Banner for Fietsvoordeelshop - Ede

Fietsvoordeelshop - EdeOpiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Slijpkruikweg 30, 6712 DL Ede, Utrecht, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fiets zou zaterdag klaar staan. Maar dat was niet zo. Dit bezorgde de verkoper beetje stress. Na tien munten werd hij wel weer wat positiever. Ook verder ook goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb hier mijn nieuwe fiets gekocht. Vriendelijk personeel dat alle tijd nam om samen de juiste configuratie voor mijn fiets te kiezen. Mailtjes met statusupdates en een belletje toen mijn fiets kl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We waren vanuit ons vakantieadres op zoek naar fietsjes voor onze kleinkinderen en hebben met hun een bezoek gebracht aan Fiersvoordeelshop Ede. We zijn door Job heel plezierig geholpen. Hij neemt de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Sobre Fietsvoordeelshop - Ede

Escrito por la empresa

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

3771 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De communicatie over wanneer de fiets…

De communicatie over wanneer de fiets er zou zijn viel tegen. Het duurde lang en dat was jammer.

26 de junio de 2026
Logotipo de Fietsvoordeelshop - Ede

Respuesta de Fietsvoordeelshop - Ede

Beste Rutger,

Bedankt voor je feedback. Jammer dat de communicatie over de levertijd niet duidelijk was, dat hoort beter. We nemen dit mee om onze service te verbeteren 👍

Dank je wel voor het delen!

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fiets zou zaterdag klaar staan

28 de junio de 2026
Logotipo de Fietsvoordeelshop - Ede

Respuesta de Fietsvoordeelshop - Ede

Beste Teunie,

Bedankt voor je review. Fijn dat je uiteindelijk wel goed geholpen bent en duidelijke uitleg hebt gekregen.

Als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het gerust weten. We helpen je graag!

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚴

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De aanschaf van een nieuwe e-bike

We zijn bij Fietsvoordeelshop in Ede op een zeer deskundige en vriendelijke manier geholpen. De medewerker wist heel goed waar hij het over had. Middels een zeer duidelijke uitleg heb ik uiteindelijk een weloverwogen besluit kunnen nemen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe e-bike. Inmiddels rij ik met veel plezier op mijn nieuwe fiets.

10 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was vooral de gezellige en ontspannen omgang en de kennis van zaken.

Het was vooral, zoals het bij mij overkwam, vooral een eerlijk en zakelijk informatie gesprek en bovendien gezellig en ontspannen. Ik had me voorbereid op en het type fiets, die de verkoopster er direct bij pakte en liet de verschillen zien en hoorde mij aan wat mijn wensen waren en waaraan de fiets voor mij moest voldaan. Bij de aflevering heb ik haar gecomplimenteerd met de verstrekte informatie en de gehele afhandelin.

27 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top oplossing op een warme dag.

De zuiger van de rem van mijn fiets zat helemaal vast door de warmte. De fiets kon niet meer voor of achteruit.
Ze hebben het probleem gelijk voor mij opgelost en daarna reed de fiets weer als een zonnetje.
Super bedankt voor deze snelle en goede service!

26 de mayo de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk personeel en goede service

Ik heb hier mijn nieuwe fiets gekocht. Vriendelijk personeel dat alle tijd nam om samen de juiste configuratie voor mijn fiets te kiezen. Mailtjes met statusupdates en een belletje toen mijn fiets klaar stond.
Dus uitstekende service voor internetprijzen.

16 de mayo de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.