Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Recent twee E-bikes aangeschaft van het merk Vilette E-4000 Vintage, die beide keurig binnen de afgesproken tijd werden bezorgd. Bij uitpakken bleek dat één van de accu's er niet fraai uit zag. Direct... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice gehad van FSN. Via Voordeelshop van Albert Heijn een elektrische fiets gekocht, maar het was een doffe ellende van kapotte batterijen, motoren etc. FSN heeft ons constant bijgestaan bij rep... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De accu van de fiets van mijn dochter wilde niet meer opladen. We hebben zelf eerst gekeken of we iets konden uitsluiten, maar uiteindelijk een melding gemaakt bij FSNPlus. Binnen anderhalf week ontvi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze vragen het hemd van je lijf terwijl je de vraag niet redelijke wijs kunt beantwoorden. Stuur wilde geen bocht maken. Leg dat maar uit. Ik ben geen monteur. Na heel veel heen en weer gezeur wilde... Ver más

3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,6

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Positieve ervaring ondanks kapotte fiets

We hadden via de ANWB een fiets besteld, maar deze werd helaas niet werkend geleverd. Dat maakte ons in eerste instantie wat ongerust, vooral door enkele recensies en de vermelde reactietijden. Gelukkig is onze eigen ervaring heel positief verlopen. E-mails werden nog dezelfde dag beantwoord, we werden vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en het probleem werd snel en professioneel opgelost door FSN Plus. De fiets werd opgehaald via een ophaalopdracht en het aankoopbedrag stond binnen enkele werkdagen weer op onze rekening. Ondanks de teleurstelling van een kapotte levering, is het retourproces opvallend soepel en vlot verlopen. Daarom alsnog 4 sterren.

11 de junio de 2025

Vilette vouwfiets AH

Vanuit de bonusfolder 2 elektrische vouwfietsen besteld bij FSN. Ivm de langere levertijd contact opgenomen en gelukkig konden ze 2 dagen later geleverd worden. Op tijd voor de vakantie! Heel fijn geholpen, goed meegedacht. Erg tevreden!

2 de junio de 2025

Frustraties alom

1 Ster omdat ik echt gefrustreerd ben. Ik heb mijn fiets, een Viletti, bij Albert Heijn gekocht. En al meerdere keren problemen met de fiets gehad. Fiets is nog geen 2 jaar jong. Spijt als haren op mijn hoofd. De garantie wordt via FSNplus geregeld. Dit zijn absoluut vriendelijke en welwillende mensen hoor, maar het duurt allemaal zo lang. Ik heb nu drie of vier keer enkele weken zonder fiets gezeten omdat het een tijdje duurt, of voor je bericht krijgt of voordat de fietsenmaker langskomt. Er mankeert steeds weer iets aan de fiets. Ik schakel rechtsbijstand in om te zien of Albert Heijn nog aansprakelijk gesteld kan worden voor het verkopen van een niet deugdelijke fiets.

3 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

FSN slechtse bedrijf van Nederland.

Er komt na maanden nog steeds geen monteur langs voor reparatie. Ze geven geen datum en reageren niet op mails. Eerst op onderdeel gewacht en nu op een monteur. 3 maanden nog geen reparatie. Ze zeggen reparatie op iederen gewenst moment. Koop niets van VILLETTE fiets van FSN. FSN verreweg het slechtst bedrijf in Nederland Hunfters zijn het. Fietsen zijn van Decathlon merk VILLETTE. Bedrijf dat reparatie uitvoert is FSN.
Er zijn veel klachten,maar alles wordt genegeerd.

12 de marzo de 2025

Klein probleem!

Na een klein probleempje met mijn nieuwe fiets telefonisch contact opgenomen. Medewerker stond mij telefonisch vriendelijk te woord. Binnen 1 dag is er een nieuw onderdeel toegestuurd. Top!

17 de abril de 2025

Top service

Snel geholpen door de vriendelijke en kundige medewerkers. Ik ben helemaal tevreden en kom ook zeker terug voor de onderhoudsbeurten aan onze fietsen.

23 de abril de 2025

Top service!

Enkele weken geleden moest de accu van de fiets vervangen worden. Na contact te hebben opgenomen werd ik goed geholpen en werd de nieuwe accu snel geleverd. Top service & communicatie!

14 de marzo de 2025

Super goed geholpen

Super goed geholpen! De oude fiets van oma is nu weer helemaal klaar voor nieuwe fietsavonturen. Heel erg bedankt!

25 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend goed geholpen

Ik ben ontzettend goed geholpen! Het team is vriendelijk, deskundig en wist precies wat er moest gebeuren. Het benodigde onderdeel was snel binnen en alles werd vlot opgelost. Ik fiets nu weer met veel plezier rond

17 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed geholpen-Behoorlijk pech gehad met…

Goed geholpen-Behoorlijk pech gehad met mijn fiets ebike via AH online gekocht-FSN is absoluut welwillend om klant zo goed mogelijk te helpen-Probleem dat FSN ook afhankelijk is van de leverancier waardoor er veel vertraging is.Onderdelen afsturen duurde helaas lang&fiets was niet meer te repareren,gevolg paar maanden geen werkende fiets-FSN heeft zich oprecht ingezet om het allemaal werkend te krijgen, binnen garantie voorwaarden- Nu maximaal happy met een mooie,werkende ebike!Dank!

11 de abril de 2025

Snel en Professioneel

Ik heb al een tijdje een mooie fiets. Nu had ik laatst een klein probleempje aan mijn fiets. Waardoor ik bij fsn terecht kwam. Ik werd heel snel en professioneel geholpen en nu kan ik weer heerlijk fietsen. FSN bedankt voor de goede en snelle service! Ik zou het zeker aanraden!

7 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.