Super fantastisk oplevelse. Jeg hørte is bilen oppe fra min lejlighed af, og gik ned mod min lille vej, og jeg falder i snak med min nabo i tro om at is bilen allerede kørt væk. Så ligepludselig dukk... Ver más
La empresa ha respondido
Hvorfor er det i føler i kan tillade jer at køre rundt ved 20-21 tiden på en hverdag og ringe med en høj klokke, som vækker de sovende børn og fortæller dem at der er is? Det er da det mest åndssvage... Ver más
Noget må være gået galt i kommunikationen! Min utilfredshed skyldtes faktisk, at der i fredags holdt en "Hjem-IS" bil lige ud for hvor jeg bor. Chaufføren sad og røg og sluttede af med at droppe skodd... Ver más
La empresa ha respondido
Kold fornemmelse Elsker Jeres is ❤️❤️ Syntes dog de ligger lige i den øverste skala med prisen ..hvis vi samlinger med de forskellige butikker Ved godt Jeres is er de bedste meeenn .... Som p... Ver más
La empresa ha respondido
For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.
Gunnar Clausens Vej 34, 8260, Viby J, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 79% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi køber ikke fra bilen, men idag onsdag kl 21.17 kører i rundt og ringer med klokken. Kan i ikke vise hensyn og tænke på at børn bliver puttet kl 19.?

Respuesta de Hjem-IS
Jeg har købt fløde is med chokolade over træk ….. men fløde smager det ikke af 🤔 og isen er krystal. Sidste gang jeg køber is ved jer 😳 Rema 1000 is er meget bedre end jeres 🍦🍧🍨 mvh Gitte

Respuesta de Hjem-IS
Super service i kundeservice, manglende levering af 1 kss. Vaffelpakke, leveret af chauffør dagen efter 👍

Respuesta de Hjem-IS
Super god og imødekommende kundeservice, hurtigt svar

Respuesta de Hjem-IS
Lad vær med at køb fra dem, de bruger ingen gang rigtigt kakao, de bruger vekao.

Respuesta de Hjem-IS
Igennem 2 år har jeg kontaktede kundeservice fordi de sælgere der kører i mit område ikke har forstået at mange ikke skal ringe med klokken konstant det er så vildt at man ikke kan sidde på sin terasse. Jeg får svar på mail om at det ikke er godt nok og de vil sige det videre til depot chefen og de beklager. Men intet sker. Så hvis jeg kunne gi nul stjerner gjorde jeg det

Respuesta de Hjem-IS
Stop med at køre efter kl 19. Vi lægger vores børn i seng kl 19. Nu hvor det er varmt og vi er nød til at have vinduerne åbene, er det et kæmpe problem med larmende klokker fra bilen. Nu kører de oven i købet to gange om ugen. Så sidder vi og nyder stilhed og så kommer den f.... irriterende klokke og forstyrrer. STOP DET L.... Desuden er det bedre og billigere i Lidl og Bilka. Vi har ingenting at bruge Hjemme-is til - kun kæmpe irritation. Se mindre

Respuesta de Hjem-IS
Jeg er desværre meget utilfreds med Hjem-IS.
Bilen kører fast rundt i vores område og ringer med klokken flere gange på samme vej, hvilket skaber stor stress hos vores hund. Hver eneste gang den ringer, bliver hunden meget urolig og begynder at gø voldsomt.
Det er noget, der har stået på i mange år, og det virker ikke som om, der bliver taget hensyn til, hvor generende det er i et boligområde.
Den gentagne støj påvirker både dyrevelfærd og roen i hjemmet negativt. Der bør tages langt større hensyn til beboerne.

Respuesta de Hjem-IS
der står de skal køre hele vejen ned af vejen på østrefælled men holder kun oppe øverst på den første p-plads lige nok så førends gps registreres på den bageste. det er lige gyldigt at få sms fra dem nå de ikke køre ned til alle stops og ring nok med kl.
Kan kun anbefale at gå alle andre steder end hjem is

Respuesta de Hjem-IS
General tilfreds, men hvorfor lave om på produkter, der virker og sælger. Som I skriver: "Ismagi og Nostalgi", og så hvad med at komme ind i det 21. århundrede og få styr på, at jeres SMS kommer lige før bilen og ikke efter eller lang tid før.

Respuesta de Hjem-IS
God kundeservice i forbindelse med levering af is.

Respuesta de Hjem-IS
Det er umuligt at afmelde sig fra deres newsletter, smserne osv. Super belastende og gør at jeg ingen lyst har til at købe is ved bilen mere.

Respuesta de Hjem-IS
Deres bliver køre rundt og støjer med en alt for høj klokke. Det er total til grin og en respektløs måde at opføre sig på. Jeg handler aldrig ved jer igen, før i stopper med at forstyrre folk.
Er klar over at i skal drive en forretning, men det kan man sagtens uden at chikanerer borger. Det kan alle de andre som ikke har den åndssvage tilladelse, som i burde have fået frataget for længst.
#boykothjemis
Det kan godt være at det er en fast af jeres koncept, men det koster jer mange kunder, så måske man skal overveje over det er tid til fornyelse.....

Respuesta de Hjem-IS
Jeg købte is, lækre is. Opdagede en fejl, skrev til kundeservice, og får et gavekort til is, for ulejligheden. Så nu kan jeg købe flere is.

Dejlige is. God kundeservice. Fast chaufør sød og imødekommende

Respuesta de Hjem-IS
Hjemis er blevet boykottet af børnene siden chaufføren gav dem en mønt og sagde (direkte citeret): Så kan I få en gratis is næste gang jeg kommer.
De stillede sig forventningsfulde ud til vejen, men da de spurgte til den gratis is var svaret at de måtte købe noget, hvis de skulle have deres is…
Det kunne de ikke og måtte gå grædende ind igen.
Så siden da har har de ikke villet handle med hjemis-bilen. Det havde måske været på sin plads at indrømme at man havde fået det dårligt formuleret og de 4 små ispinde havde måske været givet meget godt ud. Da vi er en meget is glad familie på 6. Jeg hørte selv chaufførens formuleringen og der blev på intet tidspunkt nævnt det krævede et nyt køb…
Kundeservice vente aldrig tilbage på vores henvendelse, så selvom det er noget tid siden så nægter de stadig at købe hjemis og folk får ærligt svar, hvis de spørger om de handler ved isbilen…

Respuesta de Hjem-IS
Hurtig betjening, ringede til hjemme- is og spurgte om de ville komme forbi, Jan ringede og sagde er i der om 1 time - så kommer jeg - super service.

Respuesta de Hjem-IS
Altid gode is og super service hos kundeservice :)

Respuesta de Hjem-IS
Hurtig svar og hjælp når man skriver til kundeservice 😊
Det er okay at bestille is på hjemmesiden, men kneb med at finde ud af, at kunne logge ind, så man kunne få venneprisen 😊😞
Er svært når der bliver lavet om på hjemmesiden, især når man er utryg ved det 🙈🙊🙉
Venlig, hyggelig og god service når Hjem-is chaufføren kommer med isen, kommer lige til døren når man har bestilt 😊