men heeft geen valse voorlichting gegeven, geen verwachting en toch gaat het proces door. ben reuze benieuwd hoe het verder gaat en vind het fijn dat ik dit kn volgen via internet. Vertrouw erop dat a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heeft bereikt wat zij in een brief aan mij aankondigde, mijn WOZ waarde was te hoog en is door mijn gemeente naar beneden bijgesteld. Dit werkt positief door in een aantal belastingen van mij. Bijn... Ver más
Toch nog maar eens teruggebladerd in mijn e-mails. Ik heb blijkbaar wel bezwaar gemaakt in maart 2025. Sindsdien nooit meer iets vernomen, maar wel een rekening van ruim 310 euro. De WOZ-waarde van m... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Oficina del Defensor del Pueblo
- Oficina de asuntos legales
- Oficina de asistencia jurídica gratuita
- Servicios legales
Escrito por la empresa
Het Nieuwe WOZ-bureau helpt je bij het verlagen van je WOZ-waarde. Wij zijn betrokken bij meer dan de helft van alle WOZ-bezwaren in Nederland en helpen jaarlijks meer dan 100.000 burgers om niet langer onterecht teveel belasting te betalen. Onze klanten besparen gemiddeld meer dan €300 per jaar! Onze WOZ service is 100% gratis voor alle huizenbezitters in Nederland omdat de gemeente al onze kosten vergoedt wanneer de procedure wordt afgerond.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Ze laten goed merken dat ze er mee…
Ze laten goed merken dat ze er mee bezig zijn en dat ze er het beste uit willen halen. Goed gevoel.
eenvoudig en goede follow-up
eenvoudig, open en transparant met een goede follow-up in mailcommunicatie
Doen waar ze voor staan.
voortvarende procedure ondernomen
Onafhankelijkheid blijft essentieel.
De middelen om dit aanvraagproces te vereenvoudigen is praktisch en efficiënt. Ik ben niet voor kosten verspilling maar Ik vind het ongepast dat de gemeente zelf de taxatie doet. Dit creëert een belangenconflict, waarbij de partij die profiteert van hogere WOZ-waarden ook de waarde bepaalt. Daarom zijn onafhankelijke audits en extra controles juist noodzakelijk om fouten te voorkomen, het vertrouwen te herstellen en onnodige bezwaren te beperken.
Makkelijk proces.
goede begeleiding
Hebben gezorgd voor een goede voorbereiding t.b.v. het bezwaar
Waardeloos
Dit bedrijf heeft mijn zaak niet aangevochten, ook al hadden ze alle nodige informatie ! Vragenlijsten ingevuld, veel foto's gestuurd,.... Op de statuspagina kan ik lezen wat ze zogezegd allemaal zouden doen of gedaan hebben.... dat is allemaal niet waar! Er zou een taxateur ingeschakeld worden enz... Er is echter geen taxateur ter plaatse gekomen , ze hebben alle fotomateriaal niet doorgespeeld aan Sabewa. Mijn bezwaar werd doodleuk ongegrond verklaard . Dit was 2024. Dit jaar heb ik opnieuw zélf bezwaar ingediend (omdat het echt niet klopte, de WOZ!) en een taxateur gevraagd en ...jawel hoor! Uiteraard is de WOZ omlaag gegaan met maar liefst 25%. Dat deze firma die zich als expert profileert zo'n duidelijke kwestie als de mijne weet te missen, dat spreekt boekdelen. Bende bedriegers en leugenaars!
Inderdaad te verwarrend allemaal
Inderdaad te verwarrend allemaal. Het zou mij allemaal niets kosten en ik zou niets hoeven te doen. Eindstand wordt er gedreigd met een deurwaarder, omdat hun mails in de spam komen.
Stuur dan gewoon brieven die wel eerder worden gelezen. Ik lees ook dat het verlagen van de WOZ-waarde elk jaar een terugkerend fenomeen is, omdat gemeentes deze het jaar erop weer verhogen. Ik haak af op basis van misleiding.
Oplichters !
Ik heb gereageerd op hun facebookreclame. Ik zou 100% ontzorgd worden in mijn procedure om mijn WOZ waarde te laten verlagen bij de gemeente.
Nadat is alles had ingevuld en met de voorwaarden akkoord ben gegaan, heb ik niet dan foutmeldingen ontvangen. 'Maak uw dossier compleet'..... Doe Dit ....Doe Dat .......
Uiteindelijk werd ik er knettergek van. Deze club heeft NIKS, maar dan ook echt werkelijk helemaal NIKS voor mij gedaan. Ze bleven maar steeds om een machtiging vragen, maar legden niet uit wat daarmee werd bedoeld. Uiteindelijk beweerde men niks voor mij te kunnen doen. zogenaamd omdat de gemeente mijn bezwaar afgewezen heeft
Ik merk dat dit soort malafide clubjes er belang bij heeft een procedure zo snel mogelijk te laten mislukken ! Of hun klanten te overstelpen met additionele informatieverzoeken waaraan niet te voldoen is.
Zodra de "procedure" dan mislukt is kunnen ze je een rekening sturen van € 200,=...
Want : Vanaf dag één zijn onze juristen en taxateurs al voor u aan het werk geweest .......
Ik voel me besodemieterd en opgelicht, en heb hiervan aangifte gedaan
WOZ te hoog, bezwaar gegrond
Eerste keer bleek de WOZ te hoog ingeschat door de gemeente. Zaak in mijn voordeel beslist. Aanslag jaar 2025 WOZ met 17% omhoog dus wederom in bezwaar gegaan.
Als individu geen invloed.
Als individu heb ik geen invloed.
Procedure loopt.
Ik vertrouw er op.
Duidelijk en geen gedoe
Betrouwbare partner!
Betrouwbare partner waarbij de gemeente je al snel afwimpelt met een standaard briefje!
Status WOZ waarde bezwaar
Een duidelijke korte beschrijving van het stappenplan en de actuele situatie.
Mijn bezwaar voor de te hoge WOZ was…
Mijn bezwaar voor de te hoge WOZ was gegrond en is door de gemeente aangepast. Prima service hoewel communicatie beter kan want ik wist van de aanpassing voordat ik terugkoppeling van WOZ-Bureau heb gekregen. Vorig jaar hebben ze me ook goed geholpen en zal ze zeker aanbevelen.
Status bezwaar
Status bezwaar direct inzichtelijk. Dat is fijn. Iets meer inhoudelijke informatie omtrent de aanvullingen van (bijv.) de ingeschakelde taxateur en het verloop van de hoorzitting zou wel prettig zijn.
Goed geïnformeerd over stand van zaken