Selvom de har gjord meget dårligt og kunne gør mange ting bedre så ved de jo ikke bedre og i det mindste er det ikke lige så galt her i danmarks som i nord korea. I forhold til nogen af de andre lande... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet her. Lars Løkke har ikke stjålet af kassen. Mette frederiksen har ikke bedraget og løjet. Man har hele tiden haft styr på folkesundheden. Ingen af borgerne... Ver más
det Folketinget Bedste men ikke alle…
det Folketinget Bedste men ikke alle og Er styr har harmonerer
Tænk at de med ren samvittighed sidder…
Tænk at de med ren samvittighed sidder og laver love om at forældre ikke må få oplyst om ens børn når kontakter et sygehus, de burde alle afsættes pga psykopatiske træk over for befolkningen hvad beviser dette grusomme adfærd/handling som er forældres største skræk når ingen kontakt kan få samme dag de har tid på sygehuset ikke ved hvad der sker, uanset barnets alder er det stadig forældres barn/børn, svar på henvendelse om er mødt ind på sygehus så ved er i live det må de ikke udtale sig om, det siger alt om Sophie Løhde der bruger sine personlige oplevelser fra eget liv til at lave de love som kun passer til hende selv i negativ form.
Jeg deltager aldrig i folketinget valg…
Når folketingets medlemmer får høj løn, så de er ikke længere på borgernes side
Men hvis de får gennemsnitlig løn så komme vi til at se forskel
Folketinget tjener ikke folket men en agenda
Det bliver mere og mere klart Folketinget følger en agenda de tjener ikke folket mere det er woldekonomic forum de tjener og ikke folket
folketinget er dum fordi at på skoler…
folketinget er dum fordi at på skoler kan man ikke se youtube mere slet ikke
Forfærdelig oplevelse med denne…
Forfærdelig oplevelse med denne virksomhed. De lyver og sender et helt andet og dårligere produkt end de lovede. Plus de tager 38% af min indkomst hver måned. Kæmpe scam firma. Ikke værd at støtte🤮
Super service fra Transportudvalgets sekretariat
Vi er Vejstøjgruppen fra Vejle, der i oktober havde foretræde for Transportudvalget. Både før og efter fik vi hurtig og værdifuld vejledning og hjælp fra udvalgets sekretariat. Fantastisk og værdifuld service for os udenforstående. Rigtig positiv oplevelse. Tak!
Hvornår får vi Danmark igen
Hvornår får vi Danmark igen
Og nej tak til alle de afgifter
Og tag den nye barn lov væk sagsbehandle misbruger denne lov
Folketinget gå ned i løn
Fint med intern uro i moderaterne (…
Fint med intern uro i moderaterne (et parti ledet af korrupte fiskekvotekongers glatte ven). De skaber så meget uro i omsorgs verden ( der er masser af midler, der skal 'bare' omrokeres i pseudo administrative stillinger og løn).. De forfordeler til boligejere (medfinansieret af lejere)
og de støtter landbrugets dyremishandling og miljø svineri. Og det hele Sammen med dem der kalder sig for socialdemokrater.. Suk
Holder hele den del af befolkningen ude…
Holder hele den del af befolkningen ude som bruger Safari(mac),
Jeg kan ikke give minus, minus og minus og så lige et minus desværre
Jeg kan ikke give minus desværre, jeg har været kammerat siden A. J.
Schluters kartoffelkur, A. Fogh, L. Løgn. Sundhedsminister ødelagde off. Sundhed.
Når man bliver valgt til tinget, er det så for at arbejde for dem der har valgt jer, jeg er meget i tvivl?
Hvorfor følger pensioner ikke inflationen, i tager st. Bededag for Ukraine, men behandler pensionister som afskum hvofor?
Vi-de har arbejdet for Danmark hele livet, hvorfor skal vi straffes, mens topskat/arveafgift fjernes.
I gamle dage vidste man hvem der kæmpede for de svageste (Nyrup)
Mette F. Kronprinsessen fik et læs møg på trappen for sit arbejde som erhvervsminister, den arbejdsmarkedsreform, der på det nærmeste afskaffede førtidspensionen, i gamle dage hæftede staten for udbetaling af førtidspension, så alle kunne nærmest få det, for staten betalte, i dag skal komunerne selv betale og nu skal man være mere død end levende, det er bare ikke i orden og ja nogen har misbrugt systemet/som med smertestillende medicin, ved misbrugere har udnyttet systemet, lægers medmenneskelighed, de ville bare hjælpe mennesker der havde brug for hjælp, jeg ville være ked af det hvis de ikke havde gjort det, så skulle de ikke være læger, de vil jo bare hjælpe hvis de kan, jeg er selv tidligere misbruger, 20år siden🧚
Coridon/Thorning holdt staklen ude, skal love for hun taget revance Mao Frederiksen. G
Mette Frederiksen, husk du er valgt af folket til at varetage folkets interreser, ikke dine egne, vågn nu op Mette, du vil blive husket for mink, st. Bededag og at pleje omgang over midten med blå blok i stedet for dine egne, så sørgeligt og rystende, med de skattelettelser du har accepteret:-(
Afskaf alle fremmedarbejdere.
I tillader at fremmedarbejdere med en muslimsk og kriminel baggrund får asyl i landet.
Det skal forbydes øjrblikkeligt, og alle nuværende fremmedarbejdere skal smides ud af landet.
I, der sidder i regeringen og jeres støtte partier, har indført diktatoriske tilstande. I har ingen rettigheder her. Alle jeres korrupte fremgangsmåder hylder kun fremmedarbejdere. Det har I ingen rettigheder til.
