Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mer svenska övning. Nìvå C och nivå D kanske. Video på undervisning på svenska och matematik skulle bli toppen. Det är för lite övning och barnet kan alla nivå på svenska och till sist, det blir tråki... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undvik denna app !! Skaffa inte provperioden för man fastar i ett dyrt årsabonnemang om man missar att säga upp det innan. Kundtjänst är inte tillmötesgående alls i att försöka lösa situationen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Albert engagerade vår 4‑åring hela sommaren – inte bara för att det var underhållande, utan för att hon faktiskt lärde sig bokstäver, siffror och logik – allt i sin egen takt. Pedagogiskt, tydligt och... Ver más

1. Escuela
  2. Institución educativa
  3. Escuela de idiomas extranjeros
  4. Proveedor de cursos de idiomas
  5. Educación preescolar

Escrito por la empresa

Albert är en app designad för barn mellan 3–16 år, där barn får möjlighet att lära sig räkna, läsa och skriva på både svenska och engelska – på ett lekfullt och pedagogiskt sätt. Appen är särskilt anpassad för att följa den svenska läroplanen och hjälper till att bygga en stark grund för barnens framtida lärande. Med Albert får ditt barn tillgång till en komplett lärandeupplevelse, där matematik, svenska och engelska kombineras i engagerande övningar. Appen är utformad för att vara enkel att använda för även de yngsta användarna och innehåller färgglada illustrationer, roliga minispel och spännande berättelser som håller barnen motiverade och engagerade. Appen bygger på forskning och utvecklades i samarbete med pedagoger, vilket säkerställer att barnen får bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Genom att lära sig i sin egen takt och få positiv feedback stärks barnens självförtroende och motivation. Albert är en perfekt kombination av lärande och nöje och erbjuder ett interaktivt sätt att hjälpa ditt barn att utvecklas i både matematik, språk och kreativitet.

2,5

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

VARNING!!!

VARNING!!!

Undvik Alberts provperioder. Trots att mitt konto varit inaktivt under en lång tid fortsätter de att debitera pengar utan förvarning. De skickar varken påminnelser eller kvitton innan dragningarna sker, vilket gör det lätt att missa att pengarna försvinner. Mycket oseriöst upplägg som verkar vara satt i system.

Det mest oseriösa är att Albert ser att kontot är helt inaktivt, men väljer att fortsätta dra pengar ändå. De vill bara åt dina pengar genom att hoppas att du glömmer bort prenumerationen. Slarvigt av mig att missa men oetiskt av dem att utnyttja.

10 de abril de 2026

Hej Niklas,

Tack för att du skriver.

Vi vill gärna förtydliga att vår tjänst debiteras baserat på tillgång till tjänsten, inte hur mycket den används. Detta är en vanlig modell som även används av exempelvis Netflix och Spotify.

I samband med registrering informerar vi tydligt om när provperioden avslutas, vilket medlemskap som aktiveras samt vilken avgift som debiteras per månad eller år. Som kund ansvarar man själv för att avsluta sitt medlemskap om man inte önskar fortsätta efter provperioden.

Information om hur du avslutar ditt konto finns alltid tillgänglig på vår hemsida:

Självklart är du alltid välkommen att kontakta oss om du önskar hjälp, så guidar vi dig gärna vidare. Du når oss på support@hejalbert.se

Abonnemangsfälla

Som man tydligt ser på recensionerna är detta ett företag som sätter i system att lura sina kunder att förnya ett överpriserat abonnemang ett år i taget.

Detta supportas av en riktigt patetisk kundtjänst som slänger ur sig halvhjärtade ursäkter medan de benhårt håller fast vid ett villkorssystem som inte bryr sig ett dugg om kunden.

Produkten var säkert OK för 5 år sen, men idag finns det betydligt bättre alternativ som inte innebär att man stödjer denna typ av företag.

Albert kommer inte överleva många år, men låt oss skynda på processen med att inte stödja dem.

Patetiskt svar från kundservice om hur de tycker det är synd att jag inte är nöjd följer nedan:

(Edit efter deras svar: Är det bara jag som tycker det är intressant att de säger att de ”tar till sig” av våra upplevelser, men trots det är det fortfarande massor av deras kunder som lyfter exakt samma problematik?)

23 de marzo de 2026

Hej John,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra att du känner så här kring både förnyelsen och kontakten med oss.

Vi har varit i dialog med dig kring ärendet och kan bekräfta att prenumerationen har förnyats i enlighet med de villkor som godkändes vid start. Våra prenumerationer förnyas automatiskt och information skickas ut inför varje ny årsperiod.

Vi förstår att situationen inte blev som du hade tänkt dig och tar till oss din feedback kring både upplevelsen och vår kommunikation. Vår ambition är alltid att vara tydliga och rättvisa i hur vi hanterar våra kunder.

