Grand Arbre Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

chinese troep, helaas in de val gelopen, ga ik zelfs niet mijn autovelgen mee reinigen 中国垃圾,不幸的是我掉进了陷阱,我甚至不会用它清洁我的汽车轮毂 Chinese junk, unfortunately I fell into a trap, I won't even clean my... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

OPLICHTERS ! Mails worden voortdurend door AI gemaakt en sluiten niet op elkaar aan. Op het laatst laten ze niets meer van zich horen. Heb het pakket (aangetekend) teruggestuurd naar een doo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zware oplichting. Producten zouden binnen paar werkdagen bezorgd worden. Na verloop van tijd krijg je een track en tracé en dan duurt het nog aantal weken voordat het product daadwerkelijk wordt bezor... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

heb 2 loafers voor prijs van 1 besteld 22-7 gekocht met AMEX (DUS VERZEKERD) nog steeds niets binnen vele mailtjes verder ( standaard antwoord) pakketje heeft 2 weken niets gedaan (dus annuleren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para hombres

Escrito por la empresa

Grand Arbre is a modern menswear brand for those who value timeless style, quality craftsmanship, and everyday comfort. Our collection features refined essentials: from perfectly fitted T-shirts and crisp shirts to tailored Pantalons, shirts, and structured outerwear. Each piece is thoughtfully designed to blend elegance with ease, making it suitable for both work and weekend wear. At Grand Arbre, we believe that clothing should not only look good but also feel effortless. Our aesthetic is understated yet confident, built on clean lines, premium fabrics, and durable construction. We focus on designs that transcend seasonal trends and instead offer long-term value in both form and function. We are committed to honest production and direct-to-consumer pricing, ensuring that high-quality clothing remains accessible. What sets us apart is the trust and loyalty of our growing customer base. Many discover us through word-of-mouth and return for the consistency, comfort, and quiet sophistication we deliver. We see each order not just as a transaction, but as the beginning of a lasting relationship.

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

138 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Product nooit ontvangen.

Geloof de 4/5 sterren reviews niet!!
Het zijn geprogrammeerde reviews!!

3 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DOE HIER GEEN BESTELLINGEN!

DOE HIER GEEN BESTELLINGEN!! Of je ontvangt niks of je krijgt na 2 maanden je product en dat zonder LABEL of etiket, je krijgt troep geleverd, je bent gewaarschuwd, het is gewoon aliexpress troep en gewoon zonder factuur en etiket, er staat niks op de shirt je ziet je maat niet eens. Bestel hier niks mensen!! Pure oplichterij, antwoorden niet. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie, er staat een 06 nummer op hun site, die bestaat niet, maar ik kom er nog wel achter, wie dit bedrijf is. NOGMAALS BESTEL HIER NIET, je wordt gewoon voor de gek gehouden!!!

3 de mayo de 2025

!!OPLICHTING!!

!!OPLICHTING!! KOOP HIER NIKS. Dit is een scam van producten waarbij je vervolgens GEEN geld terugkrijgt. Ik zal elke dag een review schrijven om te voorkomen dat er niet nog meer mensen bij jullie kopen. Jammer dat dit soort mensen bestaan. Diep diep triest.

1 de mayo de 2025

Oplichters! Dropshippers! Levertijd langer dan beloofd

Levertijd langer dan beloofd ! Dropshipping!
Op basis van de website zou het binnen aantal dagen aankomen, maar helaas gaat het minimaal een maand duren! ik vind dit pure oplichting.. niks mis hoor met bestellen uit China... maar kondig dit dan aan! Slecht zaak en tijd dat iemand hier wat aan doet!

29 de abril de 2025

Pure oplichting

Pure oplichting. 4 shirts besteld waarna na enkele dagen het bericht kwam dat mijn maat niet meer leverbaar was.
Na veel heen en weer gemail met Annabel zouden ze me 2 shirts van andere maat opsturen. Helaas nog geen refund van de overige 2 shirts en ook nog geen bestelling ontvangen. Graag allen aangifte doen bij de politie voor deze oplichters.

Update;
Bestelling ontvangen maar prut kwaliteit. Shirts retour gezonden en uiteindelijk aankoopbedrag retour ontvangen. Inzoverre dus goed opgelost.

23 de abril de 2025

Hi Koen,

Wat vervelend dat dit zo is gelopen. We begrijpen volledig dat je ontevreden bent over de gang van zaken, en dat is terecht als je nog steeds geen bestelling of terugbetaling hebt ontvangen. Dit is absoluut niet zoals het hoort te gaan. We willen dit graag zo snel mogelijk goed oplossen. Zou je ons alsjeblieft nogmaals willen mailen op info@grandarbre.nl met je bestelnummer? Dan zorgen we dat dit direct wordt opgepakt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komen mooie praatjes niet na

Leveren duurt meer dan twee weken.
Slechte kwaliteit. Afrader.

