Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grootste fout gemaakt om over te stappen naar Ditzo. Zoals velen hier ook melden ze zijn heel moeillijk bereikbaar Wachttijden via telefoon 1 uur !!! Reacties op WhatsApp blijven uit ! Zit nu al ruim... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schandalig bedrijf. Doet niks voor je, zelfs een rekening naar je laten opsturen is teveel gevraagd. Vergoeding voor nicotine pleisters? Nee hoor, gewoon afgewezen. Apotheek zegt "Voorschieten... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klantenservice geeft onjuiste informatie. Drie keer gebeld naast overige contact dat zeer traag is. Drie keer ongeveer een half uur moeten wachten. Uiteindelijk kost dit ons duizenden euro's door onju... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ben al vanaf december bezig met dingen proberen aan te passen wat makkelijk moet kunnen. Zelfs mijn oude verzekering SALLAND heeft meer moeite gedaan hiervoor dan Ditzo. Krijg elke keer mensen aan te... Ver más

Información sobre la empresa

1. Aseguradora
  2. Agencia de seguros de automóviles
  3. Agencia de seguros médicos
  4. Seguros de responsabilidad civil
  5. Seguros de investigación fiscal
  6. Seguros de viaje

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Fatsoenlijke autoverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, woonhuisverzekering en inboedelverzekering bij Ditzo. Direct online afsluiten!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook ik kan geen contact krijgen met…

Ook ik kan geen contact krijgen met Ditzo. Overal staat aangegeven dat je een declaratie binnen 5 werkdagen (streven) zult ontvangen, 27 januari heb ik deze ingediend. Heb nog steeds niets ontvangen. Wanneer je ze probeert te bellen krijg je geen gehoor, via mail en whatsapp krijg je ook geen reactie. Ik ben via Independer overgestapt naar Ditzo, heb er enorm spijt van! Zodra we weer mogen wisselen van zorgverzekeraar doe ik dat ook zeker. Had ik deze reviews maar eerder gezien!!!

Update** nu ik deze review heb geschreven is er ineens wel geld overgemaakt en contact gezocht. Tip 😉

14 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hoi Lisa, bedankt voor je review. Ik wil jou ook excuses namens ons aanbieden dat het contact zoeken zo lastig is in deze tijd. We streven ernaar iedereen op tijd te beantwoorden, maar in de realiteit lukt dit helaas niet altijd. Het is puur toeval dat jouw geld is overgemaakt en contact is gezocht op dezelfde dag dat jij de review hebt geschreven. Dit staat namelijk los van elkaar en wordt door een ander team opgepakt. Als je verder nog vragen hebt helpen we je graag.

In een woord WAARDELOOS

Beste Ditzo, jullie zijn op zijn zachts gezegd niet goed bezig. De bereikbaarheid, waarvan je van een zorgverzekeraar mag verwachten dat die goed is, is meer dan belabberd en niet van deze tijd. Soms maak je slechte keuzes in het leven, overstappen naar Ditzo is er een van. De standaard spijtbetuigingen die jullie geven op de vele klachten van de mensen zijn ook een aanfluiting van de hoogste orde. Het zijn altijd dezelfde domme standaard antwoorden met het verzoek contact op te nemen, en laat dat nou net hetgene zijn waar juist de meeste klachten over gaan. Zo kun je natuurlijk in een cirkel blijven doorgaan. Hoe stompzinnig kan een antwoord zijn. In het verleden was dit anders bij jullie, alhoewel ik toen ook al merkte dat het inlevingsvermogen m.b.t. benodigde zorg 0,0 was. De bereikbaarheid was in ieder geval goed. Ik zeg maar één ding: NIET OVERSTAPPEN NAAR DITZO. Jammer dat ik er een jaar aan vast zit. Op jullie domme, stompzinnige commentaar zit ik verder niet te wachten.

13 de febrero de 2023

Heel matig

Klantenservice heeft überhaupt niet gereageerd of contact met mij opgenomen.

9 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Linn, bedankt voor je bericht. Excuses voor het feit dat je nog geen antwoord hebt mogen ontvangen van ons. Zou je ons opnieuw persoonlijk willen benaderen? Dan helpen we je zo spoedig mogelijk verder. We horen graag van je!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Probeer al weken een probleem op te…

Probeer al weken een probleem op te lossen in mijn account. Maar is telefonisch nooit bereikbaar omdat het zogenaamd druk is. Maar dat is het elke dag van de week op elk tijd stip blijkbaar druk. Als het echt zo druk is kan je misschien meer mensen aannamen.

