Goos Horeca BV Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden een grote tosti-machine besteld voor in de kantine. Mijn collega's kunnen nu snel hun tosti's maken en weer verder met het werk. De website was duidelijk en het werd snel bezorgd. Zeer tevr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze bestelling is op tijd aangekomen en de website heeft alles wat we nodig hebben voor de horeca (restaurant/catering). De prijzen zijn zeer redelijk en de kwaliteit is uitstekend.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De afvalbak is compact en zeer handig in gebruik. Je kunt zonder knoeien etensresten in een bak doen. We hebben stikkers op de voorkant geplakt, zodat afval eenvoudig te sorteren is. De R voor resta... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na het plaatsen van n bestelling van 5 koksjassen was ik niet tevreden over de kwaliteit van de jassen. Een jas uit de plasticzak had gehaald om te kijken en daar achterkwam dat dit een verkeerde k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios empresariales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot 5 jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

255 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De koelste aankoop van het jaar

Hier is een review met een glimlach, maar wel oprecht en professioneel:

Soms kijk je uit naar een nieuwe vrieskast zoals een kind naar Sinterklaas. En eerlijk is eerlijk: onze verwachtingen waren hoog. Gelukkig wist Goos Horeca ze moeiteloos te overtreffen.

Vanaf het eerste contact verliep alles vlekkeloos. Heldere communicatie, afspraken die gewoon worden nagekomen (ja, dat bestaat nog!) en een levering die netjes verzorgd was. De vrieskast arriveerde precies zoals afgesproken en werd tot aan de deur geleverd. Dat verliep prima, al vonden we het wel jammer dat er geen mogelijkheid werd aangeboden om de kast – eventueel tegen betaling – ook op de gewenste plek te laten zetten. Dat had de service helemaal compleet gemaakt.

De kast zelf? Ruim, degelijk, stil en vooral: ijskoud op de juiste manier. Onze producten voelen zich er inmiddels zichtbaar thuis.

Wat ons vooral opviel, was de combinatie van vakmanschap en klantvriendelijkheid. Geen verkooppraatjes, maar mensen die begrijpen dat horecaondernemers liever bezig zijn met gasten dan met apparatuur die niet doet wat zij moet doen.

Kortom: van offerte tot oplevering verliep alles zo soepel dat we bijna zouden vergeten dat het om een vrieskast ging. En dat is misschien wel het grootste compliment dat je kunt geven.

Goos Horeca: bedankt voor de uitstekende service. Jullie hebben ons niet in de kou laten staan — behalve dan in de vriescel zelf.

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 sterren – van harte aanbevolen.

29 de mayo de 2026

Goed advies

Bij Goos luisteren ze naar wat je plannen zijn, en geven goed advies over hun producten

16 de abril de 2026

Levering onbekend

Ik heb de afgelopen tijd twee keer online besteld en in beide gevallen heb ik geen enkele informatie ontvangen over wanneer de levering zou plaatsvinden. Er was geen track‑and‑trace en geen enkele update.

De eerste keer heb ik uiteindelijk zelf naar de centrale moeten bellen, waar mij alleen werd verteld dat het op vrijdag zou komen – zonder tijdsindicatie.
De tweede keer hoorde ik pas achteraf dat de chauffeur al langs was geweest, terwijl ik totaal geen bericht had gekregen dat hij onderweg was. Mij werd verteld dat hij zou bellen naar mijn telefoonnummer, dat bovendien duidelijk op de factuur stond als contactnummer. Uiteindelijk belde de chauffeur twee dagen later, maar dan naar het nummer van mijn restaurant, met de mededeling dat hij er over 20 minuten zou zijn. Gelukkig was er toevallig iemand aanwezig.

Ik bestelde vroeger regelmatig bij Goos Horeca en had nooit problemen, maar na deze recente ervaringen denk ik er sterk over om niet meer bij jullie te bestellen.

21 de mayo de 2026

Oven besteld

Oven besteld, na 1 maand al kapot. Geen garantie omdat de oven in de buurt staat van fornuis/frituur, gek he in een keuken. Absolute afrader mocht je apparatuur willen bestellen.

8 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een frustrerende ervaring met Goos…

Wat een frustrerende ervaring met Goos Horeca. Ik heb hier een vrij simpel product besteld, maar het heeft uiteindelijk ruim vier weken geduurd voordat het eindelijk werd geleverd.
De communicatie vanuit het bedrijf is ronduit slecht. Er is sprake van nul proactieve communicatie; je hoort helemaal niets over een latere levering tenzij je er zelf achteraan gaat. Hoewel er wel werd gereageerd op mijn verschillende e-mails, bleef het bij loze woorden. Er werd geen enkele concrete oplossing geboden en van een stukje compensatie voor het lange wachten hebben ze hier blijkbaar nog nooit gehoord.
Als klant moet je overal zelf achteraan jagen en word je aan het lijntje gehouden. Voor mij de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Geen aanrader.

5 de junio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op 28 maart 2026 een diepvries doosje…

Op 28 maart 2026 een diepvries doosje van 50 x 60 cm gekocht via website. Vandaag, 27 mei, nadat ik weer mailde hetzelfde antwoord terug gekregen dat er een vertraging is bij de leverancier.
Dit is Goos Horeca! Ook op hun eigen site staan 2 zeer negatieve recensies. Dat siert hun dan wel weer!
Rob Straus

27 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Aanbod goed, uitvoering wat minder

Prima website, veel aanbod en prijzen zijn goed. Levering duurt een paar dagen. Minder tevreden over de geleverde items. 2 van de 4 producten welke ik besteld had zijn verkeerd geleverd. Bv ipv staalborstel voor schoonmaken bbq kreeg ik een borstel voor het schoonmaken van glazen. Gezien het bedrag niet de moeite genomen om te reclameren. Ik zal echter niet snel weer online bestellen.

1 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 8 sets van 2 securit waterproof…

Ik heb 8 sets van 2 securit waterproof markers besteld en maar 8 stiften ipv 16 geleverd gekregen. Bij navraag werd er verteld dat het een drukfout was maar op de website en in de beschrijving stond duidelijk (2x)vermeld dat dit een set van 2 was, lijkt mij dus geen drukfout. De dame van de klantenservice bood me alternatieven aan die jullie vervolgens niet hadden (ik wilde gewoon wat ik besteld had) en kans op nalevering van de overige 8 bestelde zat er ook niet in. Ik vind dit nogal misleidend en onklantvriendelijk aangezien het jullie fout is er dus geen oplossing wordt geboden, ik heb hiervan melding gemaakt bij de consumentenbond, jammer dat jullie niet gewoon je verlies pakken en de 8 stiften alsnog nastuurden.

1 de mayo de 2026

altijd behulpzaam

altijd behulpzaam. leuke gasten die in Amsterdam werken en denken altijd mee in oplossingen. Je kunt er bijna alles kopen wat je nodig hebt en als ze het niet hebben, bestellen ze het. Top!

21 de mayo de 2026

Alleen maar positief.

Alleen maar positief.
Overzichtelijke web-site, eenvoudig bestellen en snelle levering.
In ons geval, kwalitatief goede en mooie tafelkleden voor de eettafel.

4 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.