23 de abril de 2025

Hi Mike,

Vervelend om te horen dat de levering lang duurde en dat de kwaliteit niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Als er iets mis is met je product, helpen we je daar graag bij. Je kunt ons bereiken via info@grandarbre.nl zodat we dit samen kunnen oplossen.

Nep internet winkel

Geen bevestiging van bestelling, geen levering ondanks herhaaldelijk verzoek om informatie. Gels dus kwijt, duur leergeld helaas.
Waarschijnlijk dropshipping. Positieve reviews waarschijnlijk ook nep.

15 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grote oplichting met fake reviews

Grote oplichting met fake reviews, Geen antwoord op mails, tel niet bereikbaar. Niet hier bestellen. Je krijgt het product niet geleverd.

19 de abril de 2025

Hi WT,

Het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het frustrerend is als je geen antwoord ontvangt en je bestelling nog niet binnen is. Dat is absoluut niet hoe wij met klanten willen omgaan. We willen dit graag goedmaken en zorgen dat je duidelijkheid krijgt. Zou je je bestelnummer kunnen mailen naar info@grandarbre.nl? Dan pakken we het direct voor je op.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichterij, bestelling niet gekomen!

Eind februari besteld met het doel om deze zogenaamd zelfde week in huis te krijgen, dan een mail krijgen waarin staat dat de bodywarmer gecustomized wordt. Het wordt gewoon gedropshipt vanuit China, en dan nog zelfs langer dan een maand levertijd? Zogenoemde ‘Annabel’ zegt dat ze gaat kijken naar de status, inmiddels al een werk verder en nog niks terug. Bestel hier absoluut niet, goede reviews zijn bots, slechte reviews zijn helaas de echte mensen! Ben benieuwd wanneer deze Chinese troep binnengaat komen!

18 de abril de 2025

Hi S O,

Het spijt ons om te horen dat je bestelling zo’n negatieve ervaring voor je is geworden. We begrijpen heel goed dat je gefrustreerd bent over de levertijd en het gebrek aan duidelijke opvolging. Dat is niet het niveau van service waar we naar streven. Onze producten worden met zorg geselecteerd en we werken met internationale partners, wat soms voor langere levertijden kan zorgen, maar dat hadden we duidelijker moeten communiceren. We willen dit graag goed met je oplossen. Stuur alsjeblieft je bestelnummer naar info@grandarbre.nl, dan zorgen we dat je zo snel mogelijk een duidelijke update ontvangt.

Het is geen echt merk.

Het is geen echt merk.. er zit geen label in, geen wasvoorschrift. Dit kledingstuk wordt zonder factuur of retourformulier verzonden. Is gewoon Chinese rommel

17 de abril de 2025

Hi Linden Laan,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons dat je een negatieve indruk hebt gekregen. Al onze kleding wordt ontworpen in Europa en we werken samen met geselecteerde ateliers om kwaliteit en pasvorm te garanderen. Mocht er bij jouw bestelling iets ontbreken zoals een label, wasvoorschrift of factuur, dan is dat absoluut niet de bedoeling. We lossen dit graag netjes voor je op. Je kunt ons bereiken via info@grandarbre.nl zodat we dit direct kunnen nakijken.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uiteindelijk toch tevreden

Na een slechte ervaring heeft Grand Arbe alle schuld op zich genomen en mij alsnog een vervangend artikel gestuurd. Wat ze beloofd hebben zijn ze alsnog nagekomen. Heft even geduurd, maar uiteindelijk hebbeb ze me tevreden gemaakt.

8 de abril de 2025

Beste Rob Voet,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Het spijt ons dat je ervaring niet meteen vlekkeloos was, maar we zijn blij dat we het uiteindelijk goed hebben kunnen maken. Jouw tevredenheid blijft voor ons het belangrijkst

Hartelijke groet

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Gevalletje 'te mooi om waar te zijn' - bestelde artikelen worden niet geleverd - op het 06 nr. continu direct de voicemail - op mail wordt niet gereageerd - de positieve reviews zijn te mooi opgesteld -> ook te mooi om waar te zijn. Er zit een Grand Arbre Holding met 1 werknemer in Amersfoort, volgens de KvK. Of dit Jan Kees is, geen idee. (Overmaking aan Jan Kees Xui -hoe verzin je het- via Stripe Technology Europe ltd). Hier NIET bestellen - het klopt niet!