12 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Jeroen, bedankt voor je bericht. De laatste tijd is het inderdaad erg druk bij ons. Helaas lukt het ons niet om binnen de gewenste tijd iedereen van een antwoord te voorzien. Excuses hiervoor. Mocht je nog met vragen zitten dan horen we dat graag en proberen we je er zo spoedig mogelijk mee te helpen!

Ditzo, Datnooit meer (!)

Ditzo,

tja wat zal ik er nog van zeggen. ik heb verschillende verzekeringen bij jullie gehad, ja GEHAD, nu niet meer.
wijzigingen worden niet goed doorgevoerd, antwoord op vragen wordt na meer dan een maand pas een keer half gereageerd en is duidelijk niet begrepen of incompleet.

restitutie van een paar verzekeringen gaat je onnodig veel tijd kosten, wordt ook niet goed verrekend, en als je dan om opheldering vraagt...... kan je de review weer van voren aan gaan lezen, en ben je al snel weer een maand verder.

waar ze wel snel in zijn ?
afschrijven van premies.

inmiddels mijn complete verzekeringen elders onder gebracht.

nu nog het laatste stukje, het online account opzeggen.
ik vind dat zo verschrikkelijk dat je bij veel sites wel een account kunt aanmaken, maar vervolgens niet zelf kunt opzeggen !

Daar mag van mij wel een wetswijziging voor komen (!)

hoe lang gaat dat nu duren ?
uhm..... ook een maand ?

[Update op Ditzo reactie]
Het enige waarmee jullie mij kunnen helpen is het volledig sluiten van mijn account zoals ook gemaild naar jullie.
Als jullie dat nog even afhandelen ben je compleet van mij af.
Ik was al klaar met jullie, maar dan ben ik ook echt klaar met jullie.

Dank

12 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Wouter, bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je onze service als slecht hebt ervaren en je je verzekeringen hebt opgezegd bij ons. Excuses hiervoor. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, dan kijken we graag met je mee. We proberen ondanks de drukte zo spoedig mogelijk te reageren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor niks aanvullend verzekerd, geldverspilling !

Betalen niet wat eigenlijk wel vergoed zou moeten worden, aanvullend verzekerd voor de tandarts, maar rekening mondhygiëniste wordt blijkbaar niet vergoed, dit is niet wat er in de polis stond. Vond het al belachelijk dat ik in januari een mailtje kreeg dat ook foto's bij de tandarts niet vergoed werden, ze gaven toen nog een optie voor een duurdere verzekering. Hadden ze ook eerder kunnen doen. Contact proberen te krijgen via app, dit zou iets langer kunnen duren dan 2 uur, maar ik wacht nu al 48 uur. Is inderdaad wat langer. Heb weinig vertrouwen dat er gereageerd wordt en heb grote spijt van de overstap. Dit is dan ook eenmalig volgend jaar weer terug naar mijn oude verzekering.

11 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Lizet, bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over je zorgverzekering. Begrijp ik het goed dat je nu wel de juiste tandartsverzekering hebt gevonden om deze behandeling vergoed te krijgen? Mocht je hier verder nog vragen over hebben, dan kijken we graag met je mee. We proberen ondanks de drukte zo spoedig mogelijk te reageren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze verzekering is totaal…

Deze verzekering is totaal onbereikbaar! Bestaan ze nog wel? Ik heb dit nog nooit meegemaakt! Op alle mogelijke manieren (mail, whatsapp, telefoon, Messenger) geprobeerd om contact te krijgen, maar dit is niet mogelijk. En dat voor een zorgverzekering! Dat kan toch niet?

10 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Esther, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je lang hebt moeten wachten op een antwoord. Excuses hiervoor. Door grote drukte lukt het ons helaas niet om binnen de gewenste tijd te reageren. Je vindt alle contactmogelijkheden hier: https://www.ditzo.nl/over-ditzo/bereikbaarheid. Door op de juiste verzekering te klikken kun je de contactmogelijkheden en doorlooptijden inzien. We horen graag van je!

Probeer contact te krijgen

Probeer contact te krijgen. Alles via de WhatsApp. Gaat soms dagen overheen. Telefoon standaard 60 minuten wachttijd. Dit is ongehoord. Jammer dat ik vanwege een lagere premie bij Menzis ben weggegaan!

8 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Ger, bedankt voor je bericht. De laatste tijd is het inderdaad erg druk bij ons. Helaas lukt het ons niet om binnen de gewenste tijd iedereen van een antwoord te voorzien. Excuses hiervoor. Mocht je nog met vragen zitten dan horen we dat graag en proberen we je er zo spoedig mogelijk mee te helpen!

