Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

God dialog ang varen inden køb. Dog kommer varen i dårlig stand Jeg sender billeder til dem og her over 3 uger siden, stadig intet svar eller løsning, fra deres side. Ny mail sendt, dd.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget skeptisk efter at have læst senest anmeldelse omkring reklamation, men alt forløb heldigvis her lige efter bogen. Et batteri virkede ikke efter første opladning, men blev ombyttet efter 3 dage.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service! Købte en fjernstyret rendegraver til min søn. Der var desværre en fabriksfejl på rendegraveren, men fjernstyret.dk repetererede rendegraveren uden problemer. Hurtig leveringstid... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en FMS K5 Blazer til min søn, ankom hurtigt og i robust emballage. Desværre opstod der en fejl på styresystemet, men det blev hurtigt fikset: Jeg fik en returlabel tilsendt, sendte den fra Kbh t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Taller de maquetas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

fjernstyret.dk - rc biler, fjernstyrede biler, helikoptere, både, robotter - alt i RC!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bestilte ca

Bestilte ca. kl. 14 og hente 30 minutter senere, god pris og venlige folk.

9 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil fraråde køb hos fjernstyret

Jeg vil fraråde køb hos fjernstyret. Jeg har returneret et 3 måneder gammelt batteri der ikke virkede. Det har været benyttet 4-6 gange til en bil der koster 2000 kr. batteriet har været ladet korrekt ( jeg er eluddannet).

Svaret var at nu har de boostet batteriet og det kan lades 2/3!!!!!!! Det er et nyt batteri som næsten ikke har været benyttet. Svaret er at det har jo været brugt.

Ydermere lå batteriet hos fjernstyret i 2 måneder og blev først returneret ved henvendelse.

Det er så dårlig kundeservice, og sagen bliver ikke droppet fra vores side.

Opdatering efter svar: det er igen en bortforklaring, der blev reklameret i august efter 6 måneder og ja det var afladet fordi det ikke kunne blive ladet. Virksomheden skriver lange mails for at forsøge at løbe fra deres ansvar.

Opdatering efter nyt svar d. 19 november: jeg synes jeres svar og forsøg på løbe for ansvaret fremgår tydeligt af jeres desperate svar. Uagtet jeres forsøg på bortforklaringer så kan vi forholde os til at forbrugere i Danmark har 2 års garanti, på nuværende tidspunkt efter flere måneders tovtrækkeri med jer, er der stadig 1 år tilbage af garantien. Dette blot for lukke enhver tvivl når folk læser dette.

18 de noviembre de 2023

Respuesta de Fjernstyret

Da der nu desværre oplyses faktuelle forkerte oplysningen, er der her følgende udredning:

"Jeg har returneret et 3 måneder gammelt batteri der ikke virkede."
Købsdato er 2022-12-14. Der reklameres 2023. ons. 6. sep. 13.05 - batteriet er derfor omkring 8½ måneder gammelt ved kontakt.
Det du skriver er faktuelt forkert.

"...batteri der ikke virkede."
Batteriet virker, men blot fladt/afladt.
Ved en defekt vil det ikke kunne oplades.
Kontakt gerne producenten direkte på support@traxxas.com for at få dette bekræftet, som er hele grobunden for denne reklamation.
(Vi har selv 25 år+ erfaring i branchen/med batteri)

"...forsøge at løbe fra deres ansvar."
Der er sendt returlabel gratis til dig, og det er sendt retur u/b.
Batteriet er ladet op / motioneret u/b og var fungerende igen.
Det er derfor faktuelt forkert det du skriver.

"Virksomheden skriver lange mails"
Se "1" og "2 = det er ikke en reklamation. Dette er af flere omgange forsøgt kommunikeret over på den anden side. Dette gør vi, for at sikre os at det ikke sker igen.
Her desværre uden held og derfor er vi bl.a. nu også her.

"...og det kan lades 2/3! Det er et nyt batteri som næsten ikke har været benyttet."
Se "1" i forhold til alder, det er bestemt ikke nyt. Det havde derudover klare brugstegn.
Sørg for at batteriet får lov at køle ned efter både endt ladning samt kørsel, da dette forlænger levetiden/effektiviteten.

