Wij hadden een grote tosti-machine besteld voor in de kantine. Mijn collega's kunnen nu snel hun tosti's maken en weer verder met het werk. De website was duidelijk en het werd snel bezorgd. Zeer tevr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Onze bestelling is op tijd aangekomen en de website heeft alles wat we nodig hebben voor de horeca (restaurant/catering). De prijzen zijn zeer redelijk en de kwaliteit is uitstekend.
De afvalbak is compact en zeer handig in gebruik. Je kunt zonder knoeien etensresten in een bak doen. We hebben stikkers op de voorkant geplakt, zodat afval eenvoudig te sorteren is. De R voor resta... Ver más
Na het plaatsen van n bestelling van 5 koksjassen was ik niet tevreden over de kwaliteit van de jassen. Een jas uit de plasticzak had gehaald om te kijken en daar achterkwam dat dit een verkeerde k... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot 5 jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.
Información de contacto
Stadhoudersmolenweg 62, 7317 AW, Apeldoorn, Holanda
- www.gooshoreca.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
zeer behulpzaam en vriendelijk ook als…
zeer behulpzaam en vriendelijk ook als ik daarna telefonisch contact op nam.
Versturen duurt een eeuwigheid
Product is prima, alleen de verzending duurde een eeuwigheid.
Zeer snelle service en een goed produkt!
Goed product
Goede prijs, prima webshop, perfect en degelijk product, precies zoals omschreven. Trage bezorging van picknicktafel, niet volgens afspraak op website. Pas na herhaaldelijk vragen is deze verzonden.
Vlotte levering en kompleet
Vlotte levering en kompleet! Snel een antwoord gekregen op mijn vraag. Top!
eerlijk en snel.
eerlijk en snel.
super kwaliteit en ze denken met de ondernemer mee.
Toegankelijke en overzichtelijke…
Toegankelijke en overzichtelijke website. Snelle bezorging, precies zoals beloofd.
Ik heb na 2 weken nog steeds mijn…
Ik heb na 2 weken nog steeds mijn producten niet
Super snel en goed!
Snelle levering, zeer goede prijs vergleken met andere leveranciers, duidelijke websie, Top!!!
Gebeld of mijn bestelling eerder…
Gebeld of mijn bestelling eerder geleverd kon worden. Ze gaven mij aan wat hiervoor te doen en ja het kwam eerder.
Everything went very smooth
Everything went very smooth. The items were delivered very quickly and without any problems.
snelle service en aflevering!
Een kapotte bakplaat ontvangen en moet…
Een kapotte bakplaat ontvangen en moet ik bijna een week te wachten voor reparatie. Erg slechte klantenservice wie kan echt niet helpen met informatie. Gewoon de standaard “zo spoedig mogelijk” antwoord voor alle vragen. Belachelijk!
Snelle levering, goede verpakking. Koelkast is volgens beschrijving
De levering is snel en keurig verpakt
De levering is snel en keurig verpakt.
Alles is naar wens verlopen.
Een nieuwe klant door betrouwbaarheid.......
Het was een hele nieuwe ervaring maar wel een betrouwbare ervaring. Afspraak is afspraak bij deze firma en alles keurig afgeleverd volgens afspraak.
Ook ziet alles eruit zoals je op de plaatjes ziet, omschrijving volgens het boekje en levertijd zeer snel.
Artikelen keurig binnen afgeleverd wat een hel goede service betekend.
Er was veel schade met het vervoer…
Er was veel schade met het vervoer opgelopen snel en zonder gezeur opgelost