problemen mee gehad, kreeg groot gedeelte vergoed. Nul uitleg bij declaratie, ik ga door de andere reviews niet eens proberen om uitleg te krijgen. Volgend jaar sowieso een andere zorgverzekering!

2 de mayo de 2023

Worst insurance company

Worst insurance company. I paid for installment they manage to deduct 1 month from my account. Since im not using the installment they should return back the money to me. They keep on saying end of the month since the last time I discontinue with them. Until now they still given back my money. Thieft company!!!!

2 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

overgang naar asr maakt dit bedrijf nog…

overgang naar asr maakt dit bedrijf nog hopelozer dan het al was. Telefoon, whatsapp, email niks wordt meer beantwoord. Het is zelfs onmogelijk om een verzekering optezeggen. Wegblijven van asr en Ditzo.

28 de abril de 2023

Schade netjes gemeld
Wordt niet uitbetaald door allerlei
smoesjes .
Zo proberen ze elke keer weer er onderuit te komen .
Zo ga je niet met mensen om
Zijn nu al 8 weken bezig

24 de abril de 2023

Slecht slecht slecht

Ongelofelijk. Mijn moeder heeft met een gebroken been in het buitenland gezeten en na 6 uur nog steeds geen reactie of bevestiging van ditzo, omdat zij al een tijdje kampen met een technische storing.

Totaal geen medewerking, slechtste verzekeraar ever!!!

24 de abril de 2023

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf! Niet bereikbaar ook niet via de Whats App, duurt dagen voor ze reageren maar ook daarna doen ze weer niks. Probeer maar eens een polis van een overledene op te zeggen en restitutie te vragen. Niet te doen, ze reageren ook niet op je mail. Sluit hier nooit iets af!

22 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen of slechte bereikbaarheid, standaard of summiere uitleg

Geen of slechte bereikbaarheid. Krijg het idee dat ze bij voorbaat al geen zorgkosten willen vergoeden en het je dusdanig moeilijk gaan maken (geen bereikbaarheid) dat je bijna de moed gaat opgeven. Het gaat om zorgkosten en ook om mensen. Ditzo, zorg dat je bereikbaar bent en op de hoogte bent van hoe het zit en geen fouten maakt in de beoordeling of het wel of niet vergoed wordt. Het is geen inboedelverzekering maar een zorgverzekering en al ingewikkeld genoeg voor de meeste verzekerden.
Ik hoop dat ASR hier nu verbeteringen in gaat brengen. Helaas zit ik nog tot eind van dit jaar aan deze verzekering vast.

17 de abril de 2023

Kies Ditzo NIET!

Ditzo is zo een slechte organisatie…. Een keer had ik issues met een declaratie - een klantenservice medewerkster verteld mij dat ik en mijn eigen risico moet betalen en de gedeclareerde zorg (deze declaratie werd ingehouden van me eigen risico) lol. Na uren lang chatten kwam ik eruit. Nu probeer ik ze weer te bereiken en moet altijd uren en zelfs dagen lang wachten. Nog nooit zo een onprofessioneel gedrag meegemaakt binnen een organisatie. Klantenservice, zorg, processen zijn gewoon waardeloos. Kan niet wachten tot dat ik een ander organisatie kan kiezen. Hoop dat deze organisatie ook serieus gesloten wordt. Jezus wat een gezeik

16 de abril de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi, bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over onze service. We proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen. Als het niet duidelijk is via de chat dan kan je ons ook bellen op (030) 699 79 30. We horen graag van je als je nog vragen hebt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos we krijgen nergens antwoord…

Waardeloos we krijgen nergens antwoord op Whatsapp intern klanteservice 1 uur in de wacht en dan wordt er opgehangen heel frustrerend snap niet hoe dit zo kan zijn wordt hier behoorlijk onzeker van

6 de abril de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Richard, bedankt voor je feedback. Jammer dat je lang op een antwoord hebt moeten wachten. Het is afgelopen tijd erg druk geweest bij ons. Gelukkig zijn we nu beter bereikbaar. We horen graag nog van je als je nog vragen hebt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ditzo zou verboden moeten worden

Ditzo zou verboden moeten worden, die tekst zegt denk ik al genoeg.
Aanvraag gedaan voor mijn schoenen te laten verhogen omdat ik na een heupoperatie beenlengte verschil heb opgelopen. Er werd akkoord gegeven en bij indienen van de nota werd hij afgewezen. Enz enz hoe het gegaan is is te lang om hier te beschrijven, je zou er hartklachten van krijgen.

3 de marzo de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi, bedankt voor je bericht. Jammer om te lezen dat je ontevreden bent over ons. Wanneer je een akkoord ontvangt voor een vergoeding, dan kan je er vanuit gaan dat je hier aansprak op kan maken. Indien je voldoet aan de voorwaarden. Het klinkt alsof er bij jou iets verkeerd is gegaan. Zou je ons persoonlijk willen benaderen zodat we met je mee kunnen kijken? We horen graag van je!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas dezelfde ervaring als de rest

Helaas dezelfde ervaring als de rest: 15 dagen geleden een declaratie ingediend en nog steeds niks gehoord. Telefonisch niet te bereiken na 15min in de wacht te hebben gestaan de verbinding maar verbroken.

Respuesta de Ditzo

Hi Youssef, bedankt voor je bericht. Vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op een antwoord. Ik hoop dat je in de tussentijd goed geholpen bent. Zo niet, dan horen we graag nog even van je!

Dzień dobry

Dzień dobry. Od 12 lat jestem klientem tej firmy ubezpieczeniowej. Mam ubezpieczony dom oraz dwa auta które są zarejestrowane na moje nazwisko. Jedna polisa ubezpieczeniowa na moje nazwisko a druga na moją żonę. Moja żona posiadała kilka lat bezszkodowej jezdny z Polski. Dokumenty o bezszkodowej jeździe musiałem przetłumaczyć na język holenderski i wysłałem do Ditzo. Przez lata płaciłem reguralnie składki i problem pojawił się gdy zmieniałem auta. Okazało się że nie chcą zaliczyć lat bezszkodowej jezdy mojej żonie i straciła wszystkie lata za które miała zniżki. Kontakt z firmą bardzo utrudniony, nie odpisują na e-maile, w infolinii czeka się godzinę na połączenie z konsultantem. Nie jestem zadowolony, moja żona straciła 11 lat bezszkodowej jazdy. Wypowiadam umowę i będę szukał innej firmy .

Geen contact mogelijk

Geen contact mogelijk. Reageren ook niet op mail. Incasseren onterecht. Hier gaat echt alles mis! En niet alleen bij mij. Zie ook de recente Google reviews.

Respuesta de Ditzo

Hi, bedankt voor je feedback. Helaas is het laatste tijd erg druk bij ons. We proberen iedereen zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Ik hoop dat je in de tussentijd goed geholpen bent.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.