"Alene jeres svar og manglende vilje til at møde eller forsøge at møde jeres kunder understøtter fuldt ud min anbefaling om ikke at handle hos jer."

Jeg er sjældent totalt uforstående overfor et svar. Men hvis du ikke er blevet mødt her, så ved jeg simpelthen ikke hvad.
Din brugerfejl, som vitterligt blot er et afladt batteri..det er ikke andet (få det venligst bekræftet ved at kontakte producenten), har vi betalt samtlige udgifter for at få liv i igen - du er holdt komplet skadesfri.

Jeg vil gå så vidt at skrive, at du er blevet mødt med åbne arme og har samtidig fået en stor krammer herfra, men lige lidt hjælper det :)

God jul til dig og dine kære.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man kan ikke klage over servicen hos…

Man kan ikke klage over servicen hos fjernstyret. For deres ingen service. 😡

8 de noviembre de 2023

Hej Lonny

Du skriver der ikke er service, men vi har uden beregning repareret din vare, som ikke var en reklamation. Herunder sendt den gratis retur samt behandlet den på dagen vi modtog den, da Postnord var flere uger om at levere din pakke til os.
Jeg kan derfor slet ikke følge det du skriver, og tænker du måske blander os sammen med Postnord.

Dårlig kundeservice

Mine forældre købte en meget dyr fjernstyret gummiged til min søn og efter 2 opladninger virkede den ikke mere. Derfra oplevede vi kun virkelig dårlig kundeservice og bøvl, for at få den til at køre igen.

20 de octubre de 2023

Respuesta de Fjernstyret

Hej Lonny / Maiken - jeg kan se i nu begge vælger at anmelde på samme sag.

Det ændre dog ikke på sagen, hvor Postnord har leveret jeres reklamation til os meget sent.
På dagen den modtages bliver den udbedret og sendt retur.
Alt uden beregning for jer.
(I øvrigt et fladt LiPo-batteri som skyldes en fejlbetjening / som skyldes at batteriet ikke er blevet frakoblet eller ladet op efter brug, dvs. det er jf. lovgivningen ikke dækket som en reklamation)

Jeg ved ikke hvad vi ellers skulle kunne gøre anderledes eller hvorfor i mener i er blevet dårligt behandlet.

Men antager at jeres maskine virker igen, hvilket jo er det vigtigste.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig behandling af alle pakkerne!!!

Dårlig behandling af alle pakkerne!!!
GLS plejer at være rigtig gode.

Men idag da jeg skulle modtage min pakke fra fjernsynet.dk(som er rigtig skrøbelig) så jeg hvordan pakkerne blev behandlet.

Stod udenfor pakkeudleverings stedet som er en tank.

Det var en udlænding som behandlede alle pakkerne af helvedes tid, han kastede og sparkede til alle pakker der var i bilen (lige foran mig)

Og han lavede huller i næsten alle pakkerne og behandlede dem virkelig af helvedes til - og min pakke var helt smadret da jeg gik ind og hentede den på tanken...

Synes ikke at GLS-medarbejderene kan være det bekendt, de behandler alle pakkerne som om det var en pose med hundelort...
Det kan sgu da ikke være rigtigt!!!

Havde købt et flot modelskib til min bror i gave, som kostede rigtig mange penge, men den er selvfølgelig ødelagt pga. af ham der leverede pakken/pakkerne!!!!
Det var et modelskib som de kun havde 1 stk af!!!😔

Så jeg måtte skuffe ham, det er da også bare rigtig dejlig hva'?!!

Der er mange af pakkerne der er flere tusinde kroner værd, men det tænker de selvfølgelig aldrig over...
De behandler virkelig alle pakkerne af helvedes til....

PRØV AT PAKKE JERES MODELSKIB OSV.. MEGET MERE SIKKERT!!!

Er så SINDSYGT skuffet - derfor har GLS OG FJERNSTYRET.DK kun fået 1 stjerne fra mig af!!!!!

