Værksted og skadecenter 5 velfortjente stjerner. Min Tesla gik i stykker og blev indleveret til Tesla Service Center, hvor de konstaterede, at skaden skyldtes bid fra skadedyr. Derfor skul... Ver más
La empresa ha respondido
Det er altid en venlig og imødekommende modtagelse. Service er i top. Hvis man venter på sin bil, er der oven i købet mulighed for at slappe af i sofaarrangement og se TV, eller sidde og arbejde p... Ver más
La empresa ha respondido
Skadecenter - 10/10 Virkelig god service. Kommer med en skadet bil om torsdagen, får en tid allerede mandagen ugen efter. fire dage senere, altså torsdag får jeg bilen tilbage med en rigtig flot... Ver más
Forside
Runetoften 21, 8210, Århus V, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det er altid en venlig og imødekommende modtagelse.
Service er i top.
Hvis man venter på sin bil, er der oven i købet mulighed for at slappe af i sofaarrangement og se TV, eller sidde og arbejde på egen computer i et roligt hjørne af udstillingen.

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Info om anbefalinger og forsøgte ikke at oversælge nyt skum til punktering

Værksted og skadecenter
5 velfortjente stjerner.
Min Tesla gik i stykker og blev indleveret til Tesla Service Center, hvor de konstaterede, at skaden skyldtes bid fra skadedyr. Derfor skulle bilen repareres hos et autoriseret Tesla-værksted.
Jeg kontaktede Finn Allan Eriksen, som hurtigt og professionelt sørgede for selv at afhente bilen hos Tesla.
Reparationen blev udført effektivt, og bilen var færdig og klar samme dag.
Jeg kan klart anbefale Finn Allan Eriksens værksted.

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Bliver altid modtaget med et smil af personalet. Værkstedet er rigtig god til at informere om, hvad der kan/skal skiftes af reservedele. Bliver altid adviseret i god tid inden årlige eftersyn. Så alt i alt tak for god service hos Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Alt fint og flink betjening.
Dejligt at bilen var nyvasket ved afleveringen

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Jeg oplevede en virkelig god service. Personalet var både hurtige, meget søde og yderst hjælpsomme, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre.

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Altid vores første stop, når vi overvejer en ny bil.
I min familie har vi altid handlet biler hos Danny og Peter. Servicen har altid været i top, og man føler sig virkelig godt behandlet fra start til slut. De er ærlige i deres rådgivning, tager sig god tid og sørger altid for, at man føler sig tryg i sit valg.
Efter vi selv skulle stifte familie, leasede vi en Nissan Juke gennem dem, og den var vi utrolig glade for. Hele processen var nem og overskuelig, og vi følte os godt guidet hele vejen. Ved aflevering var der ingen problemer, hvilket var virkelig rart, når man har hørt historier om store bøder hos andre leasingselskaber. Her blev alt håndteret professionelt og fair.
Denne gang var vi på jagt efter en firmabil. Jagten startede her og sluttede også her med en Nissan Interstar, som vi er rigtig glade for. Det betyder meget for os, at vi altid bliver mødt med god service, ærlighed og et smil 😊
Tak for endnu en god handel til jer. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger 😀👏

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Har haft bil på værksted hvor de løste 0 ud af 4 fejl. I følge advokat holder de sig ikke til købeloven, og skal nu til at bruge tid på at oprette sag hos Ankenævn for Biler.
Hold jer væk herfra, de prøver at løbe fra deres ansvar.

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Rigtig god service, det med mekanikeren sender en video med ting der skal laves ved service inden syn, er meget professionelt.

