Fix & Finito

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er desværre i samme situation som…

Jeg er desværre i samme situation som de to forrige anmeldere - bestilte cykel sidst i maj - betalte for den i september, da beskeden lød, at den nu var på vej. Men har endnu ikke fået cyklen. Indehaveren af firmaet har ikke svaret på adskillige henvendelser. Overvejer civilt søgsmål mod ejeren.

29 de diciembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ved bestilling af min cykel har jeg…

Ved bestilling af min cykel har jeg oplevet meget lange forsinkelser, besvær med at kontakte butikken ift. status på min ordre, og de seneste 2 måneder har jeg ikke kunnet få kontakt til forhandleren, som til dato stadig ikke har leveret mig den fulde ordre, jeg har betalt for.

14 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God, personlig og hurtig service

Nu har jeg gennem nogle år brugt den lille Fix & Finito i Aarhus som cykelsmed, selvom den ikke ligger tættest på mig. Men den gode og personlige service gør bare en forskel og så især den korte ventetid, når jeg virkelig har brug for at kunne få min cykel hurtigt. Den her gang fiksede han den, mens jeg ventede. Det har jeg aldrig prøvet hos nogle andre cykelsmede i Aarhus. Det fortjener altså et par positive ord herfra :-D

22 de septiembre de 2020

Virkelig god cykelhandler

Virkelig god cykelhandler, som ser på de ting, de andre ikke gider at have med at gøre. Han lavede gennemsyn på min cykel for en helt igennem fair pris, og så kan man mærke, at han har en oprigtig interesse for cykler. Rigtig god oplevelse - kan klart anbefales!

15 de enero de 2018

ærlig og oprigtig service

Man kan straks mærke at ejeren ikke kun er ude på at tjene penge. Han giver gerne et godt råd til, hvordan du kan få det optimale ud af din gamle cykel uden at skulle betale det store for det. Derudover er atmosfæren i top.

23 de abril de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.