Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij zijn voornamelijk geholpen door Christine en zij heeft ons goed, vriendelijk en absoluut meedenkend geholpen. Ook de administratie stond ons steeds goed te woord. Wij zullen Hertog wonen dan ook... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes geholpen. Mooie spullen. Vriendelijk personeel. Helaas waren de stoelen die we gekocht hadden op een naadje losgelaten na bijna 2 jaar. Onder garantie nieuwe stoelen mogen uitkiezen voor hetze... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We zochten een bank. Na 3 andere winkels bezocht te hebben, was dit de eerste waar we direct bij binnenkomst koffie kregen. We hebben hier zo'n 15 jaar geleden een bankstel gekocht, deze ging kapo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn geholpen door een fantastische werknemer genaamd Jolanda. Ze nam de tijd voor ons en gaf een professioneel passend advies en dacht goed met ons mee. Dit alles resulteerde tot gew... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el hogar
  2. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

In onze winkels in Sliedrecht en Utrecht bieden wij een afwisselend én actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires voor de woon- en slaapkamer. Inspelen op trends en de behoefte van onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan. Ervaren personeel, deskundigheid en eerlijk interieuradvies, betrouwbaarheid en uitstekende service zijn speerpunten waar wij bij Hartog Wonen voor staan.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De bank

De bank
Hij zit voor geen meter we glijden er vanaf dus geen pretje om er op te zitten . Iedereen die op visite komt zegt het zegtwat een nare bank om er op te zitten we zijn heel erg teleurgesteld.

19 de diciembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Wat vervelend om te lezen dat je de door jou bestelde bank toch niet lekker vindt zitten, Jannie.
Mocht de zit van de bank echt afwijken van ons toonzaalmodel, dan horen wij dit uiteraard graag en gaan we samen naar een oplossing zoeken. De serviceaanvraag kan je doen via https://www.hartogwonen.nl/serviceaanvraag
Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit en service!

Wij hebben een bank besteld bij Hartog Wonen, maar de kwaliteit is ronduit teleurstellend. De bank is slecht afgewerkt: er zitten bobbels op verschillende plekken in de stof en de naden zijn scheef. Voor de prijs die we hebben betaald, hadden we veel meer verwacht.

Na onze klacht is er wel iemand langsgekomen om de problemen te ‘herstellen’, maar helaas ziet de bank er nog steeds niet uit. De bobbels en scheve naden zijn nog steeds aanwezig en blijven een doorn in het oog. Inmiddels zijn we al zes maanden bezig om dit probleem opgelost te krijgen, maar zonder enig resultaat.

In december hebben we contact gehad met Hartog Wonen, en ons werd beloofd dat we aan het begin van het nieuwe jaar iets van hen zouden horen. Op vrijdag 10 januari werd ons verteld dat we binnen 5 tot 10 werkdagen een update zouden krijgen over wanneer er opnieuw iemand langs zou komen. Die termijn is inmiddels ook verstreken, en we hebben niets meer vernomen.

Het is ontzettend frustrerend om zoveel tijd en moeite te moeten steken in een probleem dat simpelweg niet zou mogen bestaan bij een product van deze prijsklasse. Wij voelen ons aan het lijntje gehouden en raden Hartog Wonen absoluut niet aan. De kwaliteit van de bank is slecht, de service is teleurstellend, en wij zijn zeer ontevreden over de gehele ervaring.

26 de enero de 2025

Respuesta de Hartog Wonen

We vinden het vervelend voor je en we zouden graag met je mee willen kijken in je order. Zou je het ordernummer of de naam waarop je gekocht hebt, willen toevoegen aan de review of mailen naar klantenservice@hartogwonen.nl? Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een heel goede monteur nog een…

Het was een heel goede monteur nog een van “de oude stempel”

7 de enero de 2025

Respuesta de Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie beoordeling van onze servicemonteur. We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Super vriendelijk geholpen

Super vriendelijk geholpen bij het magazijn. Alles stond keurig ingepakt klaar toen we op het afgesproken tijdstip kwamen ophalen. Echt super. Ook bedankt voor het meehelpen inladen!!!!

16 de diciembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie beoordeling voor onze collega van het magazijn. Dit waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super klantvriendelijk en ze staan…

Super klantvriendelijk en ze staan klaar voor je om te helpen! Wij hebben hier al onze meubels gekocht en hebben daar goed advies bij gekregen.