Geen contact te krijgen

Ook ik krijg geen contact: niet via WhattsAp ("Wachttijd langer dan twee uur". Twee uur? Ja, plus drie weken en drie dagen) en niet via de mail. Bellen: "Wachttijd langer dan een uur." Dus daar begin ik maar niet aan. Grote spijt van deze overstap! Ik zoek al contact sinds 17 januari jl.
Wb de reactie van Ditzo hieronder: 'Wist je dat ..' Dat heb ik. (behalve Twitter) allemaal al geprobeerd. Maar ik wacht nog steeds op een antwoord!

10 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi, bedankt voor je feedback. Vervelend dat je lang hebt moeten wachten op een antwoord. Excuses hiervoor. Op dit moment is het erg druk bij ons. Wist je dat je Ditzo ook kan bereiken via Twitter, Facebook en een livechat op de Ditzo website? We horen graag van je!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ongelofelijk slechte service ineens!!!

Wat een waardeloze service. Ben al 4 dagen aan het proberen. Whatsapp zou 2 uur duren maar nu al 4 dagen. Geen reactie, niets! Telefoon 60 minuten wachttijd minimaal. Zijn jullie gek geworden? WTF? Ben al jaren klant, dit maakte ik nog nooit mee. Nergens! 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

9 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Robert, bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je zo lang moet wachten op een reactie. Excuses hiervoor. Door de grote drukte reageren we op dit moment helaas minder snel dan wij zouden willen. We proberen iedereen zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Je vindt alle contactmogelijkheden hier: https://www.ditzo.nl/over-ditzo/bereikbaarheid Door op de juiste verzekering te klikken kun je de contactmogelijkheden en doorlooptijden inzien. We horen graag van je!

Afgelopen maandag auto gekocht

Afgelopen maandag auto gekocht, vervolgens via website proberen te verzekeren (niet geaccepteerd) aangezien ik het kopje moest aanvinken of dat ik in de afgelopen 5jr een ongeluk heb gehad en dat was indd zo 3 maand terug d.m.v een spookrijder op mijn rijbaan. Vervolgens bellen bellen bellen en mijn aanvraag zou ter acceptatie gaan naar een andere afdeling en uiteindelijk vandaag op Donderdag nog steeds niet verzekerd. Heb 1 telefoontje naar anwb gedaan en raad eens? Indd verzekerd zonder problemen. Hier ga ik van mijn hele leven niet meer verzekeren en ik raad het ook iedereen af om bij Ditzo te verzekeren.

5 de febrero de 2023

Reageren nergens op

vanochtend simpel vraagje gesteld via de whatsapp. Ik zou binnen 2 uur antwoord hebben. 3x herinnering gestuurd gedurende de dag en nog steeds geen enkele reactie. Qua bereikbaarheid is het flut

7 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Ted, bedankt voor je feedback. De laatste tijd is het inderdaad erg druk bij ons. Helaas lukt het ons niet om binnen de gewenste tijd iedereen van een antwoord te voorzien. Excuses hiervoor. Mocht je nog met vragen zitten dan horen we dat graag en proberen we je er zo spoedig mogelijk mee te helpen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Telefonische wachttijd ongekend en onverantwoord lang

Bij telefonisch contact een wachttijd van 60 minuten. WTF ! Wat doen ze daar bij Ditzo ? En dan tussendoor, om de wachttijd te vergoeilijken, de mogelijkheid om via hun website een spel te spelen en leuke prijzen te winnen. Neem extra medewerkers aan, dat hoef je ook geen prijzen uit te delen ! Wat ontzettend slecht dit ! Ik ga, zodra ik de mogelijkheid heb, mijn verzekering hier opzeggen !

7 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Daan, bedankt voor je bericht. Vervelend dat je lang hebt moeten wachten op een antwoord. Excuses hiervoor. Door grote drukte lukt het ons helaas niet om binnen de gewenste tijd te reageren. Je vindt alle contactmogelijkheden hier: https://www.ditzo.nl/over-ditzo/bereikbaarheid. Door op de juiste verzekering te klikken kun je de contactmogelijkheden en doorlooptijden inzien. Jammer om te horen dat je ons in de toekomst gaat verlaten. We horen graag van je als je nog met vragen zit.

Zo slecht

Zo slecht, mensen worden misleid

5 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hoi Kadir, wat vervelend om te lezen dat je Ditzo als slecht ervaart.
Mag ik vragen waarom je vindt dat mensen misleid worden? Dan kunnen we jouw feedback meenemen.

