Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

w zestawieniu najgorszych systemów infolinii EMPIK jest na podium, ludzie, którzy wymyślają takie infolinie powinni liczyć ziarnka pisku na Saharze, przynajmniej byliby pożyteczni. Żeby porozmawiać z... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

hej mam 10 lat moja mama kupiła mi magazyn ninjago za 32 zł ALE nie było oznaczenia że jest obco języczny nie chcieli nam oddać pieniędzy po 2 minutach od zakupu w stanie nie używanym zdążyłem go tyl... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zdecydowanie odradzam kupowania za pośrednictwem Empik. To jest de facto pośrednik, który bierze prowizję co czyni produkt droższym niż na stronie sklepu. Dodatkowo jest ogromny problem z gwarancją bo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Po raz kolejny dokonałam zamówienia na EMPIK.pl i po raz kolejny okazało się, że zapłaciłam za produkt, a produkt jest niedostepny. EMPIK.PL może warto zacząc weryfikować sprzedawców których macie w s... Ver más

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Największy w Polsce sklep internetowy i portal kulturalny. Ponad 2 miliony tytułów: książki polskie i obcojęzyczne, muzyka, filmy, multimedia oraz elektronika.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 2% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jestem sprzedawcą

Jestem sprzedawcą, nie dziwie sie kupującym. System jest do niczego. Rozmwiać można większości z botem. Oni zamiast rozwiązywać problemy skupiają się na tym żeby odpisywac żebyście gadali z botem. Nasze błędy się piętrzą a kupujący sa niezadowoleni. Każda firma która nie potrafi obsługiwać kupujących i sprzedających i każe rozmawiac prze AI zasługuje na śmietnik.

11 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jako sprzedawca całkowicie odradzam…

Jako sprzedawca całkowicie odradzam sprzedaży na tym portalu jako marketplace. Ciężkie zarządzanie produktami, ciężko zmienić zdjęcia i opis. wsparcie obsługi klienta tragiczne, pomocy udzielają w dwóch albo jednym zdaniu, sami nic nie wiedzą. system działa na zasadzie tebelek excela, których jest kilka , żle coś zaimportujesz, wyeksportujesz i wszystko leży. Niebywała porażka.

1 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Od 2 tygodni załatwiają wymianę…

Od 2 tygodni załatwiają wymianę kalendarza, który przysłali w nieprawidłowym wzorze. Towar został do nich odesłany i teraz co parę dni dostaję maila, że potrzebują jeszcze paru dni, żeby rozwiązać mój problem. To jest poziom obsługi jak w Bangladeszu. Na ten moment nie mam ani kalendarza, ani pieniędzy. Nigdy więcej niczego u nich nie kupię.

3 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sprzedają używane produkty jako nowe

Gdyby była taka możliwość, dałabym zero gwiazdek. Odradzam zakupy na Empik. Zamówiłam szczoteczki soniczne i jedna przyszła ok, a druga była używana lub powystawowa i nie działała. Była rozpakowana, pudełko nie miało folii, a wyświetlacz i ładowarka były pozbawione folii zabezpieczającej. Przy próbie zwrotu, Empik po wymianie kilku maili napisał, że wysłali mi nowy produkt, po czym odebrałam z paczkomatu, tą samą szczoteczkę, którą im odesłałam. To chyba największe oszustwo konsumenckie, sprzedawać używane produkty jako nowe po pełnej cenie nowych.

30 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niepoważny sklep. Lubisz spokój i radość życia to nie lub empiku.

Niepoważny sklep. Zakupiłem u nich towar na raty. Bez problemu otrzymałem raty w banku po czym ruszyła ze strony empiku komedia w odcinkach. Najpierw płatność nie została "zauważona" przez ich system płatności (3 dni komedii z konsultantami Empiku w głównej roli, którzy "już wyjaśniają", później w banku, bo konsultanci empiku w soboty nie pracują). Po interwencji status zmienił się na "w realizacji", a telefonicznie poinformowano mnie, że teraz to już będzie tip-top. I tak status wisiał przez dni cztery po czym sprzedawca "anulował" zakup. Empik nie wie dlaczego, Empik nie wie także dlaczego produkt nadal widnieje u nich jako dostępny na sklepie, Empik także nie może nic pomóc w sprawie kredytu ratalnego wziętego na produkt widmo. Empik w ogóle nic nie może i nic nie wie. Empik nawet podał telefon do sprzedawcy, bo oni dzwonić nie potrafią, a jak napiszą to dopiero za 2 dni im sprzedawca odpowie [sic!]. Lubisz spokój, lubisz jak wszystko toczy się jak należy, chcesz radować się życiem, zamiast spędzać czas na rozmowach z nic nie mogącymi konsultantami - unikaj jak ognia.