1 de septiembre de 2023

Hej

Jeg har haft kontaktet dig via både telefon og mail, for at høre hvilke defekter der nu var, men har ikke fået svar retur.

Jeg kunne dog se på overvågningen at den ikke var pakket særlig godt ind, så giver dig helt ret at den var mangelfuld - jeg har talt med min kollega omkring det, så det ikke sker igen.
Til hans forsvar, så var den ydre emballage af tyndere karakter, men den inde fæstner modeller godt fast, så uanset hvordan den vil være pakket ind, så vil resultatet blive det sammen, hvis den bliver kastet rundt.
Vi forventer ikke at GLS smider rundt med pakker - og ikke mindst så store pakker, for den var stor.

Derudover naturligvis ked af at du vælger at give 1 stjerne her, når det er GLS som har håndteret den, samt at vi ikke får lov til at udbedre såfremt der skulle være en defekt? (må antage at der ingen var, siden vi ikke har hørt fra dig)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, hjælper gerne en, når det er muligt. 👍
Eneste minus, det kan til tider være svært at finde reservedele hvis du ikke kender reservedel nummeret, men er man i tvivl sender man en mail, så er det løst.
Køber stort set alt HPI stumper her..

10 de mayo de 2023

Respuesta de Fjernstyret

Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Der kommer i øvrigt snart aktive reservedelskort til HPI, så det er blot at klikke for at bestille.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig hjælp ved bortkommet faktura…

Jeg havde købt en stærkt nedsat fjernstyring til papirflyvere. Den blev leveret omgående som lovet.

Ved en fejl hsvde jeg fået slettet fskturaen på min computer, men efter henvendelse til firmaet har de straks sendt en ny.

2 de mayo de 2023

Respuesta de Fjernstyret

Hej Kirsten - tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, det betyder meget.

Kan varm anbefale Fjernstyret.dk🤩

Kan varm anbefale Fjernstyret.dk🤩
Super service ALTID, om det er en ny ordre eller en reklamation.

Har bestilt en del igennem dem, og altid fået mine ting til tiden☺️

Har lige haft en reklamation på en oplader, sendte et billede ind og skrev hvad der var galt.
Med det samme sendte de en helt ny, og sendte returlabel med. Så jeg kunne sende den gamle retur til dem (det er virkelig god service)

Tak for endnu en god behandling

26 de abril de 2023

Respuesta de Fjernstyret

Hej Kenneth - super mange tak for din positive anmeldelse efter en reklamationssag! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste oplevelse og super service

Bedste oplevelse og super service. Habde en defekt bil som blev fikset uden problemer

1 de abril de 2023

Respuesta de Fjernstyret

Hej Dan - tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse ved en reklamation :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Femstjernet oplevelse - hver gang!

Min søn ELSKER hans fjernstyrede biler og droner fra Fjernstyret.dk!! Vi har altid fået kanon god service og vejledning til jule- og fødselsdagsgaverne og til når sønnike selv skulle tømme sparegrisen. Hver en krone værd. Vores foretrukne sted at finde den næste gave ☺️

14 de enero de 2023

Respuesta de Fjernstyret

Hej Katrine - glade kunder som jer er altid velkomne :) Tak for anmeldelsen!

Fjernstyret.dk har DET HELE

Fjernstyret.dk har DET HELE, alt i legetøj, fjernstyrede biler og endda overskuelige diagrammer med reservedele til flere af deres biler, jeg handler der oftest, de har biler i ALLE prisklasser, og ikke mindst god service og venligt personale 10/10 her fra

28 de marzo de 2023

Respuesta de Fjernstyret

Hej Martin - vi sætter pris på feedback, tak! :)

Useriøs virksomhed

Edit 3: jeg har ikke fårt nogen mail om, at man ikke kunne reklamere via jeres kundeservice, før jeg skrev denne anmeldelse. Du betingede evt. ombytning af, at jeg slettede denne anmeldelse. Ja, jeg kaldte jer rovhuller, fordi det er så mega besværligt at reklamere. Og så fis i en hornlygte, at jeg bare havde fået ombyttet. Du har haft rig mulighed for at behandle min reklamation. Det er ligesom da du skrev, at jeg ville få en kompensation for jeres fejl, men som jeg så ikke får alligevel måske pga. anmeldelsen.