Na 10x contactzoeken eindelijk gelukt

Na 10x contactzoeken eindelijk gelukt, ivm chronische zenupijn in benen doorgestuurd naar een centrum voor chronische pijn naar meer dan 4 jaar! Deze kunnen de pijn weghalen in 2 behandelingen maar ditzo vergoed niets, heb een andere verzekering gevonden die wel alles vergoed maar ditzo houdt vast aan de uiterste overstadatum 4 dagen geleden, lekker klantgericht om iemand om die rede een jaar extra ket pijn te laten lopen, hopeloos bedrikf dat alleen aan data en geld denkt schijnbaar, en dat na 9jaar klant zijn!

Schaam jullie diep!!
Nooit weer ditzo waardeloos

3 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Danny, wat rot dat je al zo lang chronische zenuwpijn in jouw benen hebt en wat balen dat Ditzo het centrum voor chronische pijn niet vergoed. Qua overstappen moeten we daarin wel secuur zijn qua einddatum. Mocht je toch een klacht in willen dienen kan dit via ons klachtenformulier: https://www.ditzo.nl/over-ditzo/klachtenformulier. Ik wens je veel sterkte met de behandeling!

Totaal niet bereikbaar

Totaal niet bereikbaar. Ik wacht al een paar dagen op een whatsappbericht. Maar nul, noppes, nada reactie. Ik heb zoveel spijt dat ik ben overgestapt. Voor mij nooit weer!

Ook heb ik geen zorgpas ontvangen. Stelletje amateurs.

3 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Mirjam, dank voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat je spijt hebt dat je bent overgestapt. Excuses namens Ditzo voor het lange wachten. De zorgpas is wel onderweg naar iedereen. In de tussentijd kan je een digitale zorgpas gebruiken, die staat in de Ditzo app.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ditzo reageert in een slakkentempo!!

Ditzo is bereikbaar via WhatsApp voor vragen. Ik zou een reactie binnen twee uur krijgen.
We zijn nu 2 dagen verder en ik heb 2 x gereageerd maar ze blijven zwijgen als het graf.....
🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌

2 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Roberto, wij kunnen niet anders dan onze excuses aanbieden voor het lange wachten via whatsapp en de telefoon. Het is veel drukker dan we hadden verwacht, vanwege een heleboel nieuwe klanten die we hebben mogen verwelkomen. Ik hoop dat je snel te woord wordt gestaan!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na een uur in de wachtrij te hebben…

Na een uur in de wachtrij te hebben gestaan, verbond de medewerker me telefonisch door naar een nummer waar niemand opnam!
Mijn vraag wordt niet beantwoord, ik heb het geprobeerd op Facebook en Whatsapp (geen antwoord). De chat werkt niet. Geen antwoord op mijn e-mail.

Ik vind het uiterst teleurstellend en wil eigenlijk snel verzekering wisselen. Ongelooflijk.

1 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Nina, bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je door bent verbonden, maar niemand aan de lijn hebt gekregen! Daarnaast is het helaas nog steeds drukker dan normaal, omdat we een groot aantal nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen. Wij hopen dat dit probleem zich snel gaat oplossen. Excuses namens Ditzo voor het lange wachten. Ik hoop dat je ons toch snel te pakken weet te krijgen!

Klantenservice brutaal

Klantenservice brutaal, zijn niet in staat om klanten aan te horen. Stoppen plots gesprek als het te moeilijk wordt.
Bij contact met WhatsApp krijg je geen feedback, duurt soms 2 dagen of helemaal geen reactie.
Service is belabberd, zeer slecht.

Zelfs als alles vanuit de klant zijn/ haar kant goed geregeld wordt krijgt Ditzo het voor elkaar om problemen te zoeken met je.. Waardeloos, mensen pas op ga niet in zee met deze lui..

2 de febrero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Wessel, bedankt voor je uitgebreide review. Vervelend om te lezen dat je de klantenservice als brutaal ervaart! Net zoals in de reactie op google, wil ik je toch vragen contact met ons op te nemen via een persoonlijk bericht, zodat we je ook gerichter kunnen helpen met je klacht. Mocht je dit niet willen, kan je er ook voor kiezen een klacht in te dienen via https://www.ditzo.nl/over-ditzo/klacht. We horen graag jouw ervaring, zodat we jouw feedback mee kunnen nemen.

Klantenservice brutaal

Service is belabberd, zeer slecht.
Ga NIET in zee met deze verzekeraar!

31 de enero de 2023

Respuesta de Ditzo

Hi Ton, wat vervelend om te lezen dat je je niet geholpen voelt door de klantenservice. Helaas is het zowel op de telefoon, als de whatsapp nog steeds drukker dan verwacht. Excuses hiervoor namens Ditzo. Ik hoop dat je inmiddels wel goed geholpen bent. Mocht je nog steeds ontevreden zijn over de klantenservice, kan je ook een klacht indienen via: https://www.ditzo.nl/over-ditzo/klachtenformulier.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.