Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev mødt af super rare, kompetente, og hjælpsomme medarbejdere i butikken. Ingen tidsbestilling - blot en ret hurtigt betjening da jeg afleverede min cykel - kunne hente cyklen igen efter 45min. Ka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom i butikken og lavede købet med det samme, selvom cyklen først skulle bruges en måned senere. Jeg fik enormt god vejledning af Søren. Prøvekørte min Winther elcykel og udskiftede sadelen med en m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgav bestilling telefonisk på el-batteri til Batavus el-cykel den 23/5, straks ekspederet og afsendt fra Rødovre med Post Danmark. Pakken med batteri mod- taget her i Odense efterfølgende dag 24/... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God Rådgivning

Fleksibel og god rådgivning

13 de agosto de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏 Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet vores rådgivning som både fleksibel og god. Det betyder meget for os – og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang. Vh Torben, eCykler

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fejlagtig diagnose og forsøg på en unødvendig, dyr reparation

Desværre er min oplevelse med ecykler.dk meget negativ, og jeg føler mig forpligtet til at advare andre potentielle kunder.
Jeg bad firmaet om at stille en diagnose på min elcykel, som var holdt op med at virke. Efter at have undersøgt cyklen informerede ecykler.dk's værksted mig om, at årsagen til fejlen var en defekt motor, og at den eneste løsning var en dyr udskiftning af denne.
Denne diagnose virkede uprofessionel for mig fra starten, så jeg besluttede at indhente en "second opinion" fra et andet, uafhængigt værksted. Her viste det sig efter en grundig gennemgang, at motoren fungerer 100% perfekt. Den reelle årsag til problemet var en defekt controller – en meget billigere og lettere del at udskifte.
Som bevis har jeg en videooptagelse, der tydeligt viser min motor køre problemfrit med en anden controller og et andet batteri. Jeg sendte videoen til ecykler.dk sammen med en e-mail, hvor jeg forklarede situationen og bad om refusion for den fejlagtige diagnose. Desværre blev min anmodning ignoreret, og firmaet påtager sig intet ansvar for deres fejl.
Jeg har tabt penge på en værdiløs diagnose, og hvad værre er, hvis jeg havde stolet på ecykler.dk, ville jeg have stået over for en fuldstændig unødvendig og meget stor udgift til at udskifte en fuldt funktionsdygtig motor.
Jeg fraråder kraftigt at bruge dette værksteds ydelser. Jeg råder alle til at være yderst forsigtige og altid få en second opinion i tilfælde af alvorlige (og dyre) diagnoser.

19 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sjusket service, der bringer sikkerheden i fare

Jeg har været i eCykler værksted på Islevbrovej 26 to gange, og begge gange blev jeg skuffet.
Jeg bestilte service og udskiftning af dele. I virkeligheden monterede de en del fra en anden model, som nu ser helt asymmetrisk ud og kan påvirke cyklens ydeevne. De glemte også at montere de påkrævede propper til fittings, der beskytter mod snavs og vand – med tiden kan dette forårsage alvorlige skader og gå ud over sikkerheden. Derudover forsøgte de at beholde ekstra dele for sig selv. Cyklen blev returneret meget beskidt og dækket af olie, så det var ubehageligt overhovedet at røre ved styret. Alt i alt et meget sjusket og uprofessionelt arbejde, der potentielt kan bringe rytteren i fare.

14 de agosto de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Hej Sigurd. Jeg kan ikke se at du skulle have fået lavet din cykel hos os for nyligt. Er du sikker på du har anmeldt det rigtige firma? Skriv gerne til mig på info@ecykler.dk hvis det ikke er en fejl.... Vh. Torben, eCykler

Kanon betjening

Kanon betjening, og super kompetent

7 de agosto de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Hej Jesper. Vi takker mange gange for de 5 stjerner som pynter på "vores himmel". Vh Torben, eCykler

