chinese troep, helaas in de val gelopen, ga ik zelfs niet mijn autovelgen mee reinigen 中国垃圾,不幸的是我掉进了陷阱,我甚至不会用它清洁我的汽车轮毂 Chinese junk, unfortunately I fell into a trap, I won't even clean my... Ver más
OPLICHTERS ! Mails worden voortdurend door AI gemaakt en sluiten niet op elkaar aan. Op het laatst laten ze niets meer van zich horen. Heb het pakket (aangetekend) teruggestuurd naar een doo... Ver más
La empresa ha respondido
Zware oplichting. Producten zouden binnen paar werkdagen bezorgd worden. Na verloop van tijd krijg je een track en tracé en dan duurt het nog aantal weken voordat het product daadwerkelijk wordt bezor... Ver más
heb 2 loafers voor prijs van 1 besteld 22-7 gekocht met AMEX (DUS VERZEKERD) nog steeds niets binnen vele mailtjes verder ( standaard antwoord) pakketje heeft 2 weken niets gedaan (dus annuleren... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Grand Arbre is a modern menswear brand for those who value timeless style, quality craftsmanship, and everyday comfort. Our collection features refined essentials: from perfectly fitted T-shirts and crisp shirts to tailored Pantalons, shirts, and structured outerwear. Each piece is thoughtfully designed to blend elegance with ease, making it suitable for both work and weekend wear. At Grand Arbre, we believe that clothing should not only look good but also feel effortless. Our aesthetic is understated yet confident, built on clean lines, premium fabrics, and durable construction. We focus on designs that transcend seasonal trends and instead offer long-term value in both form and function. We are committed to honest production and direct-to-consumer pricing, ensuring that high-quality clothing remains accessible. What sets us apart is the trust and loyalty of our growing customer base. Many discover us through word-of-mouth and return for the consistency, comfort, and quiet sophistication we deliver. We see each order not just as a transaction, but as the beginning of a lasting relationship.
Holanda
- www.grandarbre.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Kan echt niet wat hier gebeurd
Kan echt niet wat hier gebeurd. Geen labels in de shirts. Welke maat? Merk? Geen idee.
Kwaliteit was ook echt slecht. En toen ik ze wilde terug sturen kreeg okk ik een IA robot. Die melde mij dat ik wel 15% van het bedrag kwijt ben voor hun inpak service, dat moet ik betalen. Oja en om hun service te kunnen behouden. Welke ??
Al die revieuws zijn zelf gedaan, alleen trus pilot kan je van op aan.

Respuesta de Grand Arbre
Wees gewaarschuwd de producten komen…
Wees gewaarschuwd de producten komen niet overheen met de foto’s heb een linnen set besteld voor mannen maar heel iets anders ontvangen gewoon troep

AI winkel
Deze webshop, klantenservice en resenties zijn volledig gedaan door AI. JOngens, kijk even goed naar wat die ''mensen'' zouden schrijven. Slechte kleding, gekreukt en late levering. NIET KOPEN HIER!! Ook de klantenservice is volledig AI maar worden wel namen onderaan gezet. Pas op hier.

Respuesta de Grand Arbre
Trui besteld na 16 dagen ontvangen.
Trui besteld na 16 dagen ontvangen.
Labels zijn uit de trui geknipt.
Mail verstuurd naar Grand Arbre, als antwoord gekregen op alle geretourneerde producten wordt een herbevoorradingskost van 15% gerekend. Deze vergoeding dekt de kosten voor het controleren, herverpakken en opnieuw in voorraad nemen van de items, zodat we onze service en kwaliteit kunnen blijven garanderen voor al onze klanten.
Belachelijk dat ik als klant 15% gekort wordt op mijn bestelling van de trui wie beschadigd is en wil retourneren.
Hoe zo service en kwaliteit!!
Hier nooit een bestelling plaatsen, oplichters.

