La empresa ha respondido
Dette er en super fin app. Litt dyr Men veldig fin vi bruker mye norsk og engelsk. Stor stas at man kan tjene stjerner og penger.
La empresa ha respondido
Albert er en app designet for barn mellom 3–9 år, der barna får muligheten til å lære å regne, lese og skrive på både norsk og engelsk – på en lekende og pedagogisk måte. Appen er spesielt tilpasset for å følge den norske læreplanen og hjelper til med å bygge et solid grunnlag for barnas fremtidige læring. Med Albert får barnet ditt tilgang til en komplett læringsopplevelse, der matematikk, norsk og engelsk kombineres i engasjerende øvelser. Appen er designet for å være enkel å bruke, selv for de yngste brukerne, og inneholder fargerike illustrasjoner, morsomme minispill og spennende historier som holder barna motiverte og engasjerte. Appen er basert på forskning og ble utviklet i samarbeid med pedagoger, noe som sikrer at barna får de beste forutsetningene for å lykkes. Ved å lære i sitt eget tempo og få positiv tilbakemelding, styrkes barnas selvtillit og motivasjon. Albert er den perfekte kombinasjonen av læring og moro, og tilbyr en interaktiv måte å hjelpe barnet ditt med å utvikle seg innen matematikk, språk og kreativitet.
Polhemsplatsen 5, 411 11 , Göteborg, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dette er en super fin app. Litt dyr
Men veldig fin vi bruker mye norsk og engelsk.
Stor stas at man kan tjene stjerner og penger.
Vi har bare hatt trøbbel med appen, henger seg konstant og lukker seg hele tiden. Elendig kvalitet. Glemte selvfølgelig å avbryte abonnement og fikk ikke bruke noen form for angrerett. De kan i det minste være litt ydmyke og gi refusjon! Styr unna.

Respuesta de Albert
Bra spill, skulle ønske en kunne styre litt mer selv hvilke bokstaver en øvde på i spillet. Gikk litt fort frem for min 3 åring, men morsomt og engaskjerende.

Respuesta de Albert
Kjapp tilbakemelding! Veldig ryddig og rettferdig behandling av saken. Sjeldent bra support. 10/10

Respuesta de Albert
Meget hyggelig og kjapp å svare.

Respuesta de Albert
It’s lagging most of the time. My child finds that very tiring..

Respuesta de Albert
Jeg har prøvd å registrere meg for å prøve Albert flere ganger nå. Men jeg får aldri logget inn. Jeg får ikke tilsendt epost for nytt passord når det jeg nettopp opprettet ikke funker. Men når jeg leser anmeldelsene her, er det kanskje for det beste at det ble sånn...

Respuesta de Albert
Jeg hadde noen problemer med profilen min, og jeg mistet profilen og tilbudene ved et uhell. Jeg var sikker på at det allerede var umulig å gjøre noe, men servicesenteret (Josefina) løste problemet mitt veldig raskt og tilbød meg samme rabatt som jeg hadde. Operatøren var veldig vennlig. Takk dere!

Respuesta de Albert
Prøvd det 2 ganger nå, mesteparten av spillet fungerer ikke, blir kastet ut x flere og dukker opp error beskjeder hele tiden. Styr unna

Respuesta de Albert
Får ikke brukt brukeren men har betalt. Prøvde lage bruker nå men kommer ikke inn. Står at jeg har abonnement men vi får jo ikke brukt noe får beskjed om å velge abonnement igjen. Veldig useriøst.

Respuesta de Albert
Startet et prøvemedlemskap og ble trekt 1399kr med binding i ett år! Sa opp 30.09, men fikk beskjed at det var for sent da prøveperioden gikk ut 29.09. Hadde vært inne å prøvd å avslutte, men det gikk ikke gjennom. Helt elendig kundeservice som kun er ute etter å flå deg for penger. De hadde 0 interesse om å tilby en mnd meldemskap eller finne andre løsninger. STYR UNNA!

Respuesta de Albert
Hadde gitt null stjerner om det gikk an. Styr unna for alt det er verdt.😡

Respuesta de Albert
Har avsluttet abonnement for et år siden og trekkes fortsatt hver måned, selv om det på hjemmesiden og google play viser at jeg ikke har abonnement. Dette er ikke greit.

Respuesta de Albert
Greit nok spill for småtasser, men det hjelper lite når det er elendig service og lureri når det gjelder markedsføring og avbrudd av abonnement. De er bare opptatt av å håve inn penger på regelrytteri og bruker sleipe triks som at betalingen ikke starter på den 1. i måneden men på den 30. Har prøvd å klage, men de holder fast i regelrytteriet og har tydeligvis ikke hørt uttrykket "kunden har alltid rett". Jeg har opplevd lignende med andre selskaper, men der har jeg fått pengene tilbake, når jeg beviselig ikke har brukt tilbudet på lang tid.

Respuesta de Albert
Det FRARÅDES foreldre å bli medlem av Hei Albert, da det ikke går an å si opp avtalen. Har blitt trukket fra konto selv om jeg har sagt opp tjenesten. Har sendt en ny melding om dette. Useriøs tjeneste.

Respuesta de Albert
Veldig behjelpelig service, som gjorde at vi til slutt fant ut av problemet 😊

Respuesta de Albert
Hyggelig bistand på e-post. Nå er vi i gang igjen med Albet-appen!

Respuesta de Albert
Más información sobre otros tipos de reseñas.