Rigtig nem bestilling og god service fra firmaet. Vi fik tilsendt 4 gulvprøver (prisen på disse burde måske modregnes i køb af gulv), så vi kunne mærke og se det gulv vi valgte. Nu skal gulvet bare... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk service fra Lone ved FlotteGulve i Tilst. Venlig og vidende og altid hurtigt respons. Vi fik prismatch på gulvet. Gulvet blev monteret af Alexander som Lone etablerede kontakten til. Dy... Ver más
Priser i gulvhøjde, kommunikation i øjenhøjde. Vi har i flere etaper fået alle gulve udskiftet fra Flotte Gulve. Er nu færdig og vi vil gerne give en anmeldelse. De er professionelle lige fra start... Ver más
Super god service af Jens Markersen lige fra køb pr. telefon og god information om det valgte gulv og hvilket underlag der var bedst. Og at jeg kunne vente med at få gulvet leveret til jeg skulle bru... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
“Ikke nok med at vi har Danmarks største udvalg, vi har også de bedste priser - Vi har nemlig prisgaranti!” Hos FlotteGulve.dk har vi i over 25 år givet vores kunder i Danmark, Sverige, Norge og flere andre europæiske lande netop den gulvløsning, der er den rette for dem. Det har givet os tusindvis af glade og tilfredse kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og hjælper gerne vores kunder med at finde den rigtige løsning - Den rigtige løsning er endda ofte den billigste løsning. Vi tilbyder salg og montering til privat og erhverv.
Información de contacto
Neptunvej 8, 7430, Ikast, Dinamarca
- info@flottegulve.dk
- www.flottegulve.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stor respekt for firmaet kundebetjening…
Stor respekt for firmaet kundebetjening og kundeservice.
Jeg manglede noget specielt lim til gulvet for at kunne komme videre med opgaven, efter én opringning til firmaet var limen bestilt og hentet af migselv i løbet af en time.
Jeg er så taknemmelige og glad.
Hvis jeg kunne giv 10 stjerner, havde jeg gjort det.
Besværlig lægning.
Vi købte 8 mm. Laminatgulv Oak nature "light" sence,
H2092. Jeg har igennem tiden lagt temmelig mange click-gulve. Men aldrig har jeg oplevet noget så besværligt, som dette produkt. Slutresultatet er blevet nogenlunde, men det har taget voldsomt lang tid.
Hurtig svar og hurtig levering
Hurtig svar og hurtig levering. Helt som lovet og aftalt
Telefonsamtale som førte til køb af gulv
Kontaktede Flottegulve pr. telefon efter at have fundet et gulv på deres hjemmeside hvor jeg havde et par spørgsmål til.
Jeg blev rådgivet og vejledet ualmindelig godt, der kom fyldstgørende svar på spørgmål med det samme, som jeg ikke har modtaget andre steder.
Gulvet jeg har bestilt var ikke på lager som det fremgik af hjemmesiden, men det blev med største selvfølgelighed bestilt hjem, med levering 2 uger frem og modtog gulvet på den oplyste forventet dato
De ved hvad de snakker om
De ved hvad de snakker om.
Vi fik anbefalet firmaet og drog til Ikast. Vi fik en fantastisk behandling af Ole.
Han sporede dig hurtigt ind på vores behov og fandt de valgmuligheder der passede os.
Vi har nu fået lagt det flotteste gulv 👍🏼👍🏼👍🏼
Rigtig god
Rigtig god, professionel og venlig betjening med konkurrencedygtige priser
Jamen bare god gammeldags service
Jamen bare god gammeldags service, uden roboter og AI når man kontakter dem.
Har haft en vandskade
Har haft en vandskade, havde brug for 2 pk gulv, en uge senere var det klar til afhentning, super service👌👍
Har fået lagt gulv i hele huset
Har fået lagt gulv i hele huset. Super flot arbejde. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale flotte gulve.
Søren
Fik super rådgivning af Ole i forhold…
Fik super rådgivning af Ole i forhold til valg af gulve. Har købt og er meget glad for mit nye vinylgulv. Kommer igen næste gang jeg skal bruge gulv.
Super super service 😃
Super super service 😃
Når man træder ind i butikken mødes man af smil og venlighed.
Lone har været en kæmpe hjælp lige fra start,med gode råd og vejledning.
Ville gerne give 10 stjerner.
Kan kun anbefale et besøg hos Flotte gulve.
Go service og fair priser som altid 😀og…
Go service og fair priser som altid 😀og så er kvaliteten i top 👍
Fantastisk service
God vejledning. Selvom det valgte gulv ikke var på lager, blev der hurtigt fundet en løsning, så jeg kunne få det med alligevel.
Da jeg skal til at lægge gulvet er nogle af gulvfliserne skæve. Jeg sender et par billeder og straks bliver der sendt bud til producenten, som vil sende det antal fliser jeg havde kasseret.
De nye fliser, som hurtigt kom, viste sig også at indeholde pakker med skæve.
Igen var Flotte Gulve i Ikast hurtigt i dialog med producenten og jeg fik en ny sending gode fliser dagen efter. Det hele uden beregning og ingen sure miner. Fantastisk service 😊👍
God og meget inspirerende hjælp af Jens…
God og meget inspirerende hjælp af Jens i Søborg.
Han kan absolut anbefales.
Virkelig god kundeservice og hurtig…
Virkelig god kundeservice og hurtig levering👍👍👍
Købte et parket gulv af Søren
Købte et parket gulv af Søren, fin betjening.
Profesjonelt og effektivt
Rask og hyggelig dialog med Flottegulve. Da både for å motta tilbud og i etterkant i forbindelse med levering. Gulvet ble levert på ca. En uke. Jeg er fornøyd
Bra service och varor!
Det hjälpte mycket att få provbitar skickade till vår adress. Kommunikationen var snabb och enkel på både mail och telefon. Bra service! Professionell hantering av kund och snabb leverans av varor. Rekommenderar!
La experiencia Trustpilot