Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgaande op andere reviews, zijn ze soms inderdaad traag met antwoorden, maar steeds heb ik een oplossing gekregen voor mijn vragen. 1 Maal iets verkeerd geleverd, geen priobleem , het goede product... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tot mijn grote schrik bleken mijn koffiebonen op en aangezien ik nogal verslaafd ben had ik direct een betrouwbare aanbieder nodig! De Prijshamer is echt helemaal top! Een inzichtelijke websit... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Afgaande op andere reviews

1 Maal iets verkeerd geleverd, geen priobleem , het goede product achterna gezonden gekregen, hoefde het verkeerde niet terug te sturen.
Al bij al, een goede ervaring met deze retailer.

4 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Prijshamer maakt 't waar!

De Prijshamer is echt helemaal top! Een inzichtelijke website en een groot assortiment aan bonen.
Zij bieden mijn favoriete bonen ook aan en zelfs smaken die ik nog niet kende dus ik kon helemaal los!
Ze maken helemaal waar wat ze zeggen:
"Voor 14h00 besteld de volgende dag in huis".
Net weer een overheerlijke espresso gezet met dank aan de Prijshamer!
Voor de espresso-liefhebbers: Probeer de bonen van KIMBO maar eens; daarmee maak je een heerlijke espresso!
Met dank aan de Prijshamer!
Zij zijn per direct mijn vaste aanbieder.

20 de agosto de 2025

Dik in orde...

Dik in orde...! Tray monster java gekocht...! Snelle verzending en levering...! Zeer tevreden. Zeker omdat de blikken een stuk goedkoper zijn dan bij de supermarkt. Ik bestel zeer zeker weer...!

12 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen idee ben afgegaan op Trustpilot…

Geen idee ben afgegaan op Trustpilot vanmorgen besteld voor 14:00 uur besteld is vandaag verzonden morgen bezorgd Nu 21-07-2025 tijd 22:17 uur Nog niks geen mail van het bedrijf of Vervoerder ik hou er niet van in de maling te worden genomen Vooralsnog dikke nul

21 de julio de 2025

Fijne klantenservice

Snelle levering. Er was een pak koffie opengegaan en zat van een item een verkeerde kleur. Klantenservice reageerde snel, vriendelijk en stelde meteen meerdere oplossingen voor. Heel fijn! Daar gaan we zeker nog eens bestellen.

9 de julio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelproces ging prima

Bestelproces ging prima, de prijzen zijn goed! Ik geef geen 5 sterren omdat de bezorging via DHL weer een zoektocht werd – voor de zoveelste keer moest ik mijn pakket opsporen.

18 de abril de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen aanrader hier

Geen aanrader hier, was helaas door deze ervaring laatste keer.
Zit al een tijdje te wachten weer op antwoord, kreeg deze eerst.
Denk maar even wachten een tijdje tot ,was ergens in feb dat ik bestelde.
En we zijn in april.
Ik ben het wachten op de mail moe.

Had medegedeeld dat bij de bestelling 2 potten koffie gebroken aankwamen.
Had er foto's van gezonden, en hoor niets meer.
Vind het niet netjes.
Je betaal maar dus geen waar zo voor je geld.
Zo word zogenaamd goedkoop ,toch weer duurkoop,erg jammer

14 de febrero de 2025

Positieve ervaring

Positieve ervaring gehad met een bestelling, alleen n beetje prijzig met verzendkosten maar buiten dat is er niks negatiefs te verzinnen.
Goed bedrijf!
Mooi en heel goed verpakt, bizar had ik niet verwacht.

14 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goeie service en helemaal tevreden.…

Voor het eerst een bestelling gedaan bij dit bedrijf, maar door een fout van hun kant kon DHL ons adres niet vinden. Het bedrijf was gelukkig telefonisch goed en snel bereikbaar en de fout werd gelijk hersteld. Binnen 24 uur kregen we de de bestelling alsnog geleverd....en vergezeld van een excuuszakje met lekkere snoepjes. Een klein maar sympathiek gebaar.

8 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enige tijd geleden een bestelling…

Enige tijd geleden een bestelling 8112310435 gedaan.best veel besteld echter nooit aan mij geleverd.de prijshamer blijft maar factuur sturen en zegt gewoon te hebben geleverd.vele malen gemaild en naar een onderzoek gevraagd.geen duidelijk bewijs getoond ,geen vriendelijke oplossing.nu voor de kerst een factuur met verhoging van maar liefst 138,05 ,_ voor geen Levering!!!

21 de septiembre de 2024

Perfect

Om 12 uur besteld en de volgende dag om 14:00 bezorgd, de houdbaarheid datums zijn ruim voldoende tot maart/april 2025.
Niks op aan te merken zeker voor herhaling vatbaar.

7 de septiembre de 2024

1 product was niet op voorraad

1 product was niet op voorraad, keurig netjes telefoontje met uitleg en opties (vervangend product of terugbetaling). Nu in het pakketje ook nog een klein zakje snoep met een verontschuldiging. Leuk gedaan, hartstikke goede service and ook heel erg leuk dat ze bijvoorbeeld noedels en Amerikaans snoep hebben. Pakketje in goede staat ontvangen en ook heel zorgvuldig ingepakt.

28 de mayo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.