Efter at have været medlem i en længere periode, var det på tide at få opsagt mit medlemskab hos Fitzone. Det burde være en simpel proces, og indtil nu har der aldrig været problemer. Jeg b... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Utroligt dårlig oplevelse. Jeg opsagde mit medlemskab, og efter en lang diskussion fastholdt Fit Zone selv, at det definitivt ophørte 31. august. Alligevel trak de 248 kr. igen den 1. september. Ku... Ver más
Træner i Fit Zone Nørresundby. Hvis du løfter tunge vægte/bodybuilding skal du ikke vælge dette center. Du må ikke have lyd på din træning. Du skal være muse stille, og kan ikke træne til failure, d... Ver más
Odense S. Ok Center til prisen. Faciliteter er ok, men få af dem ds pladsen er træng. Centerets størrelse er meget småt generelt. Musikudvalget er forfærdeligt at høre på. +Der er fint rengjort... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Sobre Fit Zone
Escrito por la empresa
Velkommen til Fit Zone 💪
Det ultimative træningscenter, der tager din sundhed og fitness seriøst! Vi er stolte af at tilbyde vores medlemmer en omfattende servicepakke til en overkommelig pris. Med vores standard pris kan du træne i alle vores centre i Odense, Svendborg og Aalborg, så du aldrig behøver at gå glip af en træning, uanset hvor du befinder dig.
Vores filosofi er simpel - vi tror på, at træning skal være sjovt, udfordrende og tilgængeligt for alle. Vores træningscentre er udstyret med den højeste kvalitet af udstyr, så du kan få mest muligt ud af din træning.
Vi ved, at det kan være svært at komme i gang med træning og holde motivationen oppe, men hos Fit Zone får du alt det nødvendige support og vejledning, du behøver for at opnå succes. 💪
Vi er stolte af at være mere end bare et træningscenter - vi er en sundheds- og fitnessfamilie, der er dedikeret til at hjælpe vores medlemmer med at nå deres mål og forbedre deres livskvalitet. Så tøv ikke med at tage det første skridt mod en sundere og mere aktiv livsstil - besøg os i dag og oplev forskellen hos Fit Zone! 💪
Med venlig hilsen,
Fit Zone-teamet
Información de contacto
Dinamarca
- www.fit-zone.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dårlige redskaber og bondefangeri
Dårlige redskaber og bondefangeri
Automatisk dobbeltbetaling og nul…
Automatisk dobbeltbetaling og nul ansvar
De trak automatisk penge for to medlemskaber i flere måneder – uden advarsel eller mulighed for bare at opgradere det eksisterende. Deres system førte mig til at købe et nyt medlemskab, hvilket resulterede i dobbelt betaling.
Kundeservice var ekstremt tør og tog intet ansvar. Jeg fik ingen forklaring på, hvordan fejlen kunne ske, og ingen hjælp til at få pengene tilbage. Det virker som om de slet ikke ønskede at forstå situationen.
Det er tydeligt, at kundens tillid og retfærdighed vejer mindre end 500 kr. hos dem. Derfor har jeg opsagt mit medlemskab og vil ikke anbefale dette sted til andre.
Du får hvad du betaler for🥹
Ingen personale, en pc i skranken der ikke er tilsluttet og manglende aircondition i lokalet.
En maskine er tilmed skruet skævt sammen hvilket betød jeg slog min fod ind i en skæv kant og måtte udgå med skadet fod i 3 uger.
Af den årsag - er jeg ude!
Spildte penge
Man skal betale en måned yderligere efter man har sagt op, 249kr
Brug altid mail til kommunikation
Min umyndige datter ville i marts oprette et standard-abonnement hos Fit zone, og hun tilmeldte sig i centeret i Odense C, da Odense S ikke fremgik af listen, og hun troede, at der kun var et center i Odense, så de måtte have skrevet forkert. Da hun opdager fejlen, kontakter hun centeret og oplyser, at hun har fortrudt sit abonnement, og at hun i stedet tegner et Premium-abonnement. Hun beder dem derfor om at sende de 99,- retur, som hun har betalt i indmeldelsesgebyr for det fortrudte medlemskab. Her en måned senere er pengene ikke kommet retur, og hun har ikke fået svar på sin henvendelse.
Til gengæld opkræver Fit Zone hende nu både for et standard-abonnement og et Premium-abonnement. Det er et brud på forbrugeraftaleloven § 18, hvis man som virksomhed ikke lader forbrugere benytte sig af den lovsikrede fortrydelsesret, og det gør ikke sagen bedre, at det sker over for en mindreårig, der har været i en vildfarelse.
Opdatering: Efter at have været i kontakt med FitZone via mail, blev problemet løst. Det er fortsat problematisk, at der findes en beskedfunktion på hjemmesiden, som virksomheden ikke svarer på. Dels fordi man ingen dokumentation har for at have kommunikeret, og dels fordi virksomheden ikke svarer. Brug altid mail til kommunikation med FitZone.
Scammy company
Very shady business practices. They will bait you in with a promotional price while hiding the fact that you are forced to pay for an extra month upon cancelling. I have never seen a gym anywhere else in the world that makes you pay for the month AFTER you wish to cancel (i.e. if you cancel in March, you must pay for an April membership as well). I contacted them directly to ask for a refund, but they were adamant that this was not possible. Not happy!
det er da i hvert fald så godt som…
det er da i hvert fald så godt som umuligt at melde sig ud af det her igen, og der er ingen service, om sommeren er der ingen køling i centeret så det føles jo som at gå til hot yoga, men det er nu ikke lige det jeg havde lyst til. og når man spørger om hjælp til at få opsagt sit abonnement svare de ikke og bliver bare ved med at sende rykkere.
