men heeft geen valse voorlichting gegeven, geen verwachting en toch gaat het proces door. ben reuze benieuwd hoe het verder gaat en vind het fijn dat ik dit kn volgen via internet. Vertrouw erop dat a... Ver más
Heeft bereikt wat zij in een brief aan mij aankondigde, mijn WOZ waarde was te hoog en is door mijn gemeente naar beneden bijgesteld. Dit werkt positief door in een aantal belastingen van mij. Bijn... Ver más
Toch nog maar eens teruggebladerd in mijn e-mails. Ik heb blijkbaar wel bezwaar gemaakt in maart 2025. Sindsdien nooit meer iets vernomen, maar wel een rekening van ruim 310 euro. De WOZ-waarde van m... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn bezwaar voor de te hoge WOZ was gegrond en is door de gemeente aangepast. Prima service hoewel communicatie beter kan want ik wist van de aanpassing voordat ik terugkoppeling van WOZ-Bureau heb g... Ver más
Información sobre la empresa
- Oficina del Defensor del Pueblo
- Oficina de asuntos legales
- Oficina de asistencia jurídica gratuita
- Servicios legales
Escrito por la empresa
Het Nieuwe WOZ-bureau helpt je bij het verlagen van je WOZ-waarde. Wij zijn betrokken bij meer dan de helft van alle WOZ-bezwaren in Nederland en helpen jaarlijks meer dan 100.000 burgers om niet langer onterecht teveel belasting te betalen. Onze klanten besparen gemiddeld meer dan €300 per jaar! Onze WOZ service is 100% gratis voor alle huizenbezitters in Nederland omdat de gemeente al onze kosten vergoedt wanneer de procedure wordt afgerond.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Transparante en duidelijke informatie !
Korrekte hulp
Heel duidelijke stappen en updates…
Heel duidelijke stappen en updates zodat je stand van zaken in de gaten kan houden
geen succes, niet bereikbaar, wel incasso bureau achter je aan
geen succes, en ze brengen 440 euro in rekening. Volgens mij is het allemaal nèt legaal wat dit soort bedrijfjes doen maar je bent er als klant de dupe van. Er is ook GEEN telefoonnummer dat je kan bellen, dat lijkt me al genoeg te zeggen, toch?

geen resultaat, wel 550€ claimen via incassobureau
Nooit iets geregeld mbt mijn WOZ waarde verlaging, ik krijg nu een jaar latee wel eenbrief van een incasso bureau van 550€ naar mij toegestuurd. Lekker is dat. Nooit een belletje gehad of iets, nooit geld terug gehad van de gemeente. Ze doen dus niks maar innen wel je geld.

Respuesta de Het Nieuwe WOZ-bureau B.V.
Een mailtje over proces stappen.
Een mailtje ontvangen gedurende het proces dat er een volgende stap gezet is zou prettig zijn. Om o.a. de voortgang van het proces te volgen.
Tevreden
Tevreden, over het werk wat ze doen. Is weer gelukt om de WOZ te verlagen.
Duidelijke instructies en met succes…
Duidelijke instructies en met succes m'n WOZ omlaag gehaald! Ben zeer tevreden.
De moeite waard!
Met vrij weinig inzet van uit mijn kant, heeft dit bedrijf super werk verzet!
Ga niet met dit bureau in zee
Ga niet met dit bureau in zee! Me laten verleiden om mijn bezwaar door dit bureau te laten doen. Heel dossier informatie aangeleverd (incl argumentatie, foto's van achterstallig onderhoud etc). Enige dat dit bureau gedaan heeft is een standaard bezwaar aangetekend. Met alle informatie die ik aanleverde is NIETS gedaan. Vervolgens hoor je niets, al 8 maanden radiostilte. Als ik inlog zie je opeens dat er zogenaamd een eigen taxateur naar heeft gekeken, en dat ze toch afzien van een bezwaar / verzoek tot waardeverlaging. En dat zonder enige communicatie naar mij. Ze blijven 100% in gebreke, in feite pure oplichterij. Volgende keer gewoon zelf doen.

Respuesta de Het Nieuwe WOZ-bureau B.V.
Snel en zonder poespas en duidelijk
Keurig behandeld
Heldere communicatie
Heldere communicatie. Je weet wat er van je verwacht wordt en wat je kan verwachten.
Alles is volgens beloofde procedure…
Alles is volgens beloofde procedure verlopen!
Duidelijk voortschrijdend inzicht
Duidelijk voortschrijdend inzicht
Onaangenaam verrast door een onverwachte naheffing
In eerste instantie ben ik goed geholpen. De WOZ-waarde is verlaagd en het bedrag dat ik van de gemeente heb ontvangen, heb ik overgemaakt naar het WOZ-bureau.
Tot mijn verbazing bleek er daarna nog een naheffing te zijn. Dit bedrag heb ik echter nooit van de gemeente ontvangen. Toen ik contact opnam met de gemeente, konden zij mij niet verder helpen. Ook het WOZ-bureau was niet behulpzaam. Uiteindelijk heeft het WOZ-bureau een deurwaarder ingeschakeld om het bedrag – dat ik dus nooit heb ontvangen – te incasseren.
Ik viel volledig tussen wal en schip. Zeer teleurstellend.

Respuesta de Het Nieuwe WOZ-bureau B.V.
Moeten ineens betalen+ nooit mails gehad
Al jaren met tevredenheid gebruik gemaakt, onder de naam eerlijkewoz.nl, maar nu ging ik zelf eens de stand van zaken bekijken op de website en zie ik 'niet-ontvankelijk' staan en 'stopgezet' bij onze aanvraag. Dus ik mailen hoe het kan. Krijg ik terug dat ze hebben gemaild (nooit mails ontvangen, mogelijk in spam gekomen? maar dit was nooit eerder zo en ze kunnen dan ook even bellen) en nu moet ik ineens 209 euro voor de gemaakte kosten maken? Dit is de omgekeerde wereld. Natuurlijk had ik de machtiging getekend als we die mails hadden ontvangen en als ik nooit ze had gemaild dan had ik nooit een factuur met proceskosten gekregen, echt waardeloos. Zeer teleurgesteld in dit bedrijf. Raad dan ook af om gebruik van hun diensten te maken.

Respuesta de Het Nieuwe WOZ-bureau B.V.
Een gemakkelijke manier van bezwaar maken en met succes.
Een gemakkelijke manier van bezwaar maken, zelf vecht je altijd tegen de bierkaai.
Helder en duidelijke communicatie
Helder en duidelijke communicatie. Uiteindelijk is de WOZ 10% verlaagd.