Holse & Wibroe Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop anlagt en bambus terrasse fra Holse og Wibroe på 140 m2., hvilket vi er virkelig tilfredse med. Vi har haft en god dialog med både tømrer og producent undervejs og kan kun anbefale dere... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pisos
  2. Proveedor de materiales para la construcción
  3. Tienda para la reforma del hogar

Escrito por la empresa

Holse & Wibroe har arbejdet med bambus siden 2004 og var blandt de første i Norden til at introducere materialet til byggebranchen. Siden da har vi specialiseret os i at forarbejde bambus til byggematerialer til gulve, terrasser og facader - altid med blik for æstetik, holdbarhed og funktion i praksis.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle aftaler overholdes og service samt…

Alle aftaler overholdes og service samt rådgivning er i top

31 de mayo de 2021

Hej Kristian

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Du må endelig kontakte os, hvis du får brug for hjælp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig professionel rådgivning i…

Virkelig professionel rådgivning i showroom og efterfølgende. Fantastisk stemning af passion og ærlighed.

29 de mayo de 2021

Hej Kristina

God oplevelse

15 de mayo de 2021

Hej Linda

Venlig og kompetent behandling

Venlig og kompetent behandling. Et guidet besøg i deres showroom i Greve var yderst engageret, behageligt og informativt.

9 de mayo de 2021

Hej Kristian,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi står altid klar, hvis du har behov for mere hjælp og rådgivning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert gulv og god service at…

Super lækkert gulv og god service at man kan bestille gratis prøver.

23 de abril de 2021

Hej Maria,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gulv og service. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Tomle op👍

God vejledning og hjælp til at finde en trælast som stadig havde bambus terrasse planker på lager👍 Alt i alt var der bare styr på det👌

19 de abril de 2021

Hej Allan,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med noget andet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotte produkter og fantastisk…

Flotte produkter og fantastisk kundeservice

5 de abril de 2021

Hej Pia,

Mange tak for de positive ord om vores produkter og service. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Gode og flotte gulve

5 de abril de 2021

Hej Dan,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gulve. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med noget.

Super god oplevelse

Tak til Ole for rigtig god vejledning vedr. gulv mm.
Hurtig levering af varer og venlig kundeservice.

4 de abril de 2021
Opinión espontánea

Hej Annie,

Mange tak for den fine anmeldelse. Du må endelig sige til, hvis du har behov for mere hjælp og rådgivning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ikke noget at tilføje.

24 de marzo de 2021

Hej Kaj,

Mange tak for de 4 stjerner. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Den bedste vejledning

Vi har fået hurtige vareprøver - super lækre gulve og den bedste vejledning af Poul.
Nu blev det ikke til gulv i denne omgang pga. os, men tak for tålmodigheden Poul.
Klar anbefaling herfra.

16 de marzo de 2021
Opinión espontánea

Hej Casper,

Vi er glade for at høre, at I har været glade for vores service og vejledning i forbindelse med vores produkter. Sig endelig til, hvis vi kan være behjælpelige en anden gang.

Poul fra Holse & Wibroe

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, alt i skønneste orden

10 de marzo de 2021

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service- modtog vareprøverne…

God service- modtog vareprøverne indenfor få dage

4 de marzo de 2021

Hej Leila,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vareprøver.

Hurtig

Hurtig, venlig og kompetent service

3 de marzo de 2021

Hej Sladjana,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service at det er muligt at få…

Super service at det er muligt at få tilsendt vareprøver. Hurtig levering og kvaliteten virker til at være helt i top.

3 de marzo de 2021

Hej Morten,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og muligheden for vareprøver.

Hurtig service og levering

Hurtig service og levering, samt opfølgende mail efterfølgende.

1 de marzo de 2021

Hej Karina,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og levering.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Den bestilte prøve kom som lovet

Den bestilte prøve kom som lovet, alt var ok

1 de marzo de 2021

Hej Anton,

Vi håber, at du er tilfreds med prøven og kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp.

Alt virker

Alt virker, hjemmeside og levering ... vi kommer igen :-)

26 de febrero de 2021

Hej,

Mange tak for den fine anmeldelse. Kontakt os endelig, hvis der er noget, vi kan være behjælpelige med.

Hej Mikkel,

Vi er rigtig glade for din anmeldelse af vores service og du må endelig sige til, hvis der er noget, vi kan være behjælpelige med.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.