Fjern øjeblikkeligt statsministeren. Hun er korrupt, magtsyg, ondskabsfuld og intollerat.
I styrer lander mod borgerkrig.
Helsingør Kommun og Københavns Kommun Hornbæk kommunen Region Hovedstaden
Officielle personliged personlighedsforstyrrendes PSDT navn Leroy jethro Mortensen
Officielt myndigheder kommunale institutioner suspenderet fyret kører lønmeddel forvaltningen konti dansk bank ikke lukket MitID forvaltningen konti penge 💸💰 ikke lukket
en stor skam jeg ikke KAN GIVE 0 ,DET…
en stor skam jeg ikke KAN GIVE 0 ,DET ER EN FLOK BEDRAGER DER ofre DANMARK til fordel for krigen i Ukraine - de skider på den DANSKE befolkning .Mette Frederiksen skal for en RIGSRET og sættes i fængsel for alle HENDES LOVBRUD.. DET SAMME lARS LØKKE DER SKAL SENDES NED til hans elskede Afrikaner ....
Korrupt bananstat
Aftaler på forhånd med Lars Løkke at give deres nye underlige parti halvdelen af magten.. Utroligt at ingen kan se demokratiet er truet
I er blevet en joke
I er blevet en joke, man kan jo næsten ikke stole på nogen politikere mere, det handler bare om at lyve, få stemmer, og så gøre det man selv har lyst til, det er sørgeligt og skamfuldt
Kan man ik give minus 5 stjerner ?
Kan man ik give minus 5 stjerner ?, sådan nogle totale fjolser der sidder der inde, de ævler frem og tilbage, sidder på deres flade R Ø ., bare finde på nogle flere tåbelige ting, andet kan de ikke, men det danske system giver til højre og venstre, bare ik til os der har brug for hjælp, har de tænkt på hvor meget forurening krig giver, alt det gamle krigs udstyr der sviner og alt det krudt og kugler, som er fyldt med kemikalier, alt der nede som køre på diesel, gamle udslidte motore, der ryger og drypper olie overalt, det er hvad der kommer fra Danmark, men bare vi køber en elbil, så har vi reddet verden, og nogle flere afgifter, så bliver kloden ren, nej kære danskere, i bliver sku snydt, vi bliver snydt og bedraget 100%, afgifter er bare til at gøre de rige riger, og især politikere, så de kan blive kørt rundt i deres store 10 cyl diesel Audi, og flyve gratis på vores regning, de bliver jo ikke ramt af deres egne afgifter, sådan en flok bedrager.
Goddag Folketing/regering
Goddag Folketing/regering
Ja i gør intet ved det jeg skriver, da der aldrig er handling (slå ordet op på wikipedia!) i det I plapre løs om..
I taler vanvittigt meget om klima, grøn energi og bæredygtighed (de ord burde i også slå op på wikipedia).
Og da i ikke forstår dansk, men kun kender til det der hedder 'tale udenom', ja så må jeg vel forklare på dansk hvad jeg skriver:
I er ubrugelige hvad angår alt af siges, for der sker intet, udover i kommer med evt. en ny reform eller anden foreslag. Prøv gå ind på jeres lager af papir af disse, for der bliver kun tilføjet mere papir i stakken, og handling af det er der intet af. Alt jeres papir er super godt for miljøet (co2), men regner ikke med I ved hvad fysik/kemi er for noget, for hvor kommer papir fra?. Ja det kommer fra træ, og de skal jo fældes for lave papir, og fældning af træer udleder ekstrem co2.
Derudover så se på jere privat fly, mon de udleder co2?. Ja en ting er da sikkert og det er I ikke anvender AAA batterier eller hvis I er opgraderet 9V batterier for komme hurtigere frem. Også vil I sætte ekstra skatte penge i kassen for turister og forretnings folk op på bestille en tur rundt om jorden i fly!. Skal vi borgere så via ekstra skat betale for jeres gebyrer da I jo nærmest lever I privat fly og minister biler med mere end 1 udstødning. Og glem alt om at de er co2 fri selvom de 'måske' er hybrid. Ja I sender jo en chauffør til Jylland i bilen, også tager I selv flyet. Er i Hollywood stjerner?.
I rejser jo konsekvent rundt i fly, og der I kommer til kommer der heller aldrig noget udaf. Den digitale (slå også det ord op på wikipedia) det ord ved I ikke hvordan skal implementeres, da jeres IT system stammer fra vikingetiden.
Hyg jer i 2030, for der sker heller intet om alt det I plapre løs om, for d. 01-01-2030 ændres det til 2040.
Jeg kunne skrive utallige bøger om jeres forurening.
God tur i fly/bil.
Vi vil ha Danmark tilbage, vores land
Hvad skal danskerne med chriatiansborg og de 179 repræsentanter der sidder derinde på borgen. De vil jo ikke vores land og befolkningen. De lyver stærkere end en hest sparker og overholder ikke vores grundlov og de skrevne ord. Det danske flag er rødt og hvidt, ikke gul og grøn. Ukraine får hele befolkningens penge og muslimerne nasser og sutter vores samfund og udskammer det kristne folk til skamme. Hvor er vores regering henne ? Hvor længe skal vi finde os i det unfair som regeringen laver og dækker over?
De ved ikke hvad de har med at gøre
De ved ikke hvad de har med at gøre. Stort set alle har aldrig været ude i det virkelige liv, og haft et rigtigt arbejde. De laver så mange tåbelige beslutninger, som ødelægger det for dem der gerne vil arbejde.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.