Recent twee E-bikes aangeschaft van het merk Vilette E-4000 Vintage, die beide keurig binnen de afgesproken tijd werden bezorgd. Bij uitpakken bleek dat één van de accu's er niet fraai uit zag. Direct... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Topservice gehad van FSN. Via Voordeelshop van Albert Heijn een elektrische fiets gekocht, maar het was een doffe ellende van kapotte batterijen, motoren etc. FSN heeft ons constant bijgestaan bij rep... Ver más
De accu van de fiets van mijn dochter wilde niet meer opladen. We hebben zelf eerst gekeken of we iets konden uitsluiten, maar uiteindelijk een melding gemaakt bij FSNPlus. Binnen anderhalf week ontvi... Ver más
Ze vragen het hemd van je lijf terwijl je de vraag niet redelijke wijs kunt beantwoorden. Stuur wilde geen bocht maken. Leg dat maar uit. Ik ben geen monteur. Na heel veel heen en weer gezeur wilde... Ver más
No consta que solicite reseñas
Fsnplus: Vijf sterren topservice
Dankzij de uitmuntende service van Alma van Fsnplus kan ik weer elektrisch fietsen. Alles heeft zij in het werk gesteld om mijn kapotte accu en oplader te vervangen.
Ik zou iedereen van harte Fsnplus aanbevelen. Zij zetten voor jou als consument nét dat stapje meer voor je en verdienen daarom alle lof.
Probleem opgelost!
Wat een goede service,al maanden bij een ander bedrijf aan het wachten op een lader voor mijn elektrische fiets ,en nu via FSN in stroomversnelling een nieuwe accu en lader ! Vriendelijk te woord gestaan en gedacht in oplossingen,heel blij mee!
Als je zo lief bent om een fiets te…
Als je zo lief bent om een fiets te geven aan mensen die het nodig hebben dikke duim
Super bedrijf!
Top bedrijf met goede service.
fiets elektrische.
Elektrice fiets gekocht.
Alles super geregeld.
Ben er heel blij mee.
Kei goed
Super fijn bedrijf, reageren snel als er wat is en prima spul 👌🏼
Beste service ooit🤩
Bij dit bedrijf kun je zeer zeker een…
Bij dit bedrijf kun je zeer zeker een mooie fiets halen. Ze zijn ook heel klantvriendelijk en hebben een goeie service
Super goede service mooie producten en…
Super goede service mooie producten en contact is super.
Raad ze zeker aan bij familie en vrienden
Onwijs vriendelijk personeel
Onwijs vriendelijk personeel. Snelle reactie.
Liegen bedrijft.
Heel slecht bedrijf.
Eerst kocht ik een e-fold fiets met hun, schreef 100-150 kms per vol accu, eigenlijk tot max 25 kms.
Ik bel hun, zij zei moet 6-7 keer opgelaad daarna gaat accu werk omhoog, kan dat? Normaal accu hoe nieuw hoe goed werk toch? Maar goed ik heb tijd, tot nu zij verzet actie radius omlaag van 100-150 naar 50-75 maar ik via email zegt iemand alleen 30-50 kms, SUPER LIEGEN!!!
Praat over Villette le Balade Orus, elektrische vouwfiets, 1 speed, grijs, gelukkig heb ik een screenshot van product gemaakt door ruik ik een LEUGENAAR van hun.