Jeg har fuldstændig tilfreds med at…
Jeg har fuldstændig tilfreds med at være medlem 👍. Det kan være jeg vender tilbage en anden gang 😁.
Dårlig kundeservice & dårlig udstyr!
Jeg tog en gratis prøvetime, kiggede ind om stedet var stor nok og tænkte “jeg prøver det!” …
Jeg købte medlemskab, og trænede kun én dag -og straks bemærkede jeg at dstyret var ikke det bedste, og kunne ikke fylde min vand dunk (kun mod betaling), og der var ingen bade faciliteter (det er måske kommet).
Kontaktede Simon (Ejer), og sagde jeg gerne ville annullere mit medlemsskab da jeg havde fortrudt. Det var bare ærgeligt og jeg må betale for de min. 6 mdr’s binding!
Syntes han virkede ubehøvlet og ligeglad, så ikke en god oplevelse.
Efter at have trænet 1,5 år i Fit Zone…
Efter at have trænet 1,5 år i Fit Zone fandt jeg ud af, at de gennem kameraerne overvåger medlemmerne, da jeg fik en bøde på 100kr for ikke at tilbagelægge 1 vægtskive - noget der sker hver dag.
Selvom der altid er møgbeskidt og ligner noget, der er løgn, så bruges tiden hellere på at indkræve penge fra latterlige regler.
Spar jer selv for det her skod center og find et rigtigt fitnesscenter, hvor der bliver gjort rent og tænkt på medlemmerne i stedet.
Virkelig dårlig service også ved…
Virkelig dårlig service også ved opsigning
Ingen bemanding, ingen kundeservice
Ingen bemanding, ved oprettelse på hjemmesiden, går noget galt, FitZone trækker pengene, men jeg kan ikke logge ind på min profil, som er det kræves for at lave et ansigtsbillede. Koden virker ikke. Så er man ligesom prisgivet. For det er ikke muligt at kontakte kundeservice. Jo du kan sende en mail, som eneste løsning. Hvornår får man så svar på den? Om en uge? Hvorfor skal det være så besværligt?!!
jeg har oplevet et meget flabet…
jeg har oplevet et meget flabet personale som ville pointere en regel de ikke har stående nogle steder hverken på hjemmeside eller centeret hvor jeg bliver taget fat i midt i centeret og smidt ud
efter kontakter jeg kunde servise hvor jeg får fat i en medarbejder som snakker ned til mig og fortæller at jeg da selv kunne tænke mig til dette efter som jeg selv har arbejdet i nogle andre centere hvor jeg aldrig har oplevet dette som en regel jeg ville sige det selvfølgelig er okay at have andre regler men hvis dette ikke er oplyst kan man ikke regne med at sine medlemmer ved dette er en regel i der center
Hæver flere penge en aftalen er og…
Hæver flere penge en aftalen er og magter ikke at diskutere det og når man opsiger tager de en måned extra ud over hvad aftalen er ang løbende måned og en extra som jeg forudsagde så lad os se om de holder længe
Jeg er rystet
Det er kun 7 dage siden det åbnede i Odinsgade Aalborg. Der er allerede så beskidt. Ud over byggestøv og byggerod, fra det halvfærdige center. Ligger der afklippede tånegle, snus poser på gulvet, fyldte skraldespande, manglende papir, usornierede drikke station, manglende rengøring på toliter og maskiner som enten er gået i stykker eller ikke er samlet korrekt. Gulvet er så beskidt, at det ikke giver mening at have skifte sko med. Jeg er i chok….
Dårlig service.
Ingen reaktioner fra dem. Men kan ikke komme ind i center. Hjemmesiden virker ikke og ingen svar. Meget dårlig opstart på nyt center i Aalborg. Håber ikke de trækker penge.
Forkert opkrævning og ingen kontakf
Jeg har skrevet en mail for flere dage siden, der stadig ikke er kommet svar på.
Utrolig dårlig kundeservice! Fint nok, at I slår jer op på, at have gode priser. Jeg er dog blevet opkrævet prisen for et abonnement + gebyr, inden jeres center overhovedet er åbnet. Desuden er prisen på abonnement forkert.
Tænker det må være en scam-virksomhed
Er det her et scam
Er det her et scam - var medlem af et andet fitness center på Sivmosevænget og sagde det op! Nu har jeg opdaget at der pludseligt trækkes penge fra min konto! Har aldrig været der, men kunne kun tale med en rengøringsdame! Min mail siger jeg ikke har abonnement og vores andre mais som vi bruger kommer ikke tilbage med "opdateri g af glemt kode".
Det virker vildt underligt - tjek jeres konto. Det virker som et underligt firma!
Fik aldrig afprøvet mit abbonoment,
Fik aldrig afprøvet mit abbonoment,
Man kan ikke være medlem uden at give dem tilladelse til biometriske aftryk, man kan dog trække sin tilladelse tilbage jvnfr. Betimgelser, dog virker mailen de oplyser ikke til det, kan desværre ikke vælge 0 stjerner
Ps. Nå ja de har også truklet penge 2 gange på 14 dage fra mit kort
La experiencia Trustpilot