Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk arbejde fra start til slut. Super service fra første gang man træder ind i butikken til arbejdet er afsluttet. Klar anbefaling herfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Priser i gulvhøjde, kommunikation i øjenhøjde. Vi har i flere etaper fået alle gulve udskiftet fra Flotte Gulve. Er nu færdig og vi vil gerne give en anmeldelse. De er professionelle lige fra start... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

FlotteGulve har et meget bredt udvalg af gulve. Vi fik den bedste betjening/vejledning af Martin straks vi trådte ind i butikken i Ikast. Gulvmontøren lavede det flotteste arbejde både i køkken o... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de suelos de madera y laminados
  2. Tienda de pisos

Escrito por la empresa

“Ikke nok med at vi har Danmarks største udvalg, vi har også de bedste priser - Vi har nemlig prisgaranti!” Hos FlotteGulve.dk har vi i over 25 år givet vores kunder i Danmark, Sverige, Norge og flere andre europæiske lande netop den gulvløsning, der er den rette for dem. Det har givet os tusindvis af glade og tilfredse kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og hjælper gerne vores kunder med at finde den rigtige løsning - Den rigtige løsning er endda ofte den billigste løsning. Vi tilbyder salg og montering til privat og erhverv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flottegulve - en fornøjelse af handle med

Flottegulve var meget hjælpsomme både ifm udvælgelsen af gulvet, betaling og levering af gulvet. Gode til at dele erfaringer og informationen omkring de forskellige typer af gulve var meget objektiv. Ligeledes er deres priser fornuftige.
Vores kontaktperson var Lone og hun var meget vidende, responsiv og nem at kommunikere med.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales!

31 de marzo de 2026

Stor anbefaling her fra

Snakkede med en som hed Keld i butikken. Og han var super hjælpsom og fortalte en masse om de forskellige gulve. Vi endte med at finde det rigtige med hans hjælp.

2 de mayo de 2026

Vi var i panik

Vi var i panik, da vores 1 første leverandør havde leveret et forkert gulv. Vi kørte land og rige rundt. Fra Næstved til Skive , og så endte vi i Ikast. Lige så snart vi trådte ind i showroomet, viste vi, at vi var landet det rigtige sted. Ole og Lone gav os en fantastisk service, og sandelig om de ikke tryllede, så vi fik leveret 100 kvm, 2 dage senere. Tusind tak! Vi kommer igen. Bedre service fås ikke. Vi har de flotteste herregårds
Planker, som alle beundrer.

7 de abril de 2026

fantastisk oplevelse… tak Lone

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Lone . Min bestilling var ikke gået igennem og vupti -5 min senere var den lagt ind og betalt og endda til levering dagen efter . Jeg spurgte på mail om et par ting vedr. produktet og straks fik jeg svar også med hvornår fragtmanden vil komme .

20 de abril de 2026

Priser i gulvhøjde

De er professionelle lige fra start til slut. Alle aftaler bliver overholdt. Vi kan kun anbefale Flotte Gulve på det kraftigste. En stor tak til Lone Viborg og alle medarbejdere.
Hilsen
Ulla & Jørgen

24 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor respekt for firmaet kundebetjening…

Stor respekt for firmaet kundebetjening og kundeservice.
Jeg manglede noget specielt lim til gulvet for at kunne komme videre med opgaven, efter én opringning til firmaet var limen bestilt og hentet af migselv i løbet af en time.
Jeg er så taknemmelige og glad.
Hvis jeg kunne giv 10 stjerner, havde jeg gjort det.

7 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Besværlig lægning.

Vi købte 8 mm. Laminatgulv Oak nature "light" sence,
H2092. Jeg har igennem tiden lagt temmelig mange click-gulve. Men aldrig har jeg oplevet noget så besværligt, som dette produkt. Slutresultatet er blevet nogenlunde, men det har taget voldsomt lang tid.

10 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Telefonsamtale som førte til køb af gulv

Kontaktede Flottegulve pr. telefon efter at have fundet et gulv på deres hjemmeside hvor jeg havde et par spørgsmål til.

Jeg blev rådgivet og vejledet ualmindelig godt, der kom fyldstgørende svar på spørgmål med det samme, som jeg ikke har modtaget andre steder.

Gulvet jeg har bestilt var ikke på lager som det fremgik af hjemmesiden, men det blev med største selvfølgelighed bestilt hjem, med levering 2 uger frem og modtog gulvet på den oplyste forventet dato

12 de febrero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.