FreestyleXtreme Sverige Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Relativt lång leveranstid, men det var de också tydliga med vid beställning, så inget som drar ned betyg. Returer är rent administrativt enkelt, dock får man betala för returfrakten om man inte pra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extremt bra kundservice. Jag köpte några tröjor varav en var för liten och jag fick returnera den gratis, även fast de är baserade i Storbritannien. Hur skönt som helst. De är även väldigt snabba... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är pro och ställer mycket höga krav på leverantörer och handlar regelbundet från flera leverantörer på nätet. Freestyle Xtreme har kanske branschens bästa service. Ljusår bättre än många andra akt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag var lite osäker för att jag aldrig beställt från FreestyleXtreme förr och när det stod 1-3 dagar i leveranstid från att ordern behandlats log jag och tänkte 1-3 veckor. Dock dök mina saker upp dag... Ver más

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

293 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sidan är borta

Sidan är borta, det går inte att beställa eller något. Har beställt en hjälm tror inte jag komma få den. Sidan är fake

27 de julio de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

rekommenderas, var dock observant att returer kostar pengar om inte kundservice först kontaktas

Returer är rent administrativt enkelt, dock får man betala för returfrakten om man inte pratar med kunddservice, Förbättring i framtiden är fri frakt eller att det åtminstone är väldigt tydligt hur mycket returfrakten kostar.

8 de mayo de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig en beställning från dessa igen

Riktigt dåligt företag. Beställde varor i februari månad och skickade en vara på retur för byte av storlek. Har ännu (efter 2,5 månad) inte fått varan. Vid kontakt med företaget har jag haft kontakt med 5 olika personer.

17 de abril de 2019

"Hej Frida!

Jag ber verkligen om ursäkt för problemet som uppstått med din beställning.

Vi hade precis bytt lager på grund av alla problem kring Brexit, och alla här jobbade stenhårt för att lagerflytten skulle gå så smidigt som möjligt. Som litet och familjeägt företag var det dock ett enormt jobb, och vissa saker gick inte helt så enkelt som vi hoppats.

Vi ber återigen så hemskt mycket om ursäkt. Om du skulle vilja beställa från oss igen är du välkommen att maila innan, så att vi kan skicka dig en rabattkod.

Vänliga hälsningar
Karen, FSX

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Extremt lång leveranstid 21 dagar för…

Extremt lång leveranstid 21 dagar för en vara som enligt hemsidan fanns i lager.

13 de abril de 2019

"Hej Anton!

Jag ber verkligen om ursäkt för problemet som uppstått med din beställning.

Vänliga hälsningar
Karen

Två tummar upp

Två tummar upp. Hittar verkligen inte något att klaga på. Fick varorna i tid, samt tydlig information om hur returer går till ifall jag skulle vara missnöjd med något.

Seriöst företag, bra kundkontakt.

28 de noviembre de 2018
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans synd att vissa grejer va…

Snabb leverans synd att vissa grejer va restade

20 de octubre de 2018

Hej Christer!

Tack så mycket för din recension.

Vad kul att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med vår service i allmänhet :)

Vi vill dock passa på att be om ursäkt för att din önskade vara inte fanns tillgänglig. Det är ett sällsynt problem, som beror på att vi helt enkelt räknat fel. Vi förstår helt och hållet att det är en stor besvikelse!

Återigen ett stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett positivt omdöme, hoppas vi ses snart igen!

Ha det så bra!

Hälsningar

FsX

8 consejos para escribir buenas reseñas.