23 de noviembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring in onze winkel. Het omschrijft precies hetgeen waar we voor staan en het is fijn om te lezen dat je het ook zo ervaren hebt. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele aardige en zeer bekwame monteur

Hele aardige en zeer bekwame monteur. Prima geholpen.

18 de noviembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service van onze monteur! Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling; we stellen het enorm op prijs.

Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Klantvriendelijk en servicegericht

Wij hebben bij Hartog Wonen een bank gekocht. We werden goed geholpen bij het uitzoeken van formaat, stof soort en de kleur. Ook is de bank netjes afgeleverd en in elkaar gezet. In de winkel zijn ze altijd bereid met je mee te denken en te helpen als je iets zoekt. Aanrader dus!

10 de noviembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie beoordeling en aanbeveling, Germaine. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en service. We wensen jullie heel veel zitplezier op de bank. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze monteur is een kundige man

Onze monteur is een kundige man. Hij kon me goed vertellen wat er mis is gegaan in de stoel. En hij heeft de stoel vakkundig gemaakt. We zijn er enorm blij mee.
Ook zijn professionaliteit was uitmuntend. Ik voelde me zeer op mijn gemak.

7 de noviembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Het doet ons goed om te horen dat je zo enorm blij bent met de service die verleend is door onze servicemonteur, Marijke. Bedankt voor deze mooie beoordeling! Dit waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

De service was erg goed

De service was erg goed, er werd direct meegedacht over een oplossing. Er kwam zelfs een telefoontje dat de monteur iets verlaat was

4 de noviembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie woorden en vijf sterren, Diny. We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn over de geleverde service. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

5 de noviembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie beoordeling, Rk. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn over onze goede service. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Koop hier niet

Koop hier niet. Onze hoekbank merk Inhouse werd geleverd met een gebroken zijkant van de twee zitbank. Na een week leek het of de driezitsbank al een jaar oudis, zo rimpelde hij. Monteur er bij geweest en zag repareren niet zitten, dus een nieuwe driezitsbank besteld door Oranje. Deze na een lange levertijd gekregen en heel snel was er weer hetzelfde probleem. Oranje er weer bij geweest en bank gedeeltelijk opgestopt. Heeft niet geholpen. Zitgedeelte rugleuning en hoofdsteun zien er weer uit als een oud bankstel. Nu hebben wij een mail gekregen van Hartogh Sliedrecht dat het rimpelen normaal is en er verder niets meer aan wordt gedaan.

28 de octubre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

We betreuren het dat we je na diverse oplossingen nog niet tevreden hebben kunnen stellen, Hetty. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes uitleg gehad over het product …

Netjes uitleg gehad over het product en reparatie

29 de octubre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Bedankt voor deze vijf sterren, Bert. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn over de uitleg die je ontvangen hebt. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij ons kwam de service monteur heer A…

Bij ons kwam de service monteur heer A monster en luisterde na de klacht en legde uit wat het probleem was en heeft het goed opgelost met onze hoekbank. Wij kunnen weer heerlijk fijn zitten nu onze bank verstevigd is
De monter was op tijd erg vriendelijk en werkte erg netjes. Ruimde ook alles netjes op. Complimenten voor de service monteur deze man is een vakman. Een echte stoffeerder. Hartog wonen heeft dus goed personeel. Wij zijn zeer tevreden 😊

24 de octubre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Van deze mooie review worden wij heel blij, Daan. We waarderen het zeer dat je laat weten dat je laat weten zo tevreden te zijn over het werk van onze servicemonteur Arie. We wensen jullie heel veel zitplezier op de bank. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als de levering net zo goed uitgevoerd…

In middels is mijn bankstel bezorgd Precies zo als ik gehoopt had keurig netjes en sneller dan verwacht
Gemonteerd en alle troep netjes meegenomen en vriendelijke bezorgers
Bedankt Montrieurs
Als de levering net zo goed uitgevoerd wordt zoals we geholpen zijn ben ik zeer tevree
We zijn geholpen door Sherry
We zijn zeer goed geholpen en voorgelicht erg goed netjes en correct dus tot zover prima
Nu nog even geduld tot de bank er is zou week 44 gelevert worden dus ben benieuwd

8 de agosto de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, F. Boersma. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn hoe onze collega Sherry je geholpen en geadviseerd heeft. Nog even geduld en dan straks heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende winkel, fijn personeel en service

Goeie service, fijn personeel, breed assortiment. Echte aanrader en een leuke winkel om rond te lopen.

