Selvom de har gjord meget dårligt og kunne gør mange ting bedre så ved de jo ikke bedre og i det mindste er det ikke lige så galt her i danmarks som i nord korea. I forhold til nogen af de andre lande... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet her. Lars Løkke har ikke stjålet af kassen. Mette frederiksen har ikke bedraget og løjet. Man har hele tiden haft styr på folkesundheden. Ingen af borgerne... Ver más
Fint med intern uro i moderaterne (et parti ledet af korrupte fiskekvotekongers glatte ven). De skaber så meget uro i omsorgs verden ( der er masser af midler, der skal 'bare' omrokeres i pseudo admi... Ver más
Hvad skal danskerne med chriatiansborg og de 179 repræsentanter der sidder derinde på borgen. De vil jo ikke vores land og befolkningen. De lyver stærkere end en hest sparker og overholder ikke vores... Ver más
Åbningen er en festdag ej for handikappede
Åbningen er en festdag. I starter med en lukket gudstjeneste for de rigtige.
Hr. og fru Jensen er ikke inviteret.
Jo på de 30 tilskuerpladser, som ikke er til handikappede. Salen for politikere er blevet handicapvenlig.
Så inkluderende er I altså ikke.
Fjern burkaforbuddet
Fjern burkaforbuddet. Bring religionsfrihed tilbage.
Burkaforbud...eller tildækningsforbud
Burkaforbud...eller tildækningsforbud. Det er en overtrædelse af grundlovens paragraf 67. Kvinderne går med burka.. af religiøse årsager, og der er religionsfrihed i danmark.
Men man må gerne gå med noget så ligegyldigt som et julemandskostume... hvad har I idioter gang I?.
Hvorfor går I ikke efter noget der generer den danske befolkning og som er oplagt ulovligt.....
Motorcykler og støj... de må slet ikke larme så meget som de gør og de fleste kører med ulovlige lydpotter. Det er vanvittigt generende.
Der kører 50 forbi dagligt her der larmer alt for meget, men jeg har aldrig set en kvinde i burka, der kunne få mig op af stolen her.
Uvenlig hilsen
Jan
Burde lave love der beskytter forbrugerne.
SØNDAG: bliver jeg ringet op af et teleselskab.
_________________________________________________
MANDAG: bliver jeg ringet op af et andet teleselskab.
__________________________________________________
TIRSDAG: bliver jeg ringet op af Telenor.
__________________________________________________
ONSDAG: bliver jeg så ringet op IGEN af Telenor. Ja jeg var negativ, så han smider bare røret på og gider ikke høre mere på mig. 61815532
___________________________________________________
TORSDAG: MAN TROR DET ER LØGN, SÅ RINGEDE DE IGEN OG NU PÅSTÅR DE AT JEG HAR BEDT OM AT BLIVE RINGET OP.
DE MÅ DA VÆRE TOTALT LALLENDE MELLEM ØRERNE.
DENNE GANG FRA TLF.NR. 72120199. KL.18.05
__________________________________________________
FREDAG: Så bliver man IGEN forstyrret på telefonen. Nyt selskab de mener bestemt de har det bedste som du ikke kan leve uden, så derfor mener de sig berettiget til at forstyrre dig på din private egenbetalte telefon.
Disse mennesker kalder sig og selskabet Tjeep 97773488. kl.16,32
_________________________________________________
Ja jeg var mega negativ,
Nej jeg skal ikke på robinsonlisten.
Man må gerne ringe og forstyrre mig, bare ikke igen og igen.
NEJ NEJ jeg har ikke deltaget i noget hvor jeg har sagt ja til at man må forstyrre mig.
Dette vil sige at man dermed uopfordret prøver at sælge mig ting.
Jeg troede at vi i Danmark havde love som beskyttede folk mod denne slags konstante chikane.
Ikke videre imponeret
Burde rive hele skidtet ned. De tænker kun på dem selv ( røde som blå ) og ikke på folket. Folket bør ikke frygte regeringen, regeringen bør frygte folket...
Meget dyr i drift.
Alt for dyr i drift, de tænker kun på at rage til sig og beskytte deres job.
Man burde udliciterer driften af Christiansborg ink. løn, det burde kunne gøres både bedre og billiger.
Fupfirma
Ekstrem dårlig kundeservice.
Overholder ikke basale meneskerettigheder og sund fornuft.
Vildledende markedsføring og direkte løgne om firma og produkter.
ikke pengene værd!
Dårlig service, lav kvalitet og enorme overpriser.
ikke pengene værd !!
Dårligere service skal man lede længe efter, dårlig forvaltning, inkompetent ledelse. Og jeg må sige i forhold til deres priser og ydelser, er ligningen ikke ligefrem proportionel.
Med dette mener jeg, at hvis ellers bare deres kærne services, inde for børnpleje, skoler, sundhed, og omsorg for de ældre, og man kunne blive ved, ellers bare var nogenlunde velfungerende, ville jeg med glæde betale. Men som det ser ud nu, er og bliver dette kun en illusion.
Jeg har desuden hørt rygter om en fusion, med et større og endnu mere skandaleramt selvskab, ved navn EU-enterprice, som tidligere også har haft interesser i at beslutte Danmarks forhold.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.