I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Ver más
La empresa ha respondido
Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har netop anlagt en bambus terrasse fra Holse og Wibroe på 140 m2., hvilket vi er virkelig tilfredse med. Vi har haft en god dialog med både tømrer og producent undervejs og kan kun anbefale dere... Ver más
La empresa ha respondido
Holse & Wibroe har arbejdet med bambus siden 2004 og var blandt de første i Norden til at introducere materialet til byggebranchen. Siden da har vi specialiseret os i at forarbejde bambus til byggematerialer til gulve, terrasser og facader - altid med blik for æstetik, holdbarhed og funktion i praksis.
Agenavej 20, 2670, Greve, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi bestilte gulv, der skulle matche et Holse og Wibroe gulv, der ikke længere føres. Kundeservice fortæller at de har et nyt varenummer med et lidt bredere gulv men samme farve.
Dette gulv er meget mørkere! Vi ringer til kundeservice og får at vide, at det findes i to farvesorteringer. Det er ikke noget, der fremgår på hjemmesiden og heller ikke noget der bliver fortalt i kundeservice, før vi gør opmærksom på denne farveforskel. Vi får endda besked om, at professionelle havde læst i monteringsvejledning for gulvet og at det her fremgår, at man kan vælge en sortering. Så fejlen ligger i, at vi blot er lægmand.
Vi har yderligere korrespondance med firmaet for at finde et gulv, der kan matche det eksisterende bedre, men de er slet ikke løsningsorienterede.
Vi har følt os meget dårligt behandlet af firmaet.

Respuesta de Holse & Wibroe
Fin service med at få prøver tilsendt gratis.

Respuesta de Holse & Wibroe
Super vare og rådgivning. Virkelig god bambus kvalitet

Respuesta de Holse & Wibroe
Hurtig forsendelse af prøve af bambustræ 😀😀😀😀😀

Respuesta de Holse & Wibroe
Hurtig modtagelse af vareprøver, så super behandling.

Respuesta de Holse & Wibroe
Fantastisk service af Ole Holse, da lageret pludselig var tømt for varenummer 120603. Vi har nu fået lagt gulvet og det er så smukt. Tømreren var overrasket over at han ikke skulle bruge slagklods til at samle det.

Respuesta de Holse & Wibroe
Bestilte 4 forskellige prøver. De blev leveret hurtigt og gratis.

Respuesta de Holse & Wibroe
Jeg vil give Holse & Wibroe 5 stjerner.
Førsteklasses kundeservice når vi har bedt om varerprøver - hurtigt og enkelt.
PS. Vi har bestilt bambus til terrassen og indvendige gulve.
Mine bedste anbefalinger.
Claus Bech Andersen.

Respuesta de Holse & Wibroe
Bestilte et par vareprøver og havde yderligere en forespørgsel. Alt blev håndteret super

Respuesta de Holse & Wibroe
Jeg er vild med bambusgulvene og betjeningen i Greve er professionel og hjælpsom.
Vi kommer helt sikkert til at købe Holse & Wibroe gulv

professional service og et fantastisk produkt. Kan anbefale dem. Jacques

Respuesta de Holse & Wibroe
Jeg har fået rigtig fyldestgørende orientering om produktet. Hurtig levering. Venlig og imødekommende personale, der bare kender deres produkter til bunds.