Positief verrast
Positief verrast! De halsband ziet er ontzettend mooi uit en is van goede kwaliteit. Snel verzonden en als verrassing een kaartje en een zakje met lekkers.
Furry Muzzle is een webshop voor hondenhalsbanden gemaakt van paracord. Hiernaast verkopen wij ook speeltjes, knuffels en looplijnen voor honden. Naast deze leuke items hebben wij nu ook snacks en snackboxen
Klein-schoot 38, 6023RB, Budel-schoot, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Leuke speeltjes. Goede communicatie. Snel bezorgd. Verpakt in een leuke doos
Ik ben super tevreden over mijn bestelling bij FurryMuzzle! De producten zien er precies zo uit als op de foto’s — mooi afgewerkt en duidelijk met aandacht gemaakt. De levering was snel en alles zat netjes verpakt, met een persoonlijk tintje erbij wat ik erg waardeerde. De hond is ook helemaal blij met zijn nieuwe knuffels, die stevig aanvoelen en er ook super leuk uit zien.
Kortom: een fijne webshop met mooie kwaliteit en goede service. Ik bestel hier zeker nog eens!
Ze blijven je spammen als je geen commentaar geeft na 4 herinneringen krijg je rechtstreeks van trustpilot mail.
Na eerste mail beoordeling in de spam folder gedumpt .
Wel goedelevering

Respuesta de Furrymuzzle
Super leuke spullen, goede kwaliteit en snelle levering
We bestelden een surprise box voor onze shiba. De doos werd super snel verzonden en was heel leuk om te ontvangen, er zaten zoveel leuke speeltjes in en we kregen zelfs enkele snacks! Wij zijn fan 😍
Nog nooit zo een kwalitatief goede halsband gezien. Mijn 4voeter gaat nu stijlvol door het leven! Ook de service is van top kwaliteit! Je ziet dat hier veel tijd en moeite in zit! Ik ga snel weer bestellen om ook andere kleuren te kunnen combineren! Ik wil niets anders meer
Netjes verpakt, heel persoonlijk! Producten van goede kwaliteit. Enorm klantvriendelijk en goed bereikbaar
Professioneel en sterke speeltjes van goede kwaliteit
Overzichtelijke website met super mooie kwaliteit producten. Snelle levering en fijn klant contact.
Más información sobre otros tipos de reseñas.