Wij zijn voornamelijk geholpen door Christine en zij heeft ons goed, vriendelijk en absoluut meedenkend geholpen. Ook de administratie stond ons steeds goed te woord. Wij zullen Hertog wonen dan ook... Ver más
La empresa ha respondido
Netjes geholpen. Mooie spullen. Vriendelijk personeel. Helaas waren de stoelen die we gekocht hadden op een naadje losgelaten na bijna 2 jaar. Onder garantie nieuwe stoelen mogen uitkiezen voor hetze... Ver más
La empresa ha respondido
Wij zijn geholpen door een fantastische werknemer genaamd Jolanda. Ze nam de tijd voor ons en gaf een professioneel passend advies en dacht goed met ons mee. Dit alles resulteerde tot gew... Ver más
La empresa ha respondido
In onze winkels in Sliedrecht en Utrecht bieden wij een afwisselend én actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires voor de woon- en slaapkamer. Inspelen op trends en de behoefte van onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan. Ervaren personeel, deskundigheid en eerlijk interieuradvies, betrouwbaarheid en uitstekende service zijn speerpunten waar wij bij Hartog Wonen voor staan.
Postbus 39, 3360AA, Sliedrecht, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Een prachtige bank gekocht bij Hartog wonen in Sliedrecht. Jammer genoeg misten en bevestigingshaken aan 1 deel van de bank(die uit 3 delen bestond) Daar kwam een vriendelijke en opgewekte meneer voor langs die vlot de missende delen erop schroefde, ook nog 1 van de lendekussens die dunner was dan de rest, bijvulde en nog wat goede adviezen had over het mooi houden van onze bank. Niks te klagen dus, prima geholpen!

Respuesta de Hartog Wonen
In de winkel tijdens de aankoop van mijn relaxfauteuil vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. De fauteuil gekocht inclusief 7 jaar garantie. Fauteuil werd defect geleverd en dan wordt het al minder leuk. Gemeld bij Hartog Wonen. Komt er pas na een aantal weken eerst een "meubelmaker" om het probleem vast stellen. Motor en printplaat van het voetengedeelte moeten worden vervangen. Gaat weer een paar weken overheen, voordat de "meubelmaker" opnieuw verschijnt en het probleem keurig oplost. Een jaar later exact hetzelfde probleem. Gemeld bij Hartog Wonen. Na een verwarrende e-mail met de mededeling, dat Hartog Wonen het servicegedeelte heeft uitbesteed aan Oranje Furniture Care gebeurt er vervolgens wekenlang helemaal niks. Mijn verwachting was, dat Hartog Wonen de service-aanvraag naar Oranje Furniture Care zou doorzetten, (iets met "ontzorgen"?), maar nee, dat had ik zelf moeten doen. Dus dan toch maar eens telefonisch contact opgenomen met Oranje Furniture Care, waar geen service-aanvraag van mij bekend is. Wat is het probleem? Nou, exact hetzelfde als toen de fauteuil defect werd geleverd. Oké, dan gaan we opnieuw een nieuwe motor en printplaat bestellen. Na een aantal weken krijg ik een e-mailbericht, dat de onderdelen binnenkort bij mij thuis worden bezorgd en dan moet ik een seintje geven, want dan kan er een afspraak voor de monteur worden in gepland. Nou ja, om een lang verhaal kort te maken. Het heeft al met al 2 maanden geduurd, voordat mijn fauteuil eindelijk werd gerepareerd aan hetzelfde euvel dus als toen deze defect werd geleverd. En dan bezigt Hartog Wonen ook nog gewoon de term "ontzorgen". Deze monteur maakte overal foto's van en op 't laatst kreeg ik nog een tablet met leeg scherm voorgeschoteld, waar ik mijn naam en handtekening op moest zetten, zonder verdere uitleg. De monteur was niet bepaald vriendelijk en zijn flesje eau de toilette was dusdanig uitgeschoten, dat ik mijn huis heb moeten luchten na zijn vertrek. Nou ja, beter dat dan een transpiratiegeur zullen we maar denken. En nu maar hopen, dat dit zelfde euvel geen jaarlijks terugkerend verschijnsel is. Ik word er niet blij van als je je fauteuil maar 8 van de 12 maanden per jaar kunt gebruiken.
Reactie op het antwoord van Hartog Wonen: Het klopt, dat ik heb aangegeven geen behoefte te hebben aan telefonisch contact. Wij hebben per e-mail contact gehad en de intentie/toon van de e-mailwisseling geeft mij niet de indruk, dat u begrijpt waar dit over gaat. Een telefonisch contact heeft dan ook voor mij geen enkele zin en voegt niets toe.

Respuesta de Hartog Wonen
Wat een goede service! Onze nieuwe bank is voortreffelijk gemaakt. En door een monteur die op tijd was, netjes in huis en zeer, zeer vriendelijk. Het was een plezier om deze meneer in huis te hebben.

Respuesta de Hartog Wonen
We waren op zoek naar een nieuwe boomstamtafel en zagen bij Hartog Wonen in Utrecht een hele mooie tafel staan.
We werden netjes en vakkundig door Christine geholpen waarbij we duidelijke informatie hebben gekregen.

Respuesta de Hartog Wonen
Enorm fijn en goed geholpen in de winkel. Zowel door de leidinggevende en door Sam. Vriendelijke mensen en fijne tips!
Zeer tevreden en blij met onze aankoop naar huis gegaan!!

