Blev mødt af super rare, kompetente, og hjælpsomme medarbejdere i butikken. Ingen tidsbestilling - blot en ret hurtigt betjening da jeg afleverede min cykel - kunne hente cyklen igen efter 45min. Ka... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kom i butikken og lavede købet med det samme, selvom cyklen først skulle bruges en måned senere. Jeg fik enormt god vejledning af Søren. Prøvekørte min Winther elcykel og udskiftede sadelen med en m... Ver más
La empresa ha respondido
Afgav bestilling telefonisk på el-batteri til Batavus el-cykel den 23/5, straks ekspederet og afsendt fra Rødovre med Post Danmark. Pakken med batteri mod- taget her i Odense efterfølgende dag 24/... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!
Información de contacto
Islevbrovej 26, 2610, Rødovre, Dinamarca
- 32207008
- info@ecykler.dk
- www.ecykler.dk
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god service
Super god service. Slidt rem og tandhjul. Afl kl. 13.30. Med en bøn om den kan blive klar, da jeg skulle bruge den tidligt næste morgen.
Det blev det. 🙏. Fantastisk tak.

Svære at kommunikere med
Jeg har modtaget en forkert vare og det tager alt for mange mail frem og tilbage at få svar på hvordan jeg kan returnere den.
Irriterende og langtrukkent at man ikke får et klart svar i første omgang
En dag efter en negativ trustpilotanmeldelse, får jeg så endelig svar om at det hele skulle stå på deres hjemmeside. Tænk hvis der var blevet henvist dertil fra jeg første gang efterspurgte lige netop dét!

Forståelse og hensyn
Der var fuld forståelse for at jeg kunne undgå 1,5 kilometers gåtur fra butikken og hjem og tilbage til afhentning. Så de foretog reparationen mellem 2 større reparationer.

Dejligt sardiner at handle
Dejligt sardiner at handle, god service også efter man har handlet 👏👍🏻

Fantastisk service
Kom ned for at reparere min cykel, da kæden var ødelagt.
Fik hurtigt et opkald op, hvad det ville blive og hvad det ville koste. Og 20 minutter senere var det hele fikset.
Fantastisk service hele vejen igennem og så slap jeg for at tage bussen på arbejde :-)

Reperationer
Når jeg har brug for Reperationer af min cykel er eCykler altid imødekommende, hurtig reperation, fornuftige priser og ikke mindst det er nogle fantastiske Cykkelmekkaniker i holde jer

Fin oplevelse
Fin oplevelse, ingen problemer med at bytte fejlkøbt cykelbatteri.

Respuesta de eCykler a/s
Kompetent cykelhandler og god service
Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også gennemført efter planen. Min manglende en stjerne skyldes, at mekaniker har sat min Cane Creek sadelpind omvendt efter ombytning af sædet samt at jeg fik skrabet en lille smule maling af efter de har pumpet mere luft i min forgaffel.

Den var.gu 🤙
Har altid fået en perfekt og god…
Har altid fået en perfekt og god betjening og en god service
Kan varmt anbefale værksted og butik

Respuesta de eCykler a/s
Dejlig el-cykel butik med god vejledning til køb.
Stor butik fyldt med elektriske kvalitets cykler. Behagelig og grundig betjening, med god tid til at prøve forskellige modeller, justere på styr mm, så jeg kan undgå hovedpine.
🙂 Tak for jer !

Respuesta de eCykler a/s
OGSÅ FOR JYDER, EN GOD HANDEL.
Super god og kompetent vejledning.
Og behagelige samtaler.

Respuesta de eCykler a/s
Havde lige det jeg manglede
Havde lige det jeg manglede. Til en bedre pris end andre.

Respuesta de eCykler a/s
God service. Hurtig servicegennemgang af min cykel og den var hurtig færdig, ventede kun to dage fordi der skulle bestilles nu baghjul. Ingen dyre timelønsregninger. Jeg kommer helt sikkert tilbage og får lavet service igen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.