Consulta las opiniones de los clientes
Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet her. Lars Løkke har ikke stjålet af kassen. Mette frederiksen har ikke bedraget og løjet. Man har hele tiden haft styr på folkesundheden. Ingen af borgerne... Ver más
Fint med intern uro i moderaterne (et parti ledet af korrupte fiskekvotekongers glatte ven). De skaber så meget uro i omsorgs verden ( der er masser af midler, der skal 'bare' omrokeres i pseudo admi... Ver más
Hvad skal danskerne med chriatiansborg og de 179 repræsentanter der sidder derinde på borgen. De vil jo ikke vores land og befolkningen. De lyver stærkere end en hest sparker og overholder ikke vores... Ver más
Desværre er der ikke en der hedder nul…
Desværre er der ikke en der hedder nul stjerner .Folktinget arbejder IKKE for DE N DANSKE BEFOLKNING de er alle medlemmer af WEF .og de dækker over hinandne og kan begå ulovligheder og svine med danskernes pange . De fleste politikker er i knæfald for muslimerne og man ser også hvordan de lyver og fortæller løgne via de de statbetalte medier.
Den tidligere og nuværende Regering er kun deres interessere
Den nuværende Regering lytter ikke til befolkning, de er værre end børn i 5 klasse, de handler kun efter deres interesseret. Jeg håber at man i fremtiden stemmer blank, så vi kan få alle dem ud, De har siddet der hele deres liv og forlænge lige fra Gymnasium, de har ikke prøve at arbejdet i mindst 8 år. De løber fra deres ansvar og bryder Grundlov og vores rettigheder i det her land. De syge, bliver mere syge - det virker som om, vi er i krig i vores eget land, sender vores skattekroner på krudt og andre land. Danmark er ved at være mere dyrere end Norge. Vi betaler alt for meget til den stat, det fri valg forsvinde, man kan ikke manifestere noget som helst her. Vi må ikke være os selv, at vi må ikke sige, hvad vi mener. Det virker som vi skal tilbed djævlen og alle hans væsner. Sandheden må ikke kom frem i lyset, næste kærligheden dør. Fordi vi har nogle minister som kun vil have mere og mere digitalisering, som er ved at spildt menneskeheden. STM, hun burde været gået forlænge siden, hendes troværdig er væk og magtsygt, jeg kan ikke fordrage nærighed imod de svag og ældre, sundhedsektoren halter. MitID, private kan ikke acceptere - at der er årsag, man ikke ønsker det eller kan ikke have det. De starter forfra da vi fik NemID, 2010 -hvorfor drop man ikke det. Hvorfor kan ikke lev et simpelt liv i harmoni?
En bunke korrumperede levebrødslakajer
En bunke korrumperede levebrødslakajer, der styres af højstbydende lobbyister med totalitært og centraliserende tankegods.
Vi skal have en komplet systemændring og indført mekanismer, der sikrer individets frihed i et direkte demokrati og decentralisering.
Folketinget arbejder ikke for danskerne…
Folketinget arbejder ikke for danskerne men for dronningen.
de lyver og laver lovbrud konstant uden konsekvenser det er hvad vores skattepenge går til ... hat vi fået nok... det tror jeg
Sørgeligt...
Trist omgang af folk med brune tunger og med ringe indsigt i hvordan tingene hænger sammen i virkeligheden....
Politikerne dækker over hinanden ved…
Politikerne dækker over hinanden ved enhver lejlighed og er bestemt ikke interesseret i at arbejde for det danske folk og det viser de endda med åbenlys tydelighed ved at hylde et andet lands flag . De er ikke værdige til det job de har ansat sig selv til
Vi kan ikke stole på politikerne i Folketinget
En forsamling af levebrødspolitikere der arbejder taktisk og i alliancer med skiftevis markedsføring og fordeling af mærkesager, kun med det formål at bevare taburetterne i Folketinget.
Politikerne arbejder ikke for folket.
Vi skal have udfaset det repræsentative demokrati og Folketinget i dets nuværende form, og herefter skal vi have indkørt et:
DIREKTE DEMOKRATI
Korruptionen hersker
Korruptionen hersker. Samtlige 179 er i lommen på WEF grundet aftalen som er underskrevet.
En ussel og uværdig omgang…
En ussel og uværdig omgang levebrødspolitikere. En flok ulækre lakajer for industrien, som er mindre værd en den mest befængte lu*er på Istedgade - lu*eren gør det i det mindste af nød...
Som i nok alle ved er jeg jo medlem af…
Som i nok alle ved er jeg jo medlem af folketinget
Men de sku ikke altid fedt. DET ER PISSE TRÆLS!!!
Når Mette kommer og skal give lab dances er hun sku altid forsinket og Rosa Lund har kraftfandme også givet mig Klamydia som jeg devsærre gav vidre til Ole og Henrik.
Alt i alt er folketinget vel okey og man skal bare sørge for at bruge gummi (ellers kommer Pelle Dragsted og laver creampies)
ÆldrecheckSå skal dem der har lidt ha noget mere…
Så skal dem der har lidt ha noget mere så må vi andre bare skralde føj til vores rige Mette
Bedragere
En useriøs forsamling, der primært består af velfungerende psykopater!
