Het Nieuwe WOZ-bureau B.V. Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heeft bereikt wat zij in een brief aan mij aankondigde, mijn WOZ waarde was te hoog en is door mijn gemeente naar beneden bijgesteld. Dit werkt positief door in een aantal belastingen van mij. Bijn... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Toch nog maar eens teruggebladerd in mijn e-mails. Ik heb blijkbaar wel bezwaar gemaakt in maart 2025. Sindsdien nooit meer iets vernomen, maar wel een rekening van ruim 310 euro. De WOZ-waarde van m... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bezwaar voor de te hoge WOZ was gegrond en is door de gemeente aangepast. Prima service hoewel communicatie beter kan want ik wist van de aanpassing voordat ik terugkoppeling van WOZ-Bureau heb g... Ver más

Información sobre la empresa

1. Oficina del Defensor del Pueblo
  2. Oficina de asuntos legales
  3. Oficina de asistencia jurídica gratuita
  4. Servicios legales

Escrito por la empresa

Het Nieuwe WOZ-bureau helpt je bij het verlagen van je WOZ-waarde. Wij zijn betrokken bij meer dan de helft van alle WOZ-bezwaren in Nederland en helpen jaarlijks meer dan 100.000 burgers om niet langer onterecht teveel belasting te betalen. Onze klanten besparen gemiddeld meer dan €300 per jaar! Onze WOZ service is 100% gratis voor alle huizenbezitters in Nederland omdat de gemeente al onze kosten vergoedt wanneer de procedure wordt afgerond.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 72% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Heel fijn dat dit kan

Heel fijn dat dit kan. Mijn WOZ ging tussen 2019 en 2024 met maar liefst 200.000 euro omhoog! Dit klopt natuurlijk helemaal niet. Wel makkelijk voor de gemeente Groningen, nog meer belasting ontvangen van een waarde die ons huis niet eens heeft.

2 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Klanten GEBRUIKEN om werk voor jezelf te genereren terwijl de klant 0 euro erop vooruit gaat.

Het bedrijf doet aan de voorkant keurig via de website voor hoe het werkt en dat het gratis is voor de consument. En dat je geld kan verdienen/ terugkrijgen
Het addertje komt later....
Als je geld van de gemeente terugkrijgt moet je dat hele bedrag, proceskosten, naar hun doorstorten.
Zelf houd je hier 0 euro aan over.

Je wordt gebruikt door hen, zodat ZIJ geld verdienen.

Dit onderdeel wordt niet duidelijk gecommuniceerd naar buiten.

1 de septiembre de 2025

Beste Annelies,

Ik begrijp dat er enige verwarring is ontstaan tussen de belastingbesparing en de proceskostenvergoeding.

De belastingbesparing is 100% voor uzelf en mag u dus helemaal zelf houden. Daar hoeft u niets van aan ons door te storten.

De proceskostenvergoeding is een extra vergoeding, dit bedrag maakt de gemeente aan u over en moet u naar ons doorstorten. Dit is namelijk de vergoeding voor onze service, die staat los van de belastingbesparing.

Hopelijk heb ik het kunnen ophelderen, u mag ons ook altijd mailen dan kunnen wij u meer uitleg geven over uw specifieke situatie.

objectief

men heeft geen valse voorlichting gegeven, geen verwachting en toch gaat het proces door. ben reuze benieuwd hoe het verder gaat en vind het fijn dat ik dit kn volgen via internet. Vertrouw erop dat alles ook werkelijk gratis is. Heb reviews gelezen waar kosten berekend werden terwijl ik twee e-mails heb gekregen met de waarborg dat er nooit kosten berekend werden. Ben vol goede hoop dat ze dit ook waarmaken.

24 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uitgevoerd bezwaar

Het bezwaar wordt voor mij uitgevoerd.
Ik hoef alleen mijn eigen info aan te leveren en de rest wordt gedaan.

22 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mijn ervaring is dat voor een bedrag…

Mijn ervaring is dat voor een bedrag van €300 aan kosten er een €45 wordt berekend als teveel woz betaald ?
Een ietwat uit verhouding en die kosten komen uit de gemeente kas,dus onze belasting !!

1 de agosto de 2025

Beste meneer of mevrouw Zeeuw,

De proceskostenvergoeding voor ons service kan soms hoger zijn dan de belastingbesparing. Dat komt omdat de vergoeding wordt vastgesteld op basis van een wettelijk stelsel met vaststaande bedragen. De vergoeding is gebaseerd op de hoeveelheid werk die er is verricht en niet op de hoogte van de besparing. Daarnaast ontvangen wij géén vergoeding als de WOZ-waarde niet te hoog blijkt te zijn, echter verrichten wij in dat soort procedures ook veel werkzaamheden.

Gelukkig wordt de vergoeding altijd door uw gemeente betaald, zodat onze service voor u 100% gratis is. Uit landelijk onderzoek is gebleken dat de totale kosten voor WOZ-bureaus minder dan €1 per aanslag bedraagt als u het verdeeld over alle WOZ-aanslagen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ga niet met deze partij in zee

Begin 2024 via een brievenbusreclame met deze partij in zee gegaan. Dit bewijst maar weer eens dat reclame via de brievenbus niet te vertrouwen is.

Na bijna een jaar radiostilte ineens bericht dat de woz verlaagd is met daarbij een factuur?! Het huis is inmiddels overigens zelfs verkocht.

Overal op de website wordt geroepen dat de service gratis is, maar dit houdt dus in dat er wel degelijk met geld geschoven dient te worden.

De gemeente zou mij betaald hebben, dit is niet gebeurd en door eerlijke WOZ zelf toegegeven.

Echter dien ik nu zelf voor de kosten op te draaien en ook zelf bij de gemeente te rade te gaan voor het geld dat ik nu voor moet schieten.

Ik vind dit onacceptabel en niet conform de belofte van “gratis” en “ontzorgen”. Nadat ik heb aangegeven pas geld naar hen over te maken als ik geld van de gemeente heb ontvangen hebben zij een incassobureau ingeschakeld.

Dit hele zaakje riekt naar onethische praktijken en snel geld verdienen ondernemers. Veel spijt van, en mijn lesje weer geleerd.

Als iets de moeite waard is komt het vast niet via de brievenbus.

29 de julio de 2025

Beste Aj,

Onze service is 100% gratis omdat het vergoed wordt door uw gemeente. U krijgt hiervoor een bedrag van uw gemeente en u moet dat doorstorten naar ons. Soms wordt het bedrag dat u hiervoor krijgt niet rechtstreeks aan u overgemaakt, maar verrekend met rekeningen die u nog moest betalen aan uw gemeente. Als u daar vragen over heeft, dan helpen wij u daar altijd mee.

Wij schakelen pas een incassobureau in na een betalingsachterstand van minimaal 6 maanden en nadat er diverse contactpogingen zijn gedaan. In al onze contactpogingen staat uitgelegd wat u moet doen als u de vergoeding nog niet van uw gemeente heeft gekregen of als u daarover twijfelt. Soms moet u daarvoor zelf een actie ondernemen, zoals een mail sturen naar de gemeente. Ook daar kunnen wij u bij helpen als dat nodig is.

8 consejos para escribir buenas reseñas.