Granngården Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var i butiken i Varberg direkt när de öppnade idag, den 16 september, för att köpa ridskor till min son. Vi fick fantastisk hjälp och ett väldigt trevligt bemötande. Stort tack och extra ros till kvin... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Att dom inte tar kontanter. Foder trädgård ja allt som vi lite äldre alltid köpt på den så bra granngården butiken. Har vi sedan länge slopat. Pga kontanter tas ej emot. Sååå tråkigt. Låt kontanterna... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag hade hoppats på en skvimpfri vattenskål att ha i bilen till hundarna. Tyvärr uppfyller den inte mina önskemål. För att inget ska skvätta över medan jag kör ska den i princip vara tom även då vägen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besökte Granngården för ett inköp av jord, samtidigt så frågade jag efter en vara som var beställd via nätet, den hade inte levererats till butiken än, men personalen såg till att jag erhöll ett exemp... Ver más

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

824 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

135 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Regntunna Greenline inkl lock och kran 200L

Jag köpte precis fem Regntunna Greenline inkl lock och kran 200L eftersom jag hittills är väldigt nöjd med de sju som jag köpte i höstas.

12 de julio de 2026

Hej Lovisa Paula,

Tack för din fina recension, det gläder oss att höra att du är nöjd med din produkt du köpt hos oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra sortiment för villa och…

Väldigt bra sortiment för villa och trädgård, bara träffat trevlig personal!

9 de julio de 2026

Hej Tomas,

Tack för din recension och trevligt att du gillar vårt sortiment!🌻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fått bästa hjälpen att välja varor…

Har fått bästa hjälpen att välja varor komåotens personal samt hjäpsam

14 de mayo de 2026

Hej Mahmoud,

Tack för din fina recension och det gläder oss att höra att du fått bra service när du besökt oss.🌻

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kul sortiment...

5 de abril de 2026

Hej Marianne,

Tack för din recension och trevligt att du gillar vårt sortiment!

Scam

Dom skyltar om 6 pack flugfällor men det är bara 1 i paketet! Otroligt dåligt!!
Och dom tar inte emot riktiga pengar som betalmedel.. Undvik!

1 de julio de 2026

Hej Göran,

Tack för du delar med dig av din upplevelse. Vi säljer flugfällor i flera olika för packningar, allt från 1 st till 12 st. Man kan alltid se produkten samt läsa mer om produkten via vår hemsida. Gällande betalmedel så erbjuder vi flertalet betalningsmetoder t.ex. Kort, Klarna eller företagsfaktura.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid snabb och bra leverans när jag…

Alltid snabb och bra leverans när jag beställer på nätet. Även i fysisk butik är hög servicenivå.

3 de julio de 2026

Hej Anett,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att köpet gått bra online och att du gillar vår personal 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att kunna beställa så lätt när…

Att kunna beställa så lätt när butikerna inte säljer fröer längre och att sedan kunna hämta i butik

2 de julio de 2026

Hej Lotti,

Vad kul att höra att du är nöjd med vår E-handel och att ditt köp gått smidigt!

Bra sortiment med kvalitetsprodukter

Bra sortiment med kvalitetsprodukter. Hjälpsam och trevlig personal.

27 de abril de 2026

Hej Bengt,

Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med personalen och våra produkter.

Varmt välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter och bra service...

1 de junio de 2026

Hej Lennart,

Tack för din fina recension och vad kul att höra att du är nöjd med vår personal och våra produkter. 💚
Välkommen åter!

Alltid trevligt bemötande

Alltid trevligt bemötande och kunnig personal. Bra utbud i affären.

14 de mayo de 2026

Hej Rikke,

Tack för din fina recension och vad kul att höra att du är nöjd med vår personal. 💚

För okunnig personal

För okunnig personal

2 de mayo de 2026

Hej Lisa,

Tack för din recension. Tråkigt att höra att du inte är nöjd, men vi har väldigt många produkter och det är väldigt svårt att kunna allt om allt. Hoppas du får en bättre upplevelse vid ditt nästa besök.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt att svänga förbi o handla

Lätt att svänga förbi o handla. Handlar mest till mina får o hund

15 de junio de 2026

Hej Kari,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att läsa. Hoppas dina får och hund är nöjda med det du köpt hos oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig personal och ett bra pris.

4 de junio de 2026

Hej Hans-Peter,

Tack för din fina recension och vad kul att höra att du är nöjd med vår personal och våra priser. 💚

Kunnig och hjälpsam personal

Kunnig och hjälpsam personal. Flera ggr när jag bett om bärhjälp har jag fått tunga säckar in i bilen.

12 de febrero de 2026

Hej Viktoria,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undermålig skyltning för parkering då…

Undermålig skyltning för parkering då är man inte intresserad av sina kunder. Som tur är finns det alternativa butiker.

27 de junio de 2026

Hej Consumer,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att parkeringen inte är så bra skyltad, skicka gärna in lite info till vår Kundservice så ska vi se om det är något vi kan förbättra.

Finns det jag söker

Finns det jag söker. Trevlig personal

25 de junio de 2026

Hej Mona,

Tack för din fina recension! 💚

Hampus - Granngården

8 consejos para escribir buenas reseñas.