Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Ver más
La empresa ha respondido
Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.
La empresa ha respondido
Jeg købte et yogahjul hos Fitnessgruppen. Jeg har trænet med det hver dag siden jeg modtog det. Rigtig god kvalitet! Med forsendingen havde Fitnessgruppen vedlagt et meget fint og venligt følgebrev, d... Ver más
Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.
Grønlandsvej 8, 8660, Skanderborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Problemfri ombytning af boksepude

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
God og overskuelig hjemmeside samt nemt at bestille den ønskede vare.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Kan kun anbefale fitnessgruppen virkelig fin service og vejledning og behagelig samtale

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Rigtig fint udvalg til gode priser og dejligt med mulighed for hjemmelevering til en god pris når der bestilles tunge håndvægte ;-)
Køb af mave hjul Ab wheel - fejl på håndtag som blev reklameret og straks fik jeg tilsendt helt nyt produkt istedet for bare det håndtag der ikke duede👌
Virkelig hurtig og sød medarbejder
Jeg købte en spinningscykel mandag, tirsdag er der en medarbejder, der ringer og forespørger, hvornår jeg vil have den, fordi han ikke ville sende den af sted, hvis jeg ikke var hjemme. Vi aftalte onsdag, og den kom onsdag morgen.
Jeg synes det var en meget fin service, at der blev ringet. Vil helt klart anbefale fitnessgruppen.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Lækkert udstyr til en god pris! Levering på 24 timer, samt god service!

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Super oplevelse og service ifm. udskiftning af en del på mit løbebånd. Bo fandt en speciel del ude på lageret i en gemt afkrog, som gjorde forskellen - sammen med suveræn rådgivning.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Nem hjemmeside. Hurtig ekspedition og hurtig levering.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Bestilte nogle vægte torsdag, og havde dem lørdag, og de fungerer fint👍

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Fremragende! Gode priser, kvalitetsudstyr, hurtig levering. Kan anbefales.

Respuesta de Fitnessgruppen A/S
Fik fornøjelse af at handle med Fitnessgruppen A/S da vi skulle opgradere et større fitness rum på vores arbejdsplads. De har været imødekommende og ydet top service igennem hele forløbet samt fabelagtige aftaler omkring levering og montering.
Kan kun anbefales, både til erhverv og privat-køb.