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
God service og altid meget imødekomne, jeg fik ridse i højre bagdør på min ID 3, den blev inleveret mandag middag og der stod en lånebil klar til mig, min bil var klar til afhentning fredag middag, utroligt flot arbejde der er lavet kommer helt sikker igen.
Flemming Gjørup

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Så dårlig service og info.
Min kone og jeg leaser en Mazda mx-30 hybrid hos dem, da de siger den kører ufatteligt meget på literen da det er en hybrid, men de glemmer så at sige at det er en generator og ikke en bilmotor der sidder der i, så nej den kører ikke en dag over 14km på literen, og lader man den så kører den 70km på en opladning, og som sådan en generator nu gør, bruger den ufatteligt meget olie, så der skal fyldes olie på en til 2 gange om måneden, man får smækket i hovedet at ja det gør den, som vi så heller ikke har fået at vide fra start, men vi skulle bare komme ned så vil de fylde olie på, kan godt se alle folk der har sådan en, og arbejder fuld tid, lige har ca 2 timer 2 gange om måneden til at kører ned og få det gjordt.
Men er ikke engang det værste, bilen melder fejl konstant, og er sammenlagt på værksted min en gang om måneden, sidden vi fik den for halvanden år sidden, sidst men ikke mindst, nu er motoren så brændt sammen, og den har været på værksted i en måned, det skal siges bilen var fabriksny.
Vi får så en låne bil, i starten, Nissan qashqai, fin bil, ca samme kaliber som den vi leaser, i ca en uge, indtil de finder ud af motoren er brændt sammen i mx-30eren så skal vi lige komme tilbage med den, fordi de lige skulle noget med den og vi skulle få en anden at kører i, minsandten om vi så får en Mazda 2 fra 2011 at kører i, fordi de var klar over at det vil tage lang tid at lave den anden, og deres Nissan ikke skulle kører km. Hvad dælme er det for noget, vi betaler 3900,-kr om måneden for en bil, som de har solgt, og nu er på værksted, over en måned, og vi bliver spist af med en Mazda 2, så siger de, så fræk som de er, “jamen det er faktisk leasing selvskabet der faktisk skal give jer en låne bil” jeg har aldrig hørt noget så latterligt, sælger man en bil med garanti, så kan det aldrig være leasingselskabets ansvar at finde en lånebil, men den som giver garantien. I dette tilfælde Finn Allan Eriksen automobiler. Vi syntes det er så tarveligt at tage en låne bil tilbage, fordi man finder ud af det tager længere tid end forventet, og spiser en af med en bunke l… , undskyld mit sprog. Når man skal have en bil, så er alt godt, men når det er den anden vej, så er der så mange latterlige undskylninger.

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Venlig og professionel modtagelse. Mit problem blev løst hurtigt og effektivt. Meget tilfreds.

Skadecenter - 10/10
Virkelig god service.
Kommer med en skadet bil om torsdagen, får en tid allerede mandagen ugen efter.
fire dage senere, altså torsdag får jeg bilen tilbage med en rigtig flot genoprettet dør.
I mellemtiden fik jeg en gratis flot og ren lånebil, og til slut og sidst en lakstift & klarlak til repearation af små stenslag osv.
Kan varmt anbefales!

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Det dårligste firma….. hold jer langt væk!!!! Vi købte en bil hos finn allan og 1,5 år senere er motoren ødelagt. Vi gik til dem, for åbenbart er det en kendt fejl ved den bil. Tænk man har samvittighed til at sælge en bil som man viste vil gå i stykker!!!! De vil ikke erkende fejlen men alligevel var de villig til at gå ned i pris ved reparationen ??? …. Køb ikke en bil hos dem

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Har desværre købt en ny mazda, der er fyldt med fejl. Jeg oprettede en servicesag og de skulle have bilen 1 dag. De får den og kører rundt i den. Løsningen var- "måske bliver det fixet i en opdatering"
Altså skal jeg køre rundt i en bil der gynger pga den ikke kan holde fart, ikke låser når jeg går fra den, ikke kan forbinde min tlf etc etc.
Jeg havde ikke hørt noget om jeg skulle være forsøgskanin da jeg købte bilen.

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Jeg har fået bil serviceret ved Finn Allan Eriksen i næsten 20 år, og ikke een eneste gang har jeg haft en dårlig oplevelse. Alle er enormt kompetente og servicemindede. Senest fik jeg en meget grundig gennemgang af bilen ved Mark.

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Alle aftaler blev overholdt. Bilen gennemgået og foreslag til udskiftninger blev sendt på mail, til godkendelse.

Respuesta de Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.