Efter at have været medlem i en længere periode, var det på tide at få opsagt mit medlemskab hos Fitzone. Det burde være en simpel proces, og indtil nu har der aldrig været problemer. Jeg b... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Utroligt dårlig oplevelse. Jeg opsagde mit medlemskab, og efter en lang diskussion fastholdt Fit Zone selv, at det definitivt ophørte 31. august. Alligevel trak de 248 kr. igen den 1. september. Ku... Ver más
Træner i Fit Zone Nørresundby. Hvis du løfter tunge vægte/bodybuilding skal du ikke vælge dette center. Du må ikke have lyd på din træning. Du skal være muse stille, og kan ikke træne til failure, d... Ver más
Odense S. Ok Center til prisen. Faciliteter er ok, men få af dem ds pladsen er træng. Centerets størrelse er meget småt generelt. Musikudvalget er forfærdeligt at høre på. +Der er fint rengjort... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Sobre Fit Zone
Escrito por la empresa
Velkommen til Fit Zone 💪
Det ultimative træningscenter, der tager din sundhed og fitness seriøst! Vi er stolte af at tilbyde vores medlemmer en omfattende servicepakke til en overkommelig pris. Med vores standard pris kan du træne i alle vores centre i Odense, Svendborg og Aalborg, så du aldrig behøver at gå glip af en træning, uanset hvor du befinder dig.
Vores filosofi er simpel - vi tror på, at træning skal være sjovt, udfordrende og tilgængeligt for alle. Vores træningscentre er udstyret med den højeste kvalitet af udstyr, så du kan få mest muligt ud af din træning.
Vi ved, at det kan være svært at komme i gang med træning og holde motivationen oppe, men hos Fit Zone får du alt det nødvendige support og vejledning, du behøver for at opnå succes. 💪
Vi er stolte af at være mere end bare et træningscenter - vi er en sundheds- og fitnessfamilie, der er dedikeret til at hjælpe vores medlemmer med at nå deres mål og forbedre deres livskvalitet. Så tøv ikke med at tage det første skridt mod en sundere og mere aktiv livsstil - besøg os i dag og oplev forskellen hos Fit Zone! 💪
Med venlig hilsen,
Fit Zone-teamet
Información de contacto
Dinamarca
- www.fit-zone.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super træningscenter for pengene
Super træningscenter for pengene! Jeg har været medlem i lige knap et år, og været tilfreds med renligheden og udstyret (Træningscenteret i Aalborg, City Syd). Jeg har lige meldt mig ud, da jeg ikke får brugt det nok men udmeldingsprocessen var også ganske fin.
Jeg kommer helt sikkert tilbage når jeg får tid igen!
Fit-zone bryder loven
Har skrevet både via mails 3 gange og afmeldt på deres hjemmeside, men det forstår de ikke?
Har nu en skyldig saldo på 439kr som jeg skal have i bag hovedet og stresse af på.
Må melde dette videre til forbrugerombudsmanden
Meget dårligt center
Meget dårligt center. Der bliver sjældent gjort ordentligt rent, og jeg har meldt fejl den samme maskine 4 gange nu, uden der sker noget.
Brug dine penge på et bedre sted.
Brug og udmeldelse
Jeg har været super tilfreds med at træne og har desværre lige meldt mig ud, fordi jeg bruger det for lidt, det var meget nemt at melde sig ud, så når jeg er klar igen vil jeg ihvertfald vende tilbage.👏👏👍😊
Værste service nogensinde
Værste service nogensinde, man kan ikke ringe eller få kontakt med dem.
Rådden service og betaling
Med hele 3 "aktive" Mobilepay aftaler + brug af Fitzone Kundeservices tilsendte links og screenshots af at det hele er OK, virker betalingen ikke.
Jeg har nu fået 2 rykkere på en regning, + betaler jeg for ny måned oveni (558 i alt), samtidig med jeg vil opsige det får jeg besked på at jeg SKAL betale for løbende måned (forståeligt) + 1 måned (uforståeligt)?
Det jo systematisk r**renderi, når man dokumenterer alt er i orden og ender med næsten at sende billeder af sin kontodækning.
Sjældent ligger jeg en anmeldelse, men det her er fuldstændig til grin med jeres penge-høsten og rådne service.
