Var i butiken i Varberg direkt när de öppnade idag, den 16 september, för att köpa ridskor till min son. Vi fick fantastisk hjälp och ett väldigt trevligt bemötande. Stort tack och extra ros till kvin... Ver más
La empresa ha respondido
Att dom inte tar kontanter. Foder trädgård ja allt som vi lite äldre alltid köpt på den så bra granngården butiken. Har vi sedan länge slopat. Pga kontanter tas ej emot. Sååå tråkigt. Låt kontanterna... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade hoppats på en skvimpfri vattenskål att ha i bilen till hundarna. Tyvärr uppfyller den inte mina önskemål. För att inget ska skvätta över medan jag kör ska den i princip vara tom även då vägen... Ver más
La empresa ha respondido
Besökte Granngården för ett inköp av jord, samtidigt så frågade jag efter en vara som var beställd via nätet, den hade inte levererats till butiken än, men personalen såg till att jag erhöll ett exemp... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Jag köpte precis fem Regntunna Greenline inkl lock och kran 200L eftersom jag hittills är väldigt nöjd med de sju som jag köpte i höstas.

Respuesta de Granngården
Väldigt bra sortiment för villa och trädgård, bara träffat trevlig personal!

Respuesta de Granngården
Har fått bästa hjälpen att välja varor komåotens personal samt hjäpsam

Respuesta de Granngården
Dom skyltar om 6 pack flugfällor men det är bara 1 i paketet! Otroligt dåligt!!
Och dom tar inte emot riktiga pengar som betalmedel.. Undvik!

Respuesta de Granngården
Alltid snabb och bra leverans när jag beställer på nätet. Även i fysisk butik är hög servicenivå.

Respuesta de Granngården
Att kunna beställa så lätt när butikerna inte säljer fröer längre och att sedan kunna hämta i butik

Respuesta de Granngården
Bra sortiment med kvalitetsprodukter. Hjälpsam och trevlig personal.

Respuesta de Granngården
fungerade bra med beställning och klarna!

Respuesta de Granngården
Alltid trevligt bemötande och kunnig personal. Bra utbud i affären.

Respuesta de Granngården
Lätt att svänga förbi o handla. Handlar mest till mina får o hund

Respuesta de Granngården
Kunnig och hjälpsam personal. Flera ggr när jag bett om bärhjälp har jag fått tunga säckar in i bilen.

Respuesta de Granngården
Undermålig skyltning för parkering då är man inte intresserad av sina kunder. Som tur är finns det alternativa butiker.