Som en kebab
Digt:
Som en kebab, som måge.
Følger vi verdens love.
En kebab er af samme værdi som Jens Ågee
Derfor ville jeg ikke love
At vi kan love
Hvad der skal loves
Vi er folketinget lyt til min måge
Vi er meget kloge
til Klods vi går
Inden der går et år
Ville du have et lår
inden jeg slår dit får.
Ikke fantastisk men kunne være værere
Selvom de har gjord meget dårligt og kunne gør mange ting bedre så ved de jo ikke bedre og i det mindste er det ikke lige så galt her i danmarks som i nord korea. I forhold til nogen af de andre lande fungere folketinget faktisk meget godt, og nogen af de corona restriktioner de har lavet har hjulpet mange mennesker.
mega god vegrund af vi har brug for dem
Politikerfrygt for dødsdebat
87-årig læge risikerer fængsel for rådgivning
Af Jørgen Mejrup
Kritisk Presse Bureau
Svendborg
Er de danske politikere så afstumpede og bange for at tabe ansigt, at de vægter deres politiske karriere højere end hensynet til alvorligt syge, smerteplagede og uafvendelig døende medborgeres lidelser?
Nævn mig bare en politiker eller e t politisk parti, der støtter befolkningens ønsker, om at gøre assisteret selvmord lovligt i Danmark? Nej vel!
Almindeligvis er politikerne "hurtige på aftrækkeren," når de fornemmer stemning i befolkning for nybrud. Så gælder det om at komme først og erobre stemmer.
Men det engagement er ikke til stede i debatten om lovliggørelse af assisteret selvmord.
Selv om 70 procent af Danmark befolkning støtter forslaget. opretholder politikerne en uhyggelig tavshed. Sygdom og død er der ikke stemmer i.
Døden er tabu.. Man viger uden om.
Og ve den - som i et muntert selskab bringer emnet op og truer den gode stemning!
Hurra for hovedpartens af landets befolkning, der forstår de uafvendeligt smerteplagedes umulige situation og ønsker at hjælpe! Den lov, der kriminaliserer dødshjælp er 92 år gammel.
Måske ville de være på tide at underkaste den et nærmere eftersyn, så den i højere grad lever op til nutiden.
Så kære politikere hjælp os med at få vedtaget en ny tidssvarende, menneskeværdig lovgivning, der gør det muligt lovligt at yde betryggende, kærlig og kvalificeret hjælp til de hjælpeløse, der selv beder om den.
En af initiativtagerne til assisteret selvmord, den 87-årige læge Svend Lings, Kværndrup sætterne gerne ord på uværdig død:
"Det er at dø i hjælpeløshed og urenlighed, måske med slanger og katetre både her og der. Måske med smerter ved den mindste bevægelse fx når kræft har spredt sig til knoglerne. Eller svære "nervesmerter", "neuralgier". Eller smerter samtidig med morfin-intolerans. Eller kronisk smertefuld diarré som tvinger én til at tilbringe mange af døgnets timer på toilettet. Eller lammelser ved en række nervesygdomme og muskellidelser. Eller kroniske lungelidelser med vedholdende, udtalt åndenød, langsom kvælning og kvælningsangst. Eller dyb, uendelig træthed. Eller vedvarende kvalme og opkastninger. Eller inkontinens, svimmelhed og bevægelseshæmning, ofte i kombination, med deraf følgende social isolation. Eller vedvarende, behandlingsresistent og livsødelæggende depression når alt er prøvet. Ensomhed i verden med dødslængsel, tung sorg over hvad man har mistet, håbløshed. Eller flere af disse ting i kombination."
Eller som forlægger Michael Jepsen fornylig formulerede det i dagbladet Politiken:
"Hvis bare min mor havde været en hund. Så havde hun måske fået lov til at dø med værdighed."
Svend Lings blev i 2019 af Højesteret idømt 60 dages betinget fængsel for medvirken til selvmord.
Nu er han igen tiltalt for at have hjulpet et menneske med at begå selvmord.
Svend Lings står til en ubetinget fængselsstraf, fordi han fortsætter med sin rådgivning. Sagen kommer for retten i Svendborg til maj.
Det største tab af produktivitet i DK…
Det største tab af produktivitet i DK er ubetinget den tid vi alle sammen bruger på forgæves at vente i telefonkø hos hel,- og halv offentlige institutioner, ikke mindst skattevæsenet.
Hvorfor forbyder man ikke dette meningsløse tidsspild for os produktive mennesker der arbejder og betaler skat ?
TAG NU DEN TELEFON, NÅR DEN RINGER !
En svinestreg at lade befolkningen…
En svinestreg at lade befolkningen betale for disse såkaldte politikere, som intet andet er end kriminelle håndlangere for landets største virksomheds ledere.
For 4 Øre får i kun en stjerne
For 4 Øre får i kun en stjerne! (Kunne ikke vælge mindre)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.