Se jer godt for
Man skal åbenbart købe en specifik hængelås for at deres skabe kan låse men det står der ingenting om m nogen steder. Jeg har købt en dyr hængelås kun til at bruge i omklædningsrummet men den duer så ikke. Jeg skriver til dem hvor de siger at de kun kan garantere at deres hængelås duer. Var jeg nu blevet oplyst om dette på et skilt i centeret, så ville jeg selvfølgelig ikke have købt en anden. Så nu er jeg bondefanget til at købe endnu en lås som de så kan tjene penge på.
Værste service nogensinde!
Værste service nogensinde!
Dette er anden gang min kammerat prøver at få en gratis prøvetræning hos fitzone, første gang kom vi ikke ind da deres system ikke virker. Denne gang kom vi så i dagstimerne hvor vi tænkte der ville være personale. Der gik en ung pige rundt som ikke var til noget hjælp da hun kun var ansat til rengøring. Hun henviser os til kundeservice som siger at han har brugt sin”så kaldte gratis prøvetræning” før. Vi forklare ham at vi aldrig kom ind sidst men det vælger han ikke at tro på. Sætter aldrig mine ben i sådan et amatør center igen og anbefaler ingen andre til det heller.
Oplevelse i centret i Svendborg
Virkelig den værste service, jeg nogensinde har oplevet. Jeg blev medlem i februar og betalte altid til tiden. I maj måned betalte jeg den 1. maj, og I midten af måneden afmeldte jeg mit medlemskab. På trods af, at jeg allerede havde betalt for maj, blev jeg alligevel faktureret, og nu har jeg modtaget en regning på over 1000 kr. Det er fuldstændig uacceptabelt og latterligt, at de stadig prøver at opkræve flere penge fra mig. Jeg kan slet ikke få kontakt til FitZone.. Latterligt.
Jeg er skuffet!
Jeg er skuffet!
Jeg har blandet oplevelse med centeret i Odense NV.
Den ene stjerne går til at det er et mindre og dermed mere overskueligt fitnesscenter at befinde sig i.
Maskinerne til styrke virker slidte og som secondhand maskiner.
Der er i alt 2 toiletter, 1 pr. køn.
Toiletterne er altid klamme og har flere gange måtte gøre dem rene før brug.
Der er IKKE wifi?? Som de påstår ikke har været en del af pakken, selvom min veninde og jeg har kunne bruge det i starten af vores forløb - hvor det pludselig ikke virkede og fik en 'det ved jeg ikke, det er nok pga. stormen' melding fra en ansat.. Kontakter dem så d.d., fordi det er træls at bruge al data på at kunne hører musik/ se noget på telefonen mens vi er på løbebåndet.
Så siger de pludselig at det har de i hvert fald IKKE tilbudt før, hvilket jo er løgn.
Da jeg påpeger dette bliver der pludselig ikke svaret?!
Synes det er total misvejledende og dette er IKKE påpeget nogen steder..
Har aldrig før været i fitnesscenter uden Wifi?!
Når vores bindingsperiode er ophørt, så stopper vi glædeligt dernede.
Rettelse efter svar:
Sjovt hvordan I glider let over at I lyver over for mig ang. at have haft WiFi førhen og at I pludselig bare holdte op med at svare mig... Og at I ikke annoncerer dette nogen steder er hvis man vælger jeres center er det "Wifi frit".

Respuesta de Fit Zone
I dag er centeret blevet kontaktet…
I dag er centeret blevet kontaktet angående manglende internet, som var der de første uger da vi startede hos dem. Der bliver så svaret tilbage at de aldrig har haft internet nede hos dem, og da de bliver konfronteret med at det hvert fald ikke passer, så hørte vi ikke mere fra dem af. Vi spurgte en medarbejder for nogle uger siden hvad der var sket med internettet, og hun sagde, at det var hun ikke sikker på, men at det nok var vejret som gjorde det ustabilt, og det nok skulle komme igen. Når vores abonnement er betalt om 4 måneders tid, lukker vi vores hævekort, så vi ikke skal have flere problemer med dem. Vi gider ikke have problemer med svindlere, dem er der nok af i vores samfund.