29 de octubre de 2025

TOTALNE NIEPOROZUMIENIE

kupiłem taśmę wyświetlacza do kamery,po pięciu dniach zadzwoniłem dowiedzieć się co z zamówieniem okazało się że zewnętrzny dostawca anulował moje zamówienie mimo że ma towar na stanie,zero informacji czekam na zwrot wpłaconych pieniążków,po prostu ŻENUŁA.eMPIK STRACIŁ U MNIE WSZYSTKO.Wolę zamówić w PRC bo dojdzie do mnie bez problemu

17 de octubre de 2025

OSZUSTWO

Tak ja tu czytam opinie negatywne - to wszystko się zgadza!!!
Na stronie - dostawa 1-2 dni robocze a przysyłają po 7, 8, czy nawet dziewięciu dniach!!!
I co z tego, że mam informację o dostawie 16-17.10, jak po mojej interwencji dostałam informację, że może dziś wyślą, bo kompletują zamówienie!! (PLUSZOWY MIS I KART DO GRY - PIOTRUŚ - przez 8 dni)dostawa 1-2 dni i nie wiadomo kiedy będzie prezent dla wnuczki!
Z chin by chyba szybciej przysłali zamówienie!!
To jest już nie pierwszy raz i czas zakończyć zakupy w EMPIK!!!!!!!

17 de octubre de 2025

Zamówiłem śpiwór

Zamówiłem śpiwór, a otrzymałem łyżkę. Zadzwoniłem na infolinię, aby zgłosić reklamację, ale Pani poinformowała mnie, że to nie jest wina sklepu, tylko zewnętrznego dostawcy, co wydaje mi się absurdalne — skoro marketplace oferuje produkt, odpowiada za niego, a nie powinien uchylać się od odpowiedzialności. Skontaktowałem się z dostawcą, który stwierdził, że to nie ich wina, tylko Empik błędnie wprowadził przedmiot ze złym kodem EAN. W efekcie obie strony przerzucają się odpowiedzialnością.

Pieniędzy BRAK
Towaru BRAK
Rekompensaty za stratę czasu i błędy empika/lub dostawcy BRAK.

15 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gdyby się dało dałbym zero gwiazdek

Gdyby się dało dałbym zero gwiazdek. Poziom obsługi tej firmy jest tak żenujący, że naprawdę szkoda czasu na jaki kolwiek kontakt z tą firmą - absolutnie zawsze coś jest nie tak, nie mają, nie dojeżdża etc. Ceny w ich salonikach są dwa razy wyższe - złodzieje!!!
Nikomu nie polecam kontaktu z tą firmą - absolutnie wszystko co oferują można kupić szybciej, łatwiej i przyjemniej!
Mam szczerą nadzieję, że czas empiku się skończył i z przyjemnością zobaczę jak bankrutują!

10 de octubre de 2025

Tydzień opóźnienia w wysyłce

Zamówiłem tablet na stronie empiku. Przy towarze informacja, że wysyłka będzie miała miejsce w jeden dzień roboczy. Niestety paczka nie wyszła więc zadzwoniłem na infolinię empiku - po rozmowie doszedłem do wniosku, że szanowna firma empik nie bierze odpowiedzialności dosłownie za nic. Potem mail, że wyślą towar za tydzień. Bardzo to słabe. Zrezygnowałem z zakupu. Czekam na zwrot środków.

Omijajcie szerokim łukiem

Omijajcie szerokim łukiem. Chciałem zamówić telefon dla syna na urodziny. Zamówienie zlecone, pieniądze wpłacone - trzy dni później telefon w stylu "nie mamy pana płaszcza" Powtórne zamówienie innego modelu u innego dostawcy - "powtórka z rozrywki". Wróciłem do allegro a syn dostał prezent z dużym opóźnienie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam . Krzesło przyszło uszkodzone. reklamacjazłożona i cisz od ponad 18 dni mimo iz ają tlko 14 ale jest im przykro ale nie ma kontaktu do dzilu reklamacji

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jako sprzedawca to określam ten sklep…

jako sprzedawca to określam ten sklep jako totalną porażkę, ciężko zmienić ceny, ciężko zmienić zdjęcia , jakieś dodatkowe oprogramowanie PIMP które ma masę błędów, support odpowiada nie na temat, albo zdawkowo albo wysyła instrukcję bez sprawdzenia problemu!!! opieka klienta tak jak by nie istniała! z gorzej, chcąc zmienić ceny wprowadzili mnie w błąd, wgrałem nie ten plik i prawie wszystkie oferty się wyłączyły, potem mnie olali totalnie zostawiając bez pomocy. omijać to szerokim łukiem!!!!!

22 de septiembre de 2025

Ciągłe anulowanie zakupu

Już nie pierwszy raz, gdy anulują zamówienie, gdzie jako powód wpisują brak towaru na stanie. Ale chyba tylko w cenie promocyjnej bo w cenie pierwotnej przedmioty są nadal dostępne. Nie polecam

24 de septiembre de 2025

Tragedia

Tragedia - towar opłacony na koncie VIPSOLUTION Meble pierwszy raz w przewidywanym dniu dostawy email od empiku że zamówienie zostało anulowane. Wyszukuję jeszcze raz szafki na empiku i kupuję ją drugi raz i po tygodniu znowu lakoniczna informacja że zamówienie zostało anulowane. szkoda czasu na zakupy w Empik.pl - to nie jest poważna firma żenada wstyd a może "burdel".

25 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.