Du är varmt välkommen att kontakta oss igen om du har fler frågor.

Team Albert.

Mycket begränsad inlärning

Saknar riktiga Läs och skrivövningar. Finns bara två nivåer svenska. Många övningar och animeringar tar lång tid att gå genom och ger väldigt lite lärande.

23 de febrero de 2026

Respuesta de Albert

Hej Jana, tack för att du skriver till oss och för din värdefulla feedback! Vi vill gärna höra mer från er om er upplevelse om ni vill skriva till oss och ge förslag på för läs- och skrivövningar som ni hade önskat vore med under ämnet. Tack för at ni hjälper oss bli ännu bättre! Bästa hälsningar, Team Albert

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man får en provperiod på 2 månader och…

Man får en provperiod på 2 månader och sedan drar de betalt direkt. Deras mejl om information är missledande då de börjar med reklam på deras tjänster och därefter längst när informerar de om betalning. Ingen ångerrätt 14 dagar de dem kalkylerar under provperioden.
Väldigt dålig. Rekommenderar starkt inte

25 de febrero de 2026

Hej Ottilia,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi vill gärna förtydliga hur vår provperiod och information kring abonnemang fungerar.

I samband med registrering godkänner man våra villkor, och det är från den tidpunkten som ångerrätten på 14 dagar börjar gälla. I vårt välkomstmejl, som skickas direkt efter registrering, informerar vi om att provperioden har startat, när den löper ut samt att abonnemanget därefter fortsätter automatiskt om det inte avslutas innan dess.

Vi strävar alltid efter att vara tydliga i vår kommunikation och tar till oss din feedback kring hur informationen upplevdes.

Om du har några frågor eller vill att vi tittar närmare på ditt ärende är du varmt välkommen att höra av dig till oss via vår support.

Albert-teamet

Mycket bra service

12 de febrero de 2026

Respuesta de Albert

Hej Mohamad! Vad glada vi blir att du har upplevt en god service med oss, det är allt vi strävar efter. Vänligen, Team Albert 💙

Snyggt och välfungerande spel

Snyggt och välfungerande spel, min son tycker att det är jättespännande att lära sig nytt genom spelet. Är förvånad över hur mycket nytt han har lärt sig på kort tid.

12 de febrero de 2026

Respuesta de Albert

Hej Felicia! Tack för dessa fem stjärnor ⭐ Så himla roligt att höra att Albert har varit av användning för din son! Vänligen, Team Albert 💙

Undvik denna app !

Undvik denna app !!
Kundtjänst är inte tillmötesgående alls i att försöka lösa situationen.
Dock enligt en annan recension så har en annan mamma som missat att säga upp abonnemanget fått hjälp av kundtjänst med återbetalning så det verkar inte vara lika regler för alla utan beroende på vem man pratar med.

Skulle aldrig rekommendera denna app och jag kommer inte vara en återkommande kund !

4 de febrero de 2026

Respuesta de Albert

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att du känner så här.

Vi erbjuder en provperiod som automatiskt övergår i ett betalt abonnemang om det inte sägs upp innan nästa betalperiod startar. Information om detta samt pris och villkor visas tydligt vid registrering.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande om man missar att säga upp i tid. När vi gör fel från vår sida återbetalar vi självklart, men i de fall där uppsägning inte skett innan förnyelse följer vi våra gällande villkor för att vara konsekventa mot alla kunder.

Vår ambition är alltid att ge ett gott bemötande och vi beklagar att du inte upplevde det så i detta fall.

Team Albert.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick abonnemanget förlängt med ett helt…

Fick abonnemanget förlängt med ett helt år för att jag missade uppsägningen med två dagar. De hänvisar till att de skickat ett mejl en månad innan brytdatum, det mejlet har jag inte fått. Dåligt att inte kunna korta uppsägningstiden. Oseriöst företag.

4 de febrero de 2026

Respuesta de Albert

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det känns frustrerande när ett abonnemang förlängs så kort efter uppsägningsdatum.

Våra abonnemang förlängs automatiskt om uppsägning inte sker före brytdatum, vilket framgår i villkoren. Inför detta skickar vi alltid en påminnelse via e-post i förväg, men vi beklagar om den inte har nått dig.

För att säkerställa rättvisa och transparens behöver samma villkor och rutiner gälla för alla kunder, och vi kan därför tyvärr inte göra undantag i efterhand när förlängningen redan har skett.

Om du önskar är du varmt välkommen att kontakta vår kundsupport på support@hejalbert.se så kan vi hjälpa till att kontrollera om och när påminnelsen skickades.

Vi tar med oss din feedback kring uppsägning och kommunikation i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De trækker bare penge trods lukket konto…

Jeg har opsagt abonnement og når jeg logger ind er min konto inaktiv, og alligevel bliver jeg trukket 139 kr pr. måned. Jeg kan se mit kort er tilknyttet, men jeg kan ikke slette disse oplysninger. Jeg har forsøgt at kontakte dem pr. mail, men intet svar.
ingen anbefaling herfra!