Respuesta de Hartog Wonen
Heb een bank een jaar geleden gekocht en was ontevreden met piepgeluiden bij gebruik en een aantal andere kleine ongemakken. Ben ontzettend goed geholpen door de klantenservice en de medewerker die langs is geweest. Een goede uitleg gehad en met alles goed geholpen. Dus niet alleen mooie verkoopbeloofte maar ook een uitstekende service.

Respuesta de Hartog Wonen
Ik werd heel fijn geholpen en prima geadviseerd . Ook de levering was keurig in orde . Alles netjes uitgepakt en op de plek gezet.
Een fijn bedrijf .

Respuesta de Hartog Wonen
Goed en eerlijk advies, vragen werden serieus genomen en er werd net zo lang met ons meegedacht en meegezocht tot we een eethoek naar onze wens hadden gevonden.

Respuesta de Hartog Wonen
Ik was zelf met het te laat aanmelden ,nadat de 6 eetkamerstoelen waren geleverd. Dat er toch een klein gaatje in de stof zat op een naad.
Gelukkig kon het toch nog worden gemaakt en was erg blij hiermee dat Hartog wonen toch contact maakte hierover.
Dit kwan nadat de garantie dit niet vergoede.

Respuesta de Hartog Wonen
Vriendelijke en bekwame monteur heeft de kastdeurtjes van onze kast gesteld. Kast ziet er weer prachtig uit. Dank aan de heer Monster! Fijn dat u er was.

Respuesta de Hartog Wonen
Ondanks dat de garantie is verlopen, toch een service monteur gestuurd!
De monteur heeft het echt top gedaan en keurig netjes gewerkt.

Respuesta de Hartog Wonen
Uiterst vriendelijke en n.m.m.- voor zover ik dat kan beoordelen - vakkundige servicemonteur dhr P. Pikaar. Op een keurige manier is het defect aan het relaxsysteem van onze hoekbank verholpen. Ook de communicatie verliep op een vlotte en efficiënte wijze.

Respuesta de Hartog Wonen
Vandaag de hoofdsteunen van onze bank gerepareerd door monteur Piet. Netjes en beleefd en kundig. Zeer tevreden mee.

Respuesta de Hartog Wonen
We zochten een bank. Na 3 andere winkels bezocht te hebben, was dit de eerste waar we direct bij binnenkomst koffie kregen. We hebben hier zo'n 15 jaar geleden een bankstel gekocht, deze ging kapot in de 1e week, werd toen halfbakken gerepareerd, maar uiteindelijk vervangen door een nieuwe, die het dus 15 jaar prima gedaan heeft.
Vriendelijk geholpen, ruime keuze, rust en geluisterd naar de wensen. Top, dus!
Dank hiervoor, Christine!

Respuesta de Hartog Wonen
Christine heeft ons geholpen en nam alle tijd en ruimte om een goede keuze te kunnen maken. Prettige en respectvolle benadering. Uitgebreide informatie met de mogelijkheden en/of onmogelijkheden werden verstrekt.

Respuesta de Hartog Wonen
Eindelijk eens een verkoopster de verstand van zaken heeft, leuk en goed geholpen dus was een bank kopen zo gebeurd
Bedankt Sherry

Bij binnenkomst van Hartog Wonen
stond daar een aardige verkoopster met een brede lach op haar gezicht en vroeg meteen of wij iets wilde drinken en mochten we wat vragen hebben, dan konden we bij haar terecht. Het voelde meteen vertrouwd.
Tijdens het drinken van het bakje thee.
Heeft ze ons de spelregels uitgelegd. Zodat er geen misverstanden konden bestaan.
Het duurde dan aan onze kant ook niet lang om tot de koop over te gaan. Eenmaal buiten aangekomen waren we erg blij met de koop en wat we konden verwachten.
Bedankt Christine.

Respuesta de Hartog Wonen
De problemen met onze zithoek zijn naar volle tevredenheid opgelost. Beschadigde hoezen waren niet meer leverbaar door de failliet verklaarde leverancier. Door tussenkomst van de klantenservice is ons de mogelijkheid aangeboden om of een nieuwe zithoek uit te zoeken of het aankoopbedrag terug te krijgen. We gaan een nieuwe uitzoeken en tot dat deze geleverd wordt mogen we ook nog gewoon gebruik maken van de oude. We zijn ontzettend blij en tevreden hoe dit op een zeer prettige en vriendelijke wijze is opgelost door de klantenservice. Dik verdiende 5 sterren.

Respuesta de Hartog Wonen
De stoffeerder heeft naar onze wens zijn werkzaamheden uitgevoerd en heeft een inzakking in de bank weggewerkt. Goede toelichting gegeven over hoe de bank is gebouwd en aangegeven dat de bank kwalitatief zeer goed is. Hij is een vakman. Top gedaan.

Respuesta de Hartog Wonen
Er was 2 weken geleden een monteur geweest voor de banken had er 1 open gemaakt en de stof goed aan gespannen.Kwam gisteren terug voor de andere bank maar zag dat de bank die hij gedaan had nog niet goed was .Alle 2 de banken open gemaakt weer de stof gespannen en opgevuld is nu wel beter .Hele vriendelijke man .