29 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop hier niks/ dont buy here

Na het bestellen kreeg ik een slecht al een gevoel. Gevraagd om de bestelling te annuleren en de terug betaling zou binnen 5 werkdagen terug op mijn rekening staan. 3 weken later en enkele mails verder nog steeds niks. Uiteindelijk word het product alsnog geleverd. De kwaliteit is ronduit slecht en wil het product terugsturen. Ruim een maand bezig om retourlabel of adres te krijgen en steeds is er iets niet mogelijk om het te retourneren. Bijna 2 maanden verder en het bedrijf is alles behalve behulpzaam.

BESTEL HIER NIET ALS JE NIET WILT OPGELICHT WORDEN!!!

10 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit bedrijf houdt ons aan het lijntje

Dit bedrijf houdt ons aan het lijntje. En volgens mij lichten ze de boel op. Wij willen een product terugsturen vanwege de teleurstellende kwaliteit. We hebben gevraagd om een retourlabel, maar Grandarbre komt niet over de brug. Ze blijven maar doorvragen over of we toch niet een ander product willen. Of korting. Of iets anders. Na 5 mails vangen we nog steeds bot. NEE... we willen het artikel terugsturen. Hun telefoonnummer geeft een voice mail. Kortom, niet intrappen, slechte ervaring.

26 de marzo de 2025

Hi Harrie Parrie,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad. Dat is absoluut niet hoe wij met onze klanten willen omgaan. Als je meerdere keren contact hebt opgenomen zonder dat je verzoek tot retourneren correct is opgevolgd, dan bieden we daar oprecht onze excuses voor aan. We willen dit graag goed met je oplossen. Zou je ons nog één keer kunnen mailen op info@grandarbre.nl met je bestelnummer, zodat we dit meteen en persoonlijk kunnen oppakken?

Melding bij politie alsmede ACM

Melding bij politie alsmede ACM, Authoriteit Consumenten Markt gedaan. Retourneren staat het bedrijf niet toe. Logischerwijs is dit strafbaar. Gegevens van de onderneming en aandeelhouder zijn terug te vinden op het KvK-uittreksel (mits dit klopt). Postbus van afzender betreft de postbus van de douane voor artikelen verkocht middels AliExpress. Inmiddels ook melding gedaan bij media-instanties. We gaan naam en rugnummer bekend maken.

16 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag na 2 maanden mijn bestelling…

Vandaag na 2 maanden mijn bestelling ontvangen. Het is een dropship website met spullen die rechtstreeks uit China komen. Bestel hier niet!

14 de marzo de 2025

Beste,

Wat jammer om te horen dat je ervaring niet naar verwachting was, en bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Bij Grand Arbre streven we ernaar om unieke en kwalitatieve items te leveren, maar we begrijpen dat een lange levertijd teleurstellend kan zijn.

Mocht je ons in de toekomst toch nog een kans willen geven, dan zouden we het geweldig vinden om het recht te zetten.

Hartelijke groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van deze broek wil ik er meteen nog een…

Ik heb al veel broeken gehad, maar deze van Grand Arbre zit echt perfect. Hij volgt je lichaam zonder te strak te zijn, en het materiaal voelt super comfortabel aan. Dit is het soort kleding waarin je je direct zelfverzekerd voelt. Echt topkwaliteit!

25 de enero de 2025

Beste,

Wat geweldig om te horen dat de broek zo goed bevalt! We streven er altijd naar om kleding te maken die niet alleen mooi staat, maar ook heerlijk zit. Dat jij je er zo comfortabel en zelfverzekerd in voelt, is precies waar we het voor doen.

Dank je wel voor je vertrouwen in Grand Arbre en voor deze prachtige review. We zien ernaar uit om je binnenkort weer te verwelkomen!

Het Grand Arbre Team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dit zijn stukken die je jaren blijft dragen.

Fast fashion is niets voor mij, ik zoek liever tijdloze kwaliteit. Deze collectie heeft stukken die over vijf jaar nog steeds stijlvol zijn. En de stoffen voelen zo stevig aan dat ze dat ook makkelijk volhouden. Ik ben enorm blij met mijn aankopen.

11 de febrero de 2025

Respuesta de Grand Arbre

Hoi! Bedankt voor je mooie review.

Geweldig om te horen dat je de tijdloze kwaliteit van onze collectie waardeert. We geloven in stijlvolle stukken die lang meegaan, zowel in design als in materiaal. Fijn dat je daar precies naar op zoek was en zo tevreden bent met je aankopen!

Nogmaals bedankt voor je fijne feedback. We zien je graag weer terug bij Grand Arbre.

Team Grand Arbre

8 consejos para escribir buenas reseñas.