3 de febrero de 2026

Respuesta de Albert

Hej, tak fordi du skriver.

Vi hjælper dig gerne med dette. For at der kan ske en opkrævning, skal der være et aktivt abonnement, som i nogle tilfælde kan være oprettet under en anden e-mailadresse. Kontakt os gerne på support@hejalbert.dk
, så kigger vi på din sag.

Venlig hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Våra barn använder appen och vi tycker…

Våra barn använder appen och vi tycker det har varit ett bra komplement.

28 de enero de 2026

Hej Jonas,

Stort tack för de fina orden och för 5 stjärnor ⭐️
Vad roligt att höra att Albert Junior har varit ett bra komplement för era barn! Vi jobbar varje dag för att göra lärandet både roligt och utvecklande, så det betyder mycket för oss att ni uppskattar appen.

Team Albert 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var vänlig nöjd min dotter tycke om det…

Var vänlig nöjd min dotter tycke om det då det var roliga spel och lätt för henne att navigera i själv.
Kommer absolut testa det igen.

31 de diciembre de 2025

Hej Åsa, tack för din fina recension! 💙

Vi blir så glada att höra att er dotter känt att våra lärande spel var roliga och att hon till och med känt sig självständig i appen! Det är precis det vi hoppas på när vi skapar våra program.

Ni är alltid varmt välkomna tillbaka till oss!😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kul och välgjort för barn

Välgjort, lagom balans mellan kul och lärosamt samt enkelt för barnen (6 och 4 år) att använda.

10 de enero de 2026

Hej Johanna,

Stort tack för din fina recension! 💙
Vi blir så glada att höra att barnen leker och lär sig med appen. Det är precis det vi hoppas på när vi skapar våra program!

Tack också för att du rekommenderar oss – det betyder mycket. Vi hoppas att ni får många fler roliga och lärorika stunder tillsammans framöver! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Drog 1500kr utan att jag godkänt.

Efter flera meddelanden med support fortsätter de hävda att jag godkänt detta med BankID. Men då skulle det synas i BankIDs logg, vilket det inte gör.

De hävdar även att de skickat välkommen-mail, vilket de inte heller har.

Även om det de hävdar hade varit sant hade de kunnat betala tillbaka ändå, eftersom det inte är någonting har velat betala för, eller ens använt.

Edit: De svarar även på alla betyg ang. samma problem med precis samma svar om att de är jätteledsna, men vägrar göra något åt det. Även svaren innehåller lögnen att de skickar ut påminnelser, vilket de inte gör. En påminnelse som inte ens ska behövas eftersom jag inte har godkänt någon prenumeration från början.

8 de enero de 2026

Respuesta de Albert

Hej Dennis, vi är ledsna att du är besviken över våra priser. Albert är en betaltjänst och vi informerar alltid på hemsidan, föräldraportalen & välkomstmejlet, datumet provperioder tar slut. Vid årsprenumerationer skickas en påminnelse 30 dagar före förnyelse. Vi tackar för din feedback, den används för att göra vår tjänst ännu bättre! Team Albert

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bra, utvecklande. Avsaknad av pedagogik och buggar sänker betyget.

Det är ett bra utvecklande spel. Möjligen är jag förvånad kring avsaknaden av pedagogik och förklaringar som ett barn behöver. Multiplikation, bråk etc förväntas barnet redan kunna utan förklaringar.

Statistiken visar felaktiga resultat så det hjälper inte mig som förälder att se vilka insatser, stöd som behövs. Måste säga att det är oroväckande då en del barn kan bli anklagade för att ljuga om vad de gjort i appen. Det är en risk som verkligen inte är bra.

Appen är buggig och måste startas om ofta vilket testats med ominstallationer på fyra olika enheter med iOS. Lite magstarkt att ta betalt för en tjänst som är så undermåligt utvecklad och underhållen. Trist på ett annars bra koncept.

Jag blev inbjuden till att lämna mitt omdöme. Felaktig info nedan.

