3,0

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ontslag bestuurslid

Al jaren dat ik me inzet als vrijwilliger/ bestuurslid van de Gezinsbond. Ik heb geen kinderen en zie persoonlijk geen voordelen om het dure lidgeld te blijven betalen. Resultaat is dat Gezinsbond Brussel mijn heeft verwijderd uit het bestuur van onze afdeling. Bijgevolg heb ik mijn vrijwilligerswerk per direct gestopt. Tot groot spijt van mijn medebestuursleden.

1 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Voorlopig ontevreden

Voorlopig ontevreden. Lidmaatschap erg duur maar enkele partners zijn erg goed. Ik denk aan Colora of Torfs. Steeds goede service in die bedrijven. Dat doet aan Gezinsbond van 40 jaar geleden denken. 3K's van kwaliteit, kwaliteit en nogmaals kwaliteit. Toch lijkt het erop dat gezinsbond niet meer belangen van gezinnen en consumenten beschermt. In laatste maandbladen van gezinsbond bladzijde groot partnerschap met Orange in beeld. Tot 10 procent korting per maand. Ik probeer dat al weken te regelen. Orange kan het niet, duidelijk niet bekwaam bedrijf, Gezinsbond lost het niet op. Zo verlies je leden. Tegenover een erg duur abonnement dient snelle dienstverlening te staan en te kiezen voor eerlijke partners terwijl Orange veruit slechtste telecombedrijf van België is.

1 de septiembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Gezinsbond

Respuesta de Gezinsbond

Beste David
Hartelijk dank voor je bericht en feedback. We begrijpen dat het vervelend voor je is om geen antwoord te krijgen op je vraag. Daarvoor willen we onze oprechte excuses aanbieden. Je mail werd via onze klantendienst binnen de week beantwoord.
We bespraken je vraag met partner Orange en contacteerden je persoonlijk dat de korting waarnaar u verwees helaas niet van toepassing is bij het type abonnement dat je momenteel hebt. De actie geldt onder bepaalde voorwaarden.
We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, en we zullen je feedback zeker meenemen in onze evaluatie van toekomstige samenwerkingen en communicatie.
Mocht je nog vragen hebben of verdere toelichting wensen, dan kan je ons contacteren via contact@gezinsbond.be . Vriendelijke groeten, het Gezinsbond-team.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.