Dit is een scam
Dit is een scam. Na het ontvangen van de verkeerde maat, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Die sturen alleen maar geautomatiseerde e-mails terug waarin staat dat je zelf voor de retourkosten moet opdraaien.
Er wordt verder niet op je vraag ingegaan.
Koop hier niet
Oplichters niet erin trappen
Oplichters niet erin trappen, ze verzenden kleding zonder label en te grote maat. Waarschijnlijk is het product geen eens 5€ waard SCAMMERS!
Truitje besteld veel te grote maat…
Truitje besteld veel te grote maat ontvangen. Labels/ maat eruit geknipt. Vraag om retourbon en mijn geld ik denk dat ik er na kan fluiten. Beslist geen zaken doen met dit slechte bedrijf. Alle correspondentie wordt slecht beantwoord. Anabel is waarschijnlijk een robot,ik ga mijn best doen om mijn geld terug te krijgen. Oplichters!!!!!
Oplichters
Dit zijn oplichters, trap hier niet in! De 5-sterren reviews zijn bots!
*Zeer slechte ervaring met Grand Arbe
*Zeer slechte ervaring met Grand Arbe – nooit meer!*
Ik heb zelden zo’n slechte service meegemaakt. De kwaliteit van de bestelde schoenen was ronduit slecht. Na ontvangst heb ik *al 10 keer gevraagd om een retourlabel*, maar krijg *steeds dezelfde standaardreactie terug*. Er wordt totaal geen moeite gedaan om het op te lossen.
De schoenen kwamen ook nog eens *pas na 3 weken binnen*, zonder enige communicatie over de vertraging. Daarnaast is het bedrijf *telefonisch onbereikbaar*, wat enorm frustrerend is als je met een probleem zit.
Kortom: *zeer en zeer slecht*. Ik raad iedereen af hier iets te bestellen. Bespaar jezelf de frustratie.
Al langer dan aan maand wachten op een…
Al langer dan aan maand wachten op een polo. Klantenservice doet niks anders dan zeggen dat het hun spijt! Ik zou voor een andere betrouwbare webshop kiezen!
NIET KOPEN
NIET KOPEN! Dropshippers met dure T-shirts. Proberen je af te schepen. Shirts veel te klein. Dure naam voor TEMU kwaliteit! Proberen wettelijk retourrecht te omzeilem. Shirts zonder maat en logo in zo'n goedkoop Chinees grijs zakje.. NIET DOEN!!!
Niet kopen!!
Ten eerste duurde het 3 weken om binnen te komen, bleek dat het gewoon uit china komt. Vervolgens ontvangen, is het veel te klein en de kwaliteit echt enorm slecht. Nu wil ik het terug sturen, zeggen ze dat er 15 euro in rekening gebracht word, en vervolgens heb ik nog steeds geen retourbon binnen, terwijl dit vorige week al is aangevraagd... aub lees de reviews en koop hier niks want dit is echt schandalig
Chinese dropshipping
Chinese dropshipping!
Retouren doen ze erg moeilijk over
Temu kwaliteit
Bijzonder slechte service
Bijzonder slechte service. 4 weken gewacht tot mijn bestelling binnen was gekomen. Telefonisch niet bereikbaar. Mail contact is heel onpersoonlijk en er worden elke keer dezelfde mails verstuurd. Als dat niet genoeg is, blijkt de kwaliteit van de kleding niet in orde te zijn. Zelf een trui aangeschaft die na de 3 de keer open is gescheurd. Kortom, ik zou dit bedrijf niet aanraden.
Waardeloos
Bestel hier en je hoort er nooit meer wat van. Wat een waardeloze zaak!
Wat een rommel bestel XL t shirtjes…
Wat een rommel bestel XL t shirtjes lijkt wel XS totaal een ander shirtje zoals op de foto.
Labels zijn er uit geknipt belachelijk dat zoiets mogelijk is wat een ROTZOOI.
Paar keer gevraagd om retour te kunnen sturen maar krijg geen label voor op te sturen en ze geven aan 15% in te houden van het bedrag.
Die reviews die hier staan MOETEN NEP zijn want dit is belachelijk slechte kwaliteit.
Hier absoluut niks bestellen, bestellen is geld weggooien.
Let op, reviews die hier staan zijn nep. Je wordt opgelicht. De kleding is van waardeloze kwaliteit, de maten kloppen niet, en de labels zijn letterlijk uit de kleding geknipt. Meerdere reviews zijn vergelijkbaar. Ze reageren niet op retouraanvragen, inmiddels een juridische weg in geslagen om geld terug te krijgen.
Levering echt heeeeel lang (dropshippers)
Trap er niet in; dit zijn dropshippers vanuit China. Levertijd veel te lang. Besteld op 03-06 en vandaag 17-03 nog altijd niet ontvangen.
absoluut een scam
absoluut een scam. Ik probeer ze al weken te bereiken en krijg alleen maar automatisch gegenereerde berichten terug. De producten komen niet overeen met de afbeeldingen van de website en lijken linea recta uit china te komen. Heel sketchy allemaal, ze beloven iets wat ze niet nakomen. Belachelijk.
Jammer dat je geen 'nul' sterren kan…
Jammer dat je geen 'nul' sterren kan aangeven.
De laatste paar reviews zijn zeer positief. Daar wil ik toch echt een tegen geluid laten horen. Deze site is niet oké. M'n zoon heeft diverse artikelen gekocht. Levering duurt al heel lang (vermoeden dat de bestellingen in China worden geplaatst....) ontvang je eindelijk je bestelling. Is het totaal geen goede kwaliteit. Zijn de labels er gewoon uitgeknipt.... ja echt!
Terug sturen is echt een drama. 15 procent van de waarde van je bestelling rekenen ze ervoor. Daarbij moet je de kosten van retourneren zelf betalen. Ik stuur het dus niet terug want dan ben je echt alles kwijt.
En betaal je nog meer aan verzendkosten
Koop hier niet.