Grootste fout gemaakt om over te stappen naar Ditzo. Zoals velen hier ook melden ze zijn heel moeillijk bereikbaar Wachttijden via telefoon 1 uur !!! Reacties op WhatsApp blijven uit ! Zit nu al ruim... Ver más
La empresa ha respondido
Schandalig bedrijf. Doet niks voor je, zelfs een rekening naar je laten opsturen is teveel gevraagd. Vergoeding voor nicotine pleisters? Nee hoor, gewoon afgewezen. Apotheek zegt "Voorschieten... Ver más
La empresa ha respondido
Klantenservice geeft onjuiste informatie. Drie keer gebeld naast overige contact dat zeer traag is. Drie keer ongeveer een half uur moeten wachten. Uiteindelijk kost dit ons duizenden euro's door onju... Ver más
La empresa ha respondido
Ben al vanaf december bezig met dingen proberen aan te passen wat makkelijk moet kunnen. Zelfs mijn oude verzekering SALLAND heeft meer moeite gedaan hiervoor dan Ditzo. Krijg elke keer mensen aan te... Ver más
Fatsoenlijke autoverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, woonhuisverzekering en inboedelverzekering bij Ditzo. Direct online afsluiten!
Archimedeslaan 10, 3584 BA, Utrecht, Holanda
Echt spijt dat ik hier ben aangesloten . Nog nooit van mijn leven zo lang moeten wachten op klantenservice. Gewoon 1,5 uur moeten wachten voor ik aan de beurt was . Tegenwoordig vragen de verzekeringsmaatschappijen bakken met geld maar service Ho maar! Gelukkig heb ik ondertussen wel boodschappen etc gedaan maar het is echt absurd.
Uiteindelijk werd ik geholpen , zou meneer mijn probleem te hebben opgelost , zag ik vandaag dat het probleem niet is opgelost . Na enige hulp van een collega is het eindelijk opgelost . Na dit jaar gelijk weer overstappen want de reviews zeggen al genoeg. Doen niks aan klantenservice , alleen maar geld binnen harken en bezuinigen op service . Wij betalen niks voor niks premie, sommige waaronder ik gebruiken het niet eens . Zorg er dan tenminste voor dat wij ook de service krijgen en niet al dat stress.

Respuesta de Ditzo
Als je bellen niet berikbaar,als je stuurt e-mail whats app geen reakcie.ik heb info nodigig wat vergoed voor kunsgebit.maar like erop all verzekerigen vergoed kunstgebit,maar ditzo niet!!!heel schlet service

Respuesta de Ditzo
Vandaag 27-02-2023 was er telefonisch geen contact mogelijk, er werd direct doorgeschakeld dat ik later nogmaals moest proberen. Ook via de whatsapp word niet gereageerd.
Ik zou graag contact krijgen omdat ik een aanvullende tandartsverzekering heb afgesloten maar Ditzo vergoed nu 0% van de rekening

Respuesta de Ditzo
Ik probeer al een week contact te leggen met Ditzo maar er komt nergens gehoor.... zodra het kan ga ik er weg!!

Respuesta de Ditzo
Ik hoef niets meer toe te voegen aan alle onderstaande teksten.
Wat een slecht bedrijf... spijt als haar op mn hoofd dat ik ben overgestapt
Totaal van de aardbodem verdwenen als je contact met ze wil.
Ze verdienen zelfs die ene ster niet

Respuesta de Ditzo
Pathetic service. Long waiting times on the phone 45min average! I am busy as I type this for over an hour! Their mistake and they still have the gall to ask me to call back after I have resolved their mistake.
Don't sign up to Ditzo!

Respuesta de Ditzo
The worst experience I had in the Netherlands, i don’t recommend to anyone. 2 years after my cancellation and they are still trying to charge me for some medical act I did not do. I wasn’t even in the Netherlands when they claim I used the insurance. They don’t reply in WhatsApp and when they do they don’t answer my questions. Stay away from Ditzo!

Respuesta de Ditzo
Klantenservice slechter dan slecht. Nergens reageren ze op! Echt belachelijk!

Respuesta de Ditzo
Grootste fout gemaakt om over te stappen naar Ditzo.
Zoals velen hier ook melden ze zijn heel moeillijk bereikbaar Wachttijden via telefoon 1 uur !!! Reacties op WhatsApp blijven uit ! Zit nu al ruim 3 weken te wachten het uitbetalen van mijn declaratie !! Ze beloven van alles maar doen niets Helaas is het jaar net begonnen Maar 1 ding is zeker Volgend jaar weer terug naar mijn oude zorg verzekeraar!!

Respuesta de Ditzo
Ditzo is telefonisch onbereikbaar, per Whatsapp onbereikbaar en per e-mail onbereikbaar.
Echter sluiten ze wel een verzekering af (nadat je deze hebt ontbonden) en schrijven geld af.
3x meer dan een uur in de wacht gestaan en dan wordt de verbinding verbroken.
Schandalig Ditzo/A.S.R.!

