Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ringede d. 10/10-23 kl. 13.08 Sjældent har jeg oplevet så ubehøvlet en medarbejder, når man ringer og har et spørgsmål. Jeg blev talt ned til og bedt om at ringe til deres support, og så blev... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leveringstid fra GAD.DK er på minimum 5 dage og det er svært at få kontakt til kundeservice. Tlf.support til kundeservice eksisterer ikke og email bliver ikke besvaret prompte. Det er utilfredsstille... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Løvehjerter", om danske soldater i Afghanistan skrevet af en deres feltpræster, var udsolgt fra forlaget, men kunne købes som e-bog. Havde den 5 min. senere og efter installation af et særligt progra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Librería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Internet boghandel med billige bøger. Studiebøger, børnebøger, engelske bøger, kogebøger, fagbøger, havebøger og ordbøger. Mange billige bøger også en bog til dig.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Problemfri levering

Købte den gamle bog "Sult" af Knut Hamsun. Bestilling og levering forløb uden problemer, og der er ikke noget at sætte fingeren på i denne retning. Eneste anke - som dog ikke kan klandres GAD - er, at jeg lidt over en uges tid senere så den samme bog på et antikvarisk bogmarked, hvor den var langt billigere. Netop en bog som "Sult" kunne jeg nok have fundet i et antikvariat til en lavere pris end de ca. 90 kr., jeg gav, men på den anden side er bogen af rigtig fin kvalitet, og min økonomi er trods alt ikke så stram, at det skal komme an på det.

17 de noviembre de 2011

hurtigt og billigt

"fra tegn til tekst" jeg kunne ikke finde bogen billigere andre steder (inklusive fragt). Den kom ca. 3 dage efter bestilling. eneste lille minus var en mindre skramme i omslaget.

2 de agosto de 2011
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og overskuelig, bøgerne var en del billigere end andre steder, og de kom hurtigt frem. Meget tilfreds :-)

30 de mayo de 2011
Valorada con 1 estrellas sobre 5

30 dage undervejs - trak pengene efter en uge

Jeg bestilte 2 bøger den 13/3-2011; de var tilsyneladende begge på lager. Fik en mail 3 dage senere (det havde været weekend) om at mine bøger var beskadiget i leveringen og de ville blive bestilt igen. Jeg skriver så den 30/3 og spørger efter mine bøger og gør opmærksom på, at pengene er trukket på min konto den 21/3. Jeg får hurtigt et svar om at der vil blive fulgt op på sagen. Den 11/4 sker der endelig noget og jeg har modtaget bøgerne i dag, 30 dage efter bestillingen.
Det er simpelthen for dårligt! Også at de trækker pengene før bøgerne er afsendt og dermed gør det besværligt for forbrugeren at fortryde sit køb.

12 de abril de 2011
Valorada con 3 estrellas sobre 5

2 børnebøger i stedet for en om 1. Verdenskrig.

Bestilte en i øvrigt fremragende bog om 1. Verdenskrig og fik - i første omgang - 2 børnebøger, der skulle være tilgået en køber i Sønderborg. Efter lidt mailkorrespondance med fragtmanden og gad.dk lykkedes det dog at få den rigtige bog. Denne oplevelse vil ikke afholde mig fra at handle hos gad.dk fremover, men oplevelsen var ikke optimal.

Forkert information på hjemmesiden

Jeg købte en e-bog hos GAD, og glædede mig over at der på hjemmesiden står, at man indenfor 15 min. ville få en mail med link til download.
Det skulle blive godt at tilbringe en kedelig søndag med en ny bog.
Men denne service gælder åbenbart ikke om søndagen! Hvilket jeg dog ikke kan læse mig til nogen steder.
Jeg fik tilsendt linket mandag kl.8.15 - sikker 15 min. efter de mødte på arbejde, og det gik helt efter planen, og bogen fungerer fint.
Så en lidt blandet oplevelse.

Logotipo de GAD

Respuesta de GAD

Hej Janne

Det var ikke forkert information på siden for du skal have mailen med download linket indenfor 15 minutter - også i weekenden.
Vi havde derimod en kommunikationsfejl med vores leverandørs server som gjorde at mailen ikke kom afsted som planlagt. Og der er rigtigt at fejlen blev fundet og rettet som det første mandag morgen.

Jeg beklager fejlen.

Jesper Sode
GAD.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtog bogen dagen efter, at jeg havde bestilt den. Det kan vist ikke gøres hurtigere :-)

Letog hurtigt

Har købt en bog der skulle sendes til en anden adresse. Alt fungerede fint, bogen var fremme i løbet af 1-2 dage. Supergodt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvilket ellers ofte er et problem for bogbutikker på nettet. Jeg bestilte mandag eftermiddag og modtog bogen onsdag formiddag.

HURTIGT OG NEMT

Bogen, Frederik 8. palæ, var meget hurtigt fremme, og det var alle tiders at man kunne få den leveret ved Blockbuster uden leveringsomkostninger. Det skal jeg helt sikkert prøve igen.
GS

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.