1. Hospital privado

3,8

1 opinión en los últimos 12 meses

Comprobamos las opiniones

Gezonder leven.

Ik wil eerst nog de complementen maken over de site.
Zeer informatief en met een enorme hoeveelheid aan informatie.
Het is voor mij echt een handvat om een gezonde voedingsstijl aan te houden.
Ik ben er zeer blij mee.
Hoewel het best wel even een ding is om alles in te kopen en te bereiden.
Gelukkig heb ik veel steun aan mijn vrouw die alles inkoopt en bereidt.
Maar het werkt absoluut.
Enkel om redelijk op gewicht te blijven is zeer moeilijk, ik heb er dan af toe wat bij moeten eten om niet door de ondergrens van mijn gewicht heen te zakken.
Inmiddels ben ik zover dat ik 6 Chemo kuren achter de rug heb en ik ben gestopt met de behandeling.
Na 4 kuren was er op de CT scan niks meer te vinden en waren de bloed waarde uitstekend.
Daarna voor de zekerheid nog 2 kuren gehad.
In principe moest ik er 8 hebben maar de laatste 2 zag ik echt niet meer zitten en ook in mijn ogen onnodig.
Dat vond de internist ook, dus we zaten gelukkig op de zelfde lijn.
Kreeg best veel last van de bijwerkingen en ik wilde niet dat ze chronisch zouden worden.
Nu staat er nog een Petscan op het programma waar ik eigenlijk niet op zit te wachten.
De internist verwacht er niks van en die radioactieve troep heb ik liever niet in mijn lichaam.
Het bevorderd naar mijn inziens enkel maar nieuwe ontwikkeling van kankercellen.
Op het ogenblik gaat het steeds beter. Sport weer en de conditie wordt elke dag beter.
Ik heb me een tijdje afgesloten om niet te veel informatie tot me te nemen om dat het anders te veel in je hoofd gaat zitten.
Voor mij was gewoon door gaan met de dagelijkse dingen en doen of er niks aan de hand was de beste methode om me hier door heen te slaan.
Ben blij dat ik dit programma er bij heb, het is toch een handvat voor een gezonder leven.

14 de enero de 2025

Voedingsprogramma levert niet wat ze beloven

Veel informatie en nieuwe inzichten over voeding bij ziekte. Voedingsprogramma wordt te duur verkocht en levert niet wat ze beloven. Recepten in weekmenu's blijven hetzelfde, wekenlang! Op deze manier "zou je leren omgaan met een nieuw voedingspatroon". Dat kan je zelf ook wel als je steeds dezelfde recepten in een nieuwe week zet. Niet acceptabel in ieder geval en raad het een ander niet aan.

20 de junio de 2023

¿Es ésta tu empresa?