Superfina högtalare. Jag är så nöjd med dom, har spelat några timmar med dom sedan jag hämtade ut dom idag på posten. Jag rekommenderar dessa högtalarna starkt till dig som inte vill slänga ut en... Ver más
Att handla på HiFi klubben är alltid ett sant nöje. Jag har varit kund där i över 30år och kommer att fortsätta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... Ver más
Great service by sales associate Hampus. He reviewed my apartment drawing and showed me proposed TV and other equipments. Very patient, honest about the quality and prices.
Hög kvalitet på utrustningen. Tyvärr verkar de ha börjat använda AI för kundtjänstärenden så när det väl är fel på en vara uppstår en massa onödigt krångel. Jag vet inte hur många mejl med motstridiga... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Hos oss får du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
Skånegatan 25, 412 53, Göteborg, Suecia
- 0771-80 00 90
- kundtjanst@hifiklubben.se
- www.hifiklubben.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 38% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Högtalarena funkar inte och de behöver…
Högtalarena funkar inte och de behöver alla lådor och annat för att ge pengarna tillbaka.
Snabb leverans bra grejer!
Man får bra svar på frågor som man är…
Man får bra svar på frågor som man är osäker på själv. Bytte produkt tack vare detta, billigare å framförallt passar mitt behov bättre!
Reklamerade en cd spelare/förstärkare
Reklamerade en cd spelare/förstärkare, trots att garantin gått ut för några veckor sen, inga problem sa de skickade fraktsedel fick en snabb reparation, är väldigt glad för den fina dialogen vi hade och den fina servicen. Vill verkligen rekommendera HiFi-klubben.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans
DENON en utmärkt produkt och enkel att installer
Inget att klaga på
Inget att klaga på, har handlat mycket genom hifiklubben och är väldigt nöjd.
Snabbt och enkelt.
Skickades från utlandet
Vara enl. beskrivning. Det tog sex dagar att få den levererad då den skickades från utlandet.
Enkelt att beställa snabb leverans
Enkelt att beställa snabb leverans
Innan köp testade hörlurarna i sickla där det finns bra kompetens och bra kundservice
Jag beställde en grej som var bättre än…
Jag beställde en grej som var bättre än den jag hade men jag vet inte hur stor skillnad den kommer att göra för jag har inte hunnit testa den än, bara satt den på plats, men nu till det väsentliga:
Jag beställde ju en grej och tänkte att det skulle ta ett tag innan jag hade den men "Vips" så fick jag ett meddelande om att jag kunde hämta ut den på posten så det gick nästan snabbare än blixten för dem där.
Superbra ljud
Snabb leverans. Högtalaren lätt att installera och superbra ljud!!
Snabb respons och frakt
Snabb respons och frakt. Varan fungerar perfekt. Handlar gärna igen.
Underbart!
Underbart! Jag hittade produkten jag sökte, bra pris och snabb leverans, samt den fungerar perfekt. Musik!
Snabb leverans och 3 års garanti
Snabb leverans och 3 års garanti vid medlemskap samt inte minst, en fantastisk produkt. Bower & Wilkins nya hörlur PX8S2 är något utöver det vanliga
B&W ASW608
Snabb leverans utan problem - tack Hifi-klubben och PostNord. Fin liten rapp sub som ger det fundament mina Oberon 5 saknar. Grym förbättring av hela ljubilden utan att ta över. Drivs via högtalaringångarna av en Rega Brio mk6. Placerad innanför höger högtalare. Crossover: 50-60 Hz. Gain/volym: Klockan 10-11.
Absolut de bästa öppna hörlurarna jag…
Absolut de bästa öppna hörlurarna jag provat hittills. Hifi klubben är alltid den bästa affären att handla på när det gäller ljud och bild produkter
Kundbemötande i världsklass
Lite strul vid leveransen, sånt som händer. Tog kontakt med kundtjänst och allt löste sig över förväntan. Sällan upplevt så positivt kundbemötande.
Högtalarna är suveräna - som väntat.