Respuesta de Ditzo
28 feb.: Nog steeds niks gehoord van Ditzo. Ik probeer af en toe nog te bellen maar na meer dan 30min wachten hang ik weer op.
Orginele review:
Als ik minder dan 1 ster zou kunnen geven zou ik het doen. Ik probeer Ditzo te bereiken met één simpele ja/nee vraag. Als ik bel zeggen ze 1 uur wachttijd en vervolgens is het onmogelijk om een mens aan de lijn te krijgen. Ik heb 17 dagen geleden een bericht op whatsapp gestuurd, vervolgens twee keer gevraagd waarom er geen reactie is (whatsapp) en er is nog steeds niks op terug gezegd.
Zo behandel je je klanten toch niet?
Ik ga zo snel mogelijk weg van dit bedrijf, ik raad de anderen ook hetzelfde aan.

Respuesta de Ditzo
Michel, ik probeer al 2 dagen contact met jullie, lukt maar niet.
WAAROM EIGENLIJK NIET
Als dit zo blijft, stap ik aan t eind van t jaar over.
Waardeloze service

Respuesta de Ditzo
Wat een drama service zeg. Telefonisch niet bereikbaar, chat en
via whats app reageren pas na 2 dagen. Nou ik weet wel wat ik ga doen aan het eind van het jaar(zo snel mogelijk overgaan naar ander verzekeraar

Respuesta de Ditzo
Ze zijn niet te bereiken. Volgens de website kan je via live chat of social media contact opnemen. Live chat is uitgeschakeld, fb messenger een automatisch bericht dat er geen vragen over verzekeringen beantwoord worden en WhatsApp geen gehoor. Waarom adverteren met communicatie middelen die niet gebruikt worden? Totaal nutteloos.

Respuesta de Ditzo
Een declaratie van 2022 word afgetrokken van mijn nieuwe eigen risico 2023 dat is erg vreemd. In 2022 is er namelijk nog maar 70 euro eigen risico. Wil dit dus graag aankaarten maar geen reactie. Doodse stilte.... Ik zit in het buitenland en kan dus niet bellen. Heb al tig berichtjes via whats app gestuurd......
Dit antwoord van jullie, zie ik bij iedereen staan en is een zoethoudertje, niemand word er namelijk mee geholpen, ipv dat er echt geholpen word dmv te reageren via de app of de wachttijden van een uur tel te verkorten? Hoe kan het zijn dat hier wel een medewerker kan reageren? Je excuses zijn inhoudloos

Respuesta de Ditzo
Helaas moet ik 1 ster geven, maar hebben ze zeker niet verdiend. Ik zit in het buitenland en probeerde in januari contact te krijgen met Ditzo, omdat ik naar het ziekenhuis moest. Geen reactie, ook niet via WhatsApp. Ik vind het ongelofelijk dat je je klanten zo in het zand laat zakken. Mijn declaraties zijn ook nog niet verwerkt, ondanks dat we al meer dan 2 weken verder zijn. Wat een ellende, als Deen begrijp ik niet hoe dit toegestaan kan zijn.

Respuesta de Ditzo
Zeer slechte bereikbaarheid en administratie van Ditzo is waardeloos. Ik blijf maar onterechte aanmaningen krijgen

Respuesta de Ditzo
Ditzo is niet te bereiken. Niet via aangegeven tel. WhatsApp of Messenger. Erg slecht dit. Binnen een uur was mijn digitaal ingeleverde declaratie afgewezen. Daarvoor hadden ze wel tijd en personeel? Krijg nog niet eens een deel van een steunzool vergoed ofwel ik een aanvullende verzekering heb en een doorverwijzing van de kliniek ivm forse knieklachten.

Respuesta de Ditzo
SOS!!!!!! Ditzo ik zie dat jullie nergens op reageren. Niet telefonisch, niet (wat jullie pretenderen) via whatsap, niet via messenger, niet via de mail.
🆘 🆘
OVER 1 week sta ik in het ziekenhuis, na de nodige onderzoeken, gepland op 23 Februari om 07.00 u voor een opname & operatie.
Toestemming hiervoor al in December aangevraagd 🆘
Ik check elk uur de Ditzo ap maar 🆘 ik wil een antwoord.

Respuesta de Ditzo
Wat een waardeloze organisatie.
Ben al weken bezig om antwoord op vraag te krijgen. Telefonisch : mededeling wachttijd meer dan 60 minuten (!). Praatrobot: antwoord van een echte medewerker kan meer dan twee uur op zich laten wachten. Was dat maar waar: na 1,5 week geen antwoord maar weer nietszeggend standaard bericht om vraag opnieuw te stellen.

Respuesta de Ditzo
Más información sobre otros tipos de reseñas.