Banner for Fietsvoordeelshop - Enschede

Fietsvoordeelshop - Enschede Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Schuttersveld 5, 7514 AC Enschede, Overijssel, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mijn ervaring is positief. Ik ben heel erg blij en tevreden. De cube hybride 600 2026 electrische fiets is het aller nieuwste special edition van cube, en deze bevalt erg goed De fietsvoordeelshop... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik ben keurig geholpen, de fiets bleek niet op voorraad en is voor mij besteld zodat ik een proefrit konden maken. ook bij de afspraak ben ik weer goed geholpen, zadel op de goede hoogte stuur goed en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben de gazelle T7 voor onze dochter gekocht. We mochten ff proefrijden, zadeltje omhoog of omlaag uiteraard geen probleem. Net zo lang totdat het goed was. Fiets besteld en geleverd zoals afges... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Sobre Fietsvoordeelshop - Enschede

Escrito por la empresa

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

3967 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snelle service!

We hadden een lekke band in de buurt van de winkel. Snel langs gegaan en gelijk nieuwe band erop gezet! Super dat het zo snel geregeld kon worden :)

19 de junio de 2026
Opinión espontánea

Urban Arrow pro 2026

Ik heb uiteindelijk bijna €7000 betaald voor een fiets die niet aan mijn wensen voldeed. De fiets die ik oorspronkelijk had besteld kwam maar niet, waardoor ik genoegen moest nemen met een minder sterke uitvoering. Hoewel het personeel vriendelijk en behulpzaam was, is het probleem waarschijnlijk bij het hoofdkantoor, bij de inkoopafdeling.

12 de junio de 2026

Beste Volkan,

Bedankt voor je review! 👍 Fijn om elkaar even gesproken te hebben.

Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In alle rust een fiets uitzoeken

Geen opdringerige verkopers. Men kan rustig rondkijken en daarna met deskundige verkoopster de definitieve keuze maken. Uitgezochte fietsen werden direct rijklaar gemaakt.

10 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

mijn ervaring is positief.

mijn ervaring is positief.
Ik ben heel erg blij en tevreden.
De cube hybride 600 2026 electrische fiets is het aller nieuwste special edition van cube, en deze bevalt erg goed De fietsvoordeelshop heeft de fiets voor mij besteld omdat het niet in de winkel stond. Alles is snel en netjes verlopen, morgen nog even terug om accessoires te laten bevestigen .

27 de mayo de 2026

We zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen, ondanks de drukte op Tweede Pinksterdag. De medewerker nam de tijd voor ons. Bij het ophalen van de fiets heb ik een duidelijke uitleg over de fiets gekregen.

27 de mayo de 2026

Komen afspraken na

Ruime keuze uit fietsen en komen hun afspraken na.
Enkele werknemers mogen wel wat vriendelijke zijn.

13 de mayo de 2026

Beste Henk,

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze ruime keuze en het nakomen van afspraken waardeert 😊

We nemen je feedback over de vriendelijkheid van ons team zeker mee, daar gaan we mee aan de slag

Team Fietsvoordeelshop🚴‍♀️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Communicatie met de service personeel

Communicatie met de service personeel. Vandaag namelijk voor de tweede keer meegemaakt dat ik mijn fiets ophaal en dat het bedrag wat er vooraf genoemd wordt veel hoger uitvalt dan dat ik vooraf met hem besproken heb. Ik heb er gisteren specifiek om gevraagd wat de totale prijs gaat zijn om mijn achterband te vervangen. Omdat dit de eerste ook al mis ging. Hij zegt tussen de 45 a 50 euro. Op het moment dat ik mijn fiets op kom halen moet ik 96 euro betalen omdat hij vergeten te melden was dat de maakuren erbij komt.....zucht. waarom wordt dit niet gewoon gelijk gecommuniceerd zodat de klant niet voor verrassingen komt te zijn. Hij zegt dat het toch logisch is dat het alleen materiaal kosten zijn....nou sorry hoor, ik ben geen fietsenmaker en weet niet alle prijzen wat ze tegenwoordig nemen uit mijn hoofd en dat wil ik ook niet weten. Dus wat hier voor de tweede keer mis gaat is bewust verzwijgen van de totaal kosten of zeer slechte communicatie van de medewerker.

16 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Beste H.,

Dankjewel voor je feedback. Fijn om elkaar even gesproken te hebben. 🙌

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.