Banner for Fietsvoordeelshop - Opmeer

Fietsvoordeelshop - Opmeer Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Koninginneweg 99, 1716 DG Opmeer, Noord-Holland, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wij als klant vonden bij aankoop alles oke Bij het ophalen van de fiets moest er nog iets bijgesteld worden. Wij waren wij erg verbaasd dat de medewerker voor zichzelf en collega koffie maakte e... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze fietsen hebben een service beurt gehad. We zijn super tevreden ze rijden weer als nieuw. Uiterst vriendelijk personeel die ons geweldig heeft geholpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij uitzoeken bestellen en proefrit uitstekend geholpen in vestiging in Opmeer, rustige vriendelijke en vertrouwde omgeving en personeel. Bij ophalen afgelopen donderdagochtend weer geholpen door de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Sobre Fietsvoordeelshop - Opmeer

Escrito por la empresa

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

3881 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Aankoop/Aflevering

Wij als klant vonden bij aankoop alles oke
Bij het ophalen van de fiets moest er nog iets bijgesteld worden. Wij waren wij erg verbaasd dat de medewerker voor zichzelf en collega koffie maakte en wij niet de vraag kregen, u misschien ook een kopje koffie. Wij waren als enigste in de winkel dus had dat een leuke geste geweest.
Bij het stukje rijden op mijn nieuwe fiets hoorde ik wat gerammel.
Aangegeven bij terugkomst in de winkel. Een tyrapje werd om de kabels gedaan. En zo vertrok ik. De medewerker gaf aan dat bij blijvend rammelen ik retour kon komen want hij constateerde dat het gerammel van de bel afkomstig was.
Dat was in de week erna snel verholpen door onszelf, door een paar flinke klappen tegen het handvat te geven. Deze zat gewoon niet 100% goed.
Ook vond ik dat bij aflevering de remmen een erg schurend geluid gaven. Dat is voor vertrek bijgesteld.

19 de julio de 2026
Logotipo de Fietsvoordeelshop - Opmeer

Respuesta de Fietsvoordeelshop - Opmeer

Beste Vera,

Bedankt voor je review! 👍

Fijn dat de fiets uiteindelijk naar wens is afgesteld. We nemen je opmerkingen over de aflevering en service in de winkel mee, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Veel plezier met je nieuwe fiets!

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚴

Top winkel

Het is een fijne fietsenwinkel ze hebben een goede service en vriendelijk en vakkundig personeel

22 de julio de 2026

Top zaak

Wij wonen pas 2.5 jaar in Spanbroek en vinden het een hele TOP zaak , 2 fietsen gekocht goede verkopers en goede service ! Echt een aanrader !! En heel blij met de fietsen ! 🚲🚲

5 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijn contact goede uitleg en…

Zeer fijn contact goede uitleg en mogelijkheden om fietsen uit te proberen. Niets is voor die mevrouw te veel. En bij ophalen ondanks de drukte in de winkel blijft ze rustig, professioneel en neemt alle tijd voor de uitleg.

28 de junio de 2026

zeer vriendelijk

We zijn zeer vriendelijk geholpen door het filiaal in Opmeer. Bij het ophalen van de fiets werd ook de tijd genomen om alles rustig uit te leggen.

13 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top!

Personeel vriendelijk, fiets klaar kunnen maken voor mijn vakantie!

30 de mayo de 2026

Super goed geholpen

Super goed geholpen, eerst in Heerhugowaard en uiteindelijk fiets gekocht in Opmeer. Namen alle tijd voor mijn moeder bij het uitzoeken van haar nieuwe fiets.

28 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

goed bedrijf

ik werd uitstekend geholpen ik mocht eerst de fiets uit proberen en dat beviel en heb de gazelle grenoble c5 ebike gekocht

24 de mayo de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.