Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

maar dit wil ik toch gezegd hebben ben sinds kort erg enthousiast geraakt over de afdrukken op aluminium sta versteld van de afdrukkwaliteit kleur..scherpte..'t blijft allemaal overeind... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! We hadden een foto op canvas besteld in een groot formaat wat in eerste instantie niet helemaal goed was gegaan. Na telefonisch contact is dit allemaal naar alle tevredenheid opgelost.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de impresión fotográfica
  2. Tienda de marcos
  3. Tienda de pósters
  4. Tienda de papel tapiz

Escrito por la empresa

Laat jouw mooiste digitale foto´s door ons verwerken tot fotoafdrukjes of fotovergroting, posters, foto op canvas, foto op plexiglas, foto op aluminium, tuinposter, een fotoalbum of een van onze prachtige andere fotoproducten. Al sinds 2006! Honderdduizenden tevreden klanten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,3

Todas las opiniones

60 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super goede service (veel formaten mogelijk) en snelle levering,

Via fotogeschenk zijn bijna alle formaten leverbaar en worden zee goed en snel geleverd.

2 de julio de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Fotogeschenk is al jaren specialist in kleinformaat afdrukken en fotopanelen, afwijkende formaten vergrotingen en fotopanelen en grootformaat fotopanelen en fotobehang. Fijn dat u onze producten positief waardeert. Daar doen we het voor!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service met snelle levering

Een andere leverancier kwam zijn belofte niet na qua levering. Contact opgenomen met fotogeschenk of ze op zeer korte termijn nog konden leveren. Dit was mogelijk en ze hebben me als familiebedrijf goed geholpen en dachten goed mee qua mogelijkheden.

4 de junio de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Fijn dat we u hebben kunnen helpen!

Vriendelijke service

Foto’s besteld, helaas verkeerd uitgesneden waardoor een deel van het portret niet zichtbaar was. Contact gezocht en vriendelijk geholpen! Nieuwe foto’s opgestuurd gekregen, perfect! :)

1 de junio de 2026

Graag gedaan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Foto op aluminium besteld bij hen

Foto op aluminium besteld bij hen, maar door een fout adres in het bestand , mijn eigen fout, werd deze niet geleverd. Echter perfect opgelost door hen, nu wel toe gekomen en zeer tevreden over het product. Prima service.

3 de junio de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Beste Bob, fijn dat je onze service en onze foto op aluminium zo hoog waardeert!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Afzetters

via Fotogeschenk.de 3 stuks besteld, keurige prijs en een korting omdat ik 3 dezelfde bestelde. Netjes een factuur toegestuurd gekregen ..... en toen opeens een mailtje met een ander bestelnummer, een nieuwe factuur en of ik nog even "de BTW" wilde betalen... stelletje afzetters!!! Er zijn gelukkig voldoende alternatieven, dus tenzij je graag belazerd wordt zou ik eens kijken bij CEWE, de fotofabriek, bestecanvas... etc.

27 de mayo de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Beste Sjoerd, zoals aangegeven was er geen btw berekend doordat u vanaf onze Duitse site Ihr-Fotogeschenk.de met uw btw nummer ingevuld bij ons had besteld. Dit is gautomatiseerd voor Duitse firma's omdat de btw dan wordt verlegd. Omdat u geen Duits bedrijf bent, waren wij verplicht om alsnog de BTW in rekening te brengen. Dat hebben we gedaan en uitgelegd en nadat u hierover teleurgesteld was, hebben we de BTW alsnog als korting aan u teruggestort als korting.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik had een probleem met levering (oorzaak lag bij bezorger). Ik kon gemakkelijk contact leggen met klantenservice. Mijn bestelling is daarna snel opnieuw verzonden.

4 de mayo de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Dank je Joyce en...graag gedaan!

Top geholpen

Top geholpen, kwaliteit zeer goed.

16 de abril de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Heel graag gedaan! Grootformaat aluminium/dibond prints zijn een van onze specialiteiten. Mooi dat ook deze zo goed uitpakt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle service !

De bestelde foto afdrukken zijn heel erg mooi.
Netjes en stevig verpakt.
En ook nog eens snel geleverd.
Het bestellen gaat gemakkelijk en snel.
Tevreden !

29 de marzo de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Altijd fijn, die positieve feedback op onze Fotogeschenken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een fotoprint bestelling…

Ik had een fotoprint bestelling geplaatst. Deze was bij ontvangst totaal niet zo ik het in gedachten had. Ik heb contact met ze opgenomen en we hebben samen gekeken waar het probleem lag. Dezelfde dag hebben ze het probleem opgelost en meteen kosteloos een nieuwe verzonden. Deze was prachtig. Prima service.👌

2 de abril de 2026

Graag gedaan!

Foto's van goede kwaliteit

Foto's af laten drukken en de kwaliteit is goed. Zeker een aanrader.

27 de marzo de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Fijn dat u de snelle Fotogeschenk fotoservice ook kwalitatief zo hoog waardeert!

Geweldige website

Geweldige website, super makkelijk bestellingen plaatsen...
Heel veel keus in materialen om je foto op te laten printen, in vele maten
Snelle en vakkundige levering
Ik ben al vele jaren een heel tevreden klant.

25 de marzo de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Dat is top om te vernemen, hier doen we het voor, alweer sinds 2006!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige service en heel erg behulpzaam

Geweldige service en heel erg behulpzaam. Ik kreeg mijn bestelling via de site niet goed geplaatst maar werd direct via de mail geholpen. De foto's waren precies zoals ik wilde en zijn van uitstekende kwaliteit. Fijn, ondanks digitaal werken toch persoonlijk contact. Mijn complimenten voor dit bedrijf.

14 de febrero de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Fijn dat onze producten en onze persoonlijke service zo worden gewaardeerd, super.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering van de bestelde foto’s

Snelle levering van de bestelde foto’s. Kwaliteit is erg mooi. Op 1 foto zaten wat vegen, waarover ik heb gemaild. Ik kreeg binnen een uur reactie dat er een nieuwe toegezonden zou worden en die heb ik snel gekregen. Goede service dus.

9 de marzo de 2026

Respuesta de Fotogeschenk

Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen!

8 consejos para escribir buenas reseñas.