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lakfejl

Har købt en super fed cube editor race 2025 ved e-cykler, fik en god service og aftalte at jeg selv skulle sætte pedaler på og rette styret til.
Hvad der dog ikke blev fortalt var at på denne specifikke cykel var der en lakfejl på stangen imellem sæde og styr, samt et bagdæk der vente forkert(retningsbestemt), der blev dog krævet fuld pris, mener måske man burde have gået cyklen ordentligt igennem inden afsendelsen.
Det var temmelig sikkert den sidste der stod tilbage, kan se at der ikke er flere på hjemmesiden, men det skal jeg vel ikke bøde for, jeg køber en ny cykel i god tro og betaler den fulde pris

1 de agosto de 2025

Super service på vores GL Elcykel 😊👌

17 de julio de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Hej Michael. Tak fordi du deler din oplevelse og ikke mindst tak for stjernerne - dem samler vi nemlig på ;-) VH Torben, eCykler

virkelig god betjening

virkelig god betjening. Både pr tlf og service i forretningen *****

11 de julio de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Hej Bill. Tak for din pæne anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe. Vh Torben, eCykler

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt ordnede forretningen en garantisag, selvom cyklen ikke var købt hos dem.

4 de julio de 2025

Hej Geo. Mange tak for din anmeldelse. Vh Torben, eCykler

5 Stjerner herfra.

Det er anden gang jeg bruger service her. De er venligt, effektivt, altid klar og hurtig fiks opgaverne.
Jeg har en anden cykelhandleren tættere på, men jeg vil hellere bruge eCykler a/s.
1000 tak for en god service👍
Kan godt anbefales. ✨✨✨✨✨

26 de junio de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Hej Suwan. ;Mangę tak for din pæne anmeldelse og de 5 stjerner :-). Vh, Torben eCykler

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vanvittig dårlig service og tilmed…

Vanvittig dårlig service og tilmed fejlagtig diagnosticering af en fejlramt cykel (forlygten kunne ikke lyse), som kunne have kostet os en ny bosch el-motor til kr. 7500. Heldigvis besøgte vi en anden e-cykel forhandler i valby (Velohouse) , som kunne reparere cyklen for kr 500. Vi opdagede at lygten ikke lyste, ca. 1/2 år efter at garantien var udløbet, men selvom vi ca 2 1/2 år tidligere havde købt 2 ens el-cykler synes forhandleren det var ok at vi skulle betale 400,- ikke at udføre andet end at komme med en fejldiagnose. Tilmed var han meget vrangvillig for at oprette et goodwill request hos cykel producenten.

6 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ecykler assisted as soon as I got in…

Ecykler assisted as soon as I got in the shop. Personally the owner took care of my transaction today and answered my questions as a newbie in Road bike. Looking forward to my first Road bike journey. Highly recommended if you are looking for ebike.

17 de junio de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Hello Leo. Thanks for sharing here your satisfaction. We hope you shall have much pleasure from riding your new bike ;-) BR, Torben

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købt nyt batteri til en ældre KOGA…

Købt nyt batteri til en ældre KOGA elcykel, som ikke virkede fordi det skulle kodes, og dette kunne ingen af mine lokale cykelforhandlere - Men noget som eCykler klarede på 10min og jeg er nu godt kørende igen :-)

23 de mayo de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Hej Ben. Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at vi kunne løse Jeres problem og få cyklen ud at køre. VH Torben

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service aflevere cykel kl.14…

Fantastisk service aflevere cykel kl.14 og fik en SMS 15.30 at den var repareret og klar til afhentning og den virkede perfekt se det er service og kan klart anbefales

16 de mayo de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Tak for din flotte anmeldelse, Mai-Britt! Vi er glade for, at du oplevede hurtig og god service – sådan skal det være! 🚴‍♀️😊 VH Torben, eCykler

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kompetent vejledning og meget…

Super kompetent vejledning og meget rimelige priser. Fik anbefalet et kvalitetsprodukt af en e-cykel som jeg bruger min. 30 km om dagen og skal bruge året rundt pga. arbejde. Det fåes ikke bedre end den eCykler anbefalede.
Mvh Bella, SOSU assistent

17 de febrero de 2025

Respuesta de eCykler a/s

Hej Bella. Mange tak for din pæne anmeldelse og god fornøjelse med din Gudereit cykel. VH Torben, eCykler

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.