Edit2: det endte med (efter længere diskussionsklub), at butikken "tilbød" at behandle min reklamation mod, at jeg slettede denne anmeldelse bla.. Jeg har ikke til hensigt at slette denne anmeldelse, og jeg gider ikke bruge mere tid på at reklamere. Køber en ny lader et andet sted.

Edit: dejligt at høre fra jer. Ærgerligt, at der skulle et trustpilot opslag til. Og nej, jeg har ikke tidligere fået et link. Alternativt kunne jeres kundeservice forwarde reklamationen, jeg allerede har sendt, til rette modtager. I havde kvajet jer. I ville have jeg skulle 3 gange i pakkeshop for at løse jeres fejl. Så ja, det var et tovtrækkeri. Jeg fik en anden historie om mgl. betaling fra jer. I er useriøse og opstiller hindringer for jeres kunder, så det er mega besværligt at returnere og reklamere.

For det første blev der leveret en forkert vare. For det andet ville de først efter en del tovtrækkeri med kundeservice, og efter jeg havde betalt to gange, sende mig den rigtige vare, da de ikke havde tillid til, at jeg ville returnere den forkerte vare og i så fald ikke bruge energi på at få den tilbage efter gældende regler. For det tredje gik der en uge før jeg fik refunderet pengene. For det fjerde var der fejl på den korrekte vare jeg fik. For det femte har jeg kontaktet kundeservice for en uge siden, og jeg har ikke hørt et kvæk fra dem.

22 de febrero de 2023

Hej igen

Jeg ringede tidligere for at løse det problem du oplevede, dette efter vi blev kaldt "røvhuller", men du afstod her en snak. Vi står nu her adskillige timer spildte senere og har absolut intet fået ud af det, udover spildt tid.
Tid som f.eks. kunne være brugt på faktisk at løse sagen - og f.eks. i stedet at køre fjernstyret bil :)

-------------------
Herfra derfor ikke et svar til dig, men til evt. andre som læser:
-------------------

Vi har en serviceportal på Fjernstyret.dk/service, som trods hvad der beskrives her, bliver sendt med link ud i samtlige autosvar fra os.
Her registreres reklamationssager.

Vi besvarer og løser alle sager på serviceportalen, men det blev besværliggjort i sagen her, da der bl.a. blev brugt ordet "røvhuller" (der sidder folk i beskyttede stillinger).
Der er helt korrekt blevet spurgt til at "nulstille" den negative oplevelse, og i stedet for blot at løse problemet kunden oplevede, hvilket ikke blev imødekommet.

Portalen er ”skriv og klik”, og vil typisk tage 1-2 minutter at udfylde -> det er nemt og hurtigt.

Hvis vi laver en fejl, så afhjælper vi det på bedst mulig måde i de givne rammer vi har.
Alle udgifter afholdte vi i sagen her.

Der bliver refunderet returforsendelser indenfor 14 dage.
Refunderinger behandles 1 gang pr. uge. I sagen her skete det således efter 7 dage.

Kunden her fulgte ikke den telefoniske anvisning om det inkluderet returlabel, som kunne udtages ved pakkemodtagelse og påklistres returpakke, hermed kunne en tur frem/tilbage være sparet.

Automatiske kompensationer (gavekort) afsendes ved fejlsager i slutningen af måneden, men kunden her er blevet fjernet fra denne liste, da sagen ikke ønskes løst (manuelt af undertegnede).

Fjernstyret.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt en flyver til min søn…

Jeg har bestilt en flyver til min søn jeg må ærlig indrømme edter forventning er det ret sjovt. Ikke særlig god kvalitet men hvad kan man forvente til den pris jeg gav for den. Men alt i alt flyveren er sjov. Pakken kom efter 2 dage.👍🤌😎

18 de enero de 2023

Respuesta de Fjernstyret

Hej Jasmin - tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse af os! Håber vi ser jer på et senere tidspunkt hvis der skal opgraderes lidt :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.