7 de enero de 2026

Respuesta de Albert

Hej Maria, tack för din utförliga feedback och för att ni hjälper vår tjänst bli ännu bättre! Kontakta gärna oss på support@hejalbert.se så ska vårt tekniska team få se över ert konto gällande er statistik och buggar - för så ska det såklart inte vara! Vi ser fram emot ert svar och att hjälpa er reda upp detta. Bästa hälsningar, Team Albert

Lurendrejeri

Lurendrejeri, känns inte alls bra, dem drar 1299 kr för ett år. Jag har inte tackat ja till ett år. Försöker få en återbetalning men går inte dem vägrar.
Inte särskilt trevliga heller.
Nej tack, stor varning för denna hantering av konto

7 de enero de 2026

Respuesta de Albert

Hej Therese, tack för att du skriver till oss, vi beklagar att du känner dig besviken över vår kostnad och support! Alla kunder väljer själva om de önskar månadsbetalning eller årsbetalning på vår webbsida här: https://hejalbert.se/checkout/plan. Vi förhåller oss till distansavtalslagen för prenumerationtjänster och kan dessvärre inte återbetala utanför svensk lag om inget rapporterat fel har skett. Vi tackar för er feedback och tar med oss den i vår utveckling! Bästa hälsningar, Team Albert

Vilseledande reklam

Företaget Albert och deras reklam.
Deras reklam kan inte annat än tolkas som vilseledande reklam!
Provperiod 'avslutas', Proverbjudandet 'upphör' och Vår senaste kampanj slutade datum 30/12 2025.
Skulle vara spännande att få tolkat av RO hur Albert kan få det till att 'avslutas/upphör/avslutas' kan 'övergå' till betal period.

Albert behöver inte bemöda sig att svara på detta omdöme.

6 de enero de 2026

Respuesta de Albert

Hej Ann-Christin, tack för att du skriver. Vi beklagar att ni känner vår reklam var vilseledande och tar med oss er feedback till vårt utvecklingsteam. Tack för att du lämnar feedback och hjälper oss att bli ännu bättre! Bästa hälsningar, Team Albert

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Upplägget går ut på att man gör en…

Upplägget går ut på att man gör en provperiod som man kan säga upp när som helst. Fast om man glömmer är det i te per månad längre. Utan man har skrivit på ett år. Jag var noga att kolla villkor innan jag påbörjade perioden. Men ändå kom jag i skiten. Tänkte sen fortsätta eftersom man kunde säga upp när man ville. Men blev av mer 1600 kr.

2 de enero de 2026

Respuesta de Albert

Hej Carolina, tack för din recension! Det är jättetråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar men vi tackar för din feedback som vi tar med oss igenom företaget och hjälper oss göra vår tjänst ännu bättre.

Gällande månadsbetalning eller årsbetalning så väljer ni detta själva när ni väljer paket vid registrering hos oss: https://hejalbert.se/checkout/plan.
Ert välkomstbrev därefter bekräftar det val som ni har tagit vid registrering.

Om ert välkomstbrev bekräftar valet månadsbetalning men att ni blivit debiterade för ett år så kontakta vår support med en gång så vi kan få undersöka ert konto: support@hejalbert.se.
Välkomstbrevet bekräftar alltid vad som har valts utav er vid registrering.

Bästa hälsningar, Team Albert

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oerhört dyr extra skärmtid för små barn

I praktiken är detta en app för barn som:
1. driver på mer skärmtid
2. har mycket höga priser i förhållande till innehållet
3. använder abonnemangsmodeller och påminnelser som är lätta att missa och designade för att hamna i skräpposten
4. är onödigt svår att avsluta

Jag kan inte rekommendera denna app till andra föräldrar, snarare vill jag varna alla som överväger denna app. Tänk två ggr!

1 de enero de 2026

Respuesta de Albert

Hej Stina, tack för din recension! Det är jättetråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar och vi tackar för din feedback som vi tar med oss igenom företaget.
Gällande påminnelser så förtydligar vi gärna att påminnelser skickas till årsdebiterade kunder 30 dagar innan förnyelse och att datumet för förnyelsen även kommuniceras vid registrering, i välkomstbrev och i föräldraportalen.
Önskar man avsluta en prenumeration gjord hos oss på vår hemsida så kan man enkelt göra det genom att följa instruktionerna nedan:
1. Logga in i er föräldraportal: https://account.hejalbert.se/login
2. Gå till "medlemskap och konto" (under "Aktivitetsrapport" om du använder en smartphone eller surfplatta och under "Ditt medlemskap" om du loggar in via en dator)
3. Klicka på "Avsluta medlemskap" & bekräfta
Ni får ett bekräftelsemail när detta är gjort.

Vi tackar igen för att ni bidrar med er feedback och hjälper oss göra vår tjänst ännu bättre. Bästa hälsningar, Team Albert

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Riktig dålig kundservice och skapar…

Riktig dålig kundservice och skapar inget humant förtroende.

22 de diciembre de 2025

Hej Gustav!

Tack för din feedback. Vi är ledsna över att höra att vår kundservice inte levt upp till dina förväntningar och vi tar till oss av dina synpunkter.
Vår ambition är alltid att hjälpa så gott vi kan inom ramen för våra användarvillkor.

Om du har några ytterligare frågor eller önskar att vi tittar närmare på ditt ärende igen, är du varmt välkommen att höra av dig till oss direkt 💛
Bästa hälsningar, Team Albert

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.