3 de octubre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Deze complimenten en aanbeveling toveren een grote glimlach op onze gezichten, Sam. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Fijn geholpen door Mathilde

Bij Hartog Wonen geweest en ondanks de drukte heel goed geholpen door Mathilde. Professioneel en vakkundig te woord gestaan. Zoveel meer informatie gekregen dan bij andere bedrijven, daardoor een goede keus kunnen maken. Heel erg blij mee.

28 de septiembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, Adrienne. We vinden het erg leuk om te horen dat je zo tevreden bent over hoe onze collega Mathilde je geadviseerd heeft. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Toen wij onze bank kochten

Toen wij onze bank kochten, hebben we thuis meteen de aanbetaling overgemaakt. 1 week later nog steeds niks gehoord en zelf een mail gestuurd. Krijgen we vervolgens te horen dat ze het geld binnen hebben, maar wij vergeten zijn het ordernummer erbij te vermelden. Dit hadden wij wel gedaan..

De leverweek die stond aangegeven was bijna aangebroken en nog niks gehoord. Zelf moeten hier achter aan moeten gaan. Bank is uiteindelijk 2 weken later bezorgd.

Tijdens het transport is de bank op een paar plekken goed beschadigd. Mijn vriend heeft hierover gelijk gebeld. Ze gaven aan dat ze vanuit de bezorgservice aan het einde van de dag de meldingen doorkrijgen en dan contact opnemen. Een paar dagen later nog niks gehoord en zelf weer gebeld met de klantenservice.
Krijg ik op een niet zo’n leuke toon te horen dat ze 3 weken achterlopen met de verwerking. Ook is de persoon die de foto’s in kan zien, op vakantie. Dit werd verteld op een manier alsof dat mijn schuld was. De frustratie van de medewerker was door de telefoon te voelen.

Vervolgens een mail verzonden naar de winkel hoe dit opgelost gaat worden. Ik vind het namelijk niet normaal dat je 3 weken moet wachten op een bericht nadat je een beschadigde bank heb ontvangen. En vervolgens komt de levertijd en natuurlijk gewoon bij. Hierop krijg je gewoon geen reactie..

2 de septiembre de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

We vinden het heel vervelend hoe het is verlopen, Kelly. Dit is absoluut niet onze bedoeling geweest. We hebben de service aanvraag in behandeling genomen en de schademelding gemeld de leverancier. Zodra we een reactie van hen hebben ontvangen, brengen we je gelijk op de hoogte. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Communiceren niet goed. De verkopers in de winkel zijn ook niet de beste. Verkeerde kleur tafelpoten op offerte gezet. Erg domme fout. Vervolgens kan ik op draaien voor de kosten.

En trouwens de leverancier van Hartog Wonen, Montrieurs zijn ook niet de beste. Ook slechte communicatie. Ik raad NIEMAND aan meubels bij dit bedrijf te kopen!!!!

13 de mayo de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

We vinden het erg vervelend dat de dingen niet allemaal vlekkeloos zijn verlopen. Gelukkig zitten de juiste poten inmiddels onder de tafel en wensen we jullie heel veel eetplezier aan de nieuwe tafel. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze winkel ze beloven je van…

Waardeloze winkel ze beloven je van alles en niks is geen probleem totdat het geleverd gaat worden dan komen er ineens extra kosten boven terwijl je tekeningen en alles overlegd heb. Het enigste waar ze mee kunnen schermen is lees de voorwaarden ….
Waardeloze winkel gaat er nooit meer heen en ik adviseer iedereen om dat ook te doen!

2 de julio de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

We vinden het heel vervelend dat het gekochte dressoir niet naar boven kan, Nico. We hebben inderdaad op de tekeningen gekeken of het dressoir in de slaapkamer past. We hebben geen zicht op de complete indeling van een huis, vandaar dat de verantwoording of een meubel naar binnen/naar boven kan bij de klant ligt. We We betreuren het ook zeer en hebben aangeboden om de helft van de kosten voor de lift om het dressoir naar boven te takelen, voor onze rekening te nemen. Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken, horen we het graag. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Veel kennis over producten

Veel kennis over producten, zeer vriendelijk geholpen

13 de junio de 2024

Respuesta de Hartog Wonen

We vinden het erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het bezoek aan onze winkel, Rita. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

8 consejos para escribir buenas reseñas.