Respuesta de Fit Zone
Basalt center og fine priser, MEN….
Basalt center og fine priser.
Der er for det meste rent og pænt.
MEN indeklimaet i Odense S er simpelthen ringe. +25 gr, fugtigt og ildelugtende. Masser af ventilatorer, men absolut ingen udskiftning af luften, så man glæder sig bare til at komme ud
Ok center med de basale redskaber og…
Ok center med de basale redskaber og til en god intropris. Det er dog åndsvagt, at man skal opsige sit abonnement og betale indmeldelsesgebyr igen for at skifte til deres billige abonnement. Det er en ommer!
Jeg anbefaler ikke Fit zone…
Jeg anbefaler ikke Fit zone….
Aldrig har jeg oplevet direkte bondefangeri.
Er nødtil at vide om vi er de eneste der kæmper lidt med at få de “kampagnekoder “ igennem til Fit zone.
Man skal bare lige melde sig ind og taste kampagne koden. Den her gang er det “sommerfitness” og træn til 99kr sommeren over.
I januar skulle man skrive “feb, mar, og april” og det samme var gældende.
Men de trækker pengene med det samme, samt fuld pris.
Så skriver man en mail, og får tilbage- desværre du har ikke trykket anvend. Så det er fuld pris og jeg kan ikke gøre noget.
Vi HAR TRYKKET ANVEND. Vi sad to og gjorde det.
Jow- det gjorde vi første gang , og igen igår.
Men fuld pris. Og for ikke det skal være løgn meldte vi ham ind lørdag d 29/6-24, jeg får en erklæring jeg underskriver og de trækker 112kr . Dvs 112 kr for en gang træning søndag, mandag d 1/7 trækker de så igen 208kr .
Desværre jeg kan ikke hjælpe.
Vil aldrig anbefale til nogen.
Vend tilbage hvis der er flere som mig, som bare får afvide , man ikke har trykket anvend
D.14/8
Har nu skrevet til dem, som de skriver jeg kunne så vi kunne finde ud af det.
For at få en mail på at der ingen rabat var/ og jeg ikke havde tastet rabat kode.
AlDRIG ANBEFALE DEM

Der virkelig varmt
Der virkelig varmt, og der mangler aircondition
Virkelig beskidt og virkelig varmt
Virkelig beskidt og virkelig varmt. Aircondition virker ikke
Jeg var egentlig glad for at komme der
Jeg var egentlig glad for at komme der, men mange gange var løbebåndene ødelagt. Og der gik dage inden det blev fixet. Ud over det et godt fitness center.
ELENDIG SERVICE!
ELENDIG SERVICE!
Jeg opretter et abonnement igennem deres hjemmeside på et tilbud, og alt forløber som det skal de første tre måneder.
Herefter stopper mit abonnement så, og jeg ønsker at genoprette det. Deres hjemmesider melder fejl flere gange, og jeg ender med at have starte flere abonnementer for at få adgang til mit lokale center. Jeg skriver med det samme til deres support og gør dem opmærksom på fejlen, men intet er tydeligvis sket.
Jeg har i denne måned betalt over 700kr for intet mindre end 3 abonnementer i mit navn, og de vil ikke refundere noget. Det er jo dybt godnat.
Synes det er nederen
Synes det er nederen, at opsigelsesfristen er så lang. Dét gør i hvert fald, at jeg ikke melder mig ind dér igen.
Det er slet
Det er slet, slet ikke anbefalet herfra!!!! Man kan ikke melde sig ud så nemt og det koster 2 måneder for at blive afmeldt
Jeg har ringet til dem flere gange i løbet af denne uge for at finde ud af, hvordan man melder sig ud af centeret, og ingen svarer mig. Så har jeg været forbi dem flere gange, og ingen personale er der for at hjælpe. Jeg mailede dem og har intet svar fået. MAN SKAL VIRKELIG LADE VÆRE MED AT MELDE SIG IND I FITZONE. Det er super nemt at tilmelde sig, men det er så svært at komme ud af det h e l v e d e. De har gjort det så besværligt, så de bliver ved med at trække penge. P.S.: Når de forhåbentlig svarer mig, så skal man betale for løbende måned